Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım biraz daha sabret lütfen... bence adetinin gecikmesini bekle.. düşünsene adeti 1 hafta geciktiği halde testleri negatif insanlar var... boşu boşuna kendini strese sokma..

söz ver bakiimm adetini bekliceksin

canım biraz daha sabret lütfen... bence adetinin gecikmesini bekle.. düşünsene adeti 1 hafta geciktiği halde testleri negatif insanlar var... boşu boşuna kendini strese sokma..

söz ver bakiimm adetini bekliceksin

karnımın alt bölgelerinde sızlamalar var merak ediyorum ya dayanamıyorum ben yapmıcam diyorum ama sonra hadi bi yapayım test diyorum ama az kaldı adete varsa çıkar öncede öyle olmuştu adetten önce çıkmıştı.şimdide eğer hamişsem belli olur diyorum yarına yapsam olmazmı boşuna umutlanmam yoksa

adetini beklee. canım başka şeylere odaklaannn.... sen progetan kullandın mııı... 10 . günü gel demedimi sana doktorun

canım benimde bat 10 ağustos evde test vardı dayanamadım az önce yaptım negatif çıktı bilmiyorum erken mi genelde bat geçtikten bi kaç gün sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızlık ediyoruz galiba biraz üzüldüm ama sonra belki erken olduğu için varsa da idrara geçmemiştir dedim kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte

Kıslar bende geldim bakalım.iğneden sonra kaçıncı gününüz test yaptınızmı yaptıysanız sonuç ne bende iğne oldum ama doktor bu ay olmaz bir dahaki ay dedi ama genede iğne vurdu.bende iğnenin 7. günü test yaptım pozitifti içinde hamilelik hormonu varmış ya ondan pozitif çıkıyomuş.olsun öyle yada böyle ilk defa yalancıktanda olsa çift çizgiyi gördüm.sizler yaptınızmı?

iğnenin kaçıncı günüydü canım?bence erken yapmışsın ama genede çok üzülmemek için fazla bel bağlamayalım olurmu?

hoş geldincanım benim iğneden sonraki 15. günüm bu gün az önce test yaptım negatif çıktı. keşke bende iğneden 5 gün sonra test yapsaydım en azından ilk defa çift çizgi görürdüm bu ay neden olmazmış canım hiç belli olmaz bi bakarsın ki olmuş.

rabbim gönlüne göre versinnn ... inşallahh kavuşursunn... doktorunua sor bencee

rabbim gönlüne göre versinnn ... inşallahh kavuşursunn... doktorunua sor bencee

inşallah canım hepimiz kavuşuruz doktor adet gününü bekleyelim dedi onun için sormadım 4 gün sonra adet olmazsam gideceğim kontrole. inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır yaaaa 1 yıl oldu istiyorum belli başlı bi sebebi de yok olmamasının inşallah olmuştur..

canım yumurta kendi kendine çatlıcakmı diye bekledi oda çatlamadı kocaman oldu.biri 24 biri 26 iken iğneyi vurdu.demekki sende çatlama sorunu var önümüzdeki ay tam zamanında yaparız iğneyi dedi.demekki benim yumurtalar gelişiyo ama çatlıyacağı ölçüye gelince çatlamıyomuş.saten bebek 18-22 cm civarlarında oluyomuş daha büyüğü kalitesiz yumurta oluyomuş:)

canımmm bigün olacak ben inanıyorum.... ben hep diyorum ki ; ele dile düşürmeden ver Rabbimm... bak ne güzel diyosunn adet gününü bekle demiş doktorun bi bildiği var :)

inşallah canım önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsın benimki 19 mm iken iğne vurdu hiç bakmadı çatlıyormu çatlamıyormu garanti olsun diye vurdu iğneyi

canım bak bu iyi bişey en azından bişeyi farketmişiniz bi dahaki ayy bunada dikkat edersinn.. eğer sorun sadece çatlamamaktaysaa onun tedavisi en basit olanı zatenn... çok var etrafta öyle.. bu arada çatlamamanın en büyük nedeni kilo ve stress.. sende durumlar nasıl

canım bak bu iyi bişey en azından bişeyi farketmişiniz bi dahaki ayy bunada dikkat edersinn.. eğer sorun sadece çatlamamaktaysaa onun tedavisi en basit olanı zatenn... çok var etrafta öyle.. bu arada çatlamamanın en büyük nedeni kilo ve stress.. sende durumlar nasıl

canımmm bigün olacak ben inanıyorum.... ben hep diyorum ki ; ele dile düşürmeden ver Rabbimm... bak ne güzel diyosunn adet gününü bekle demiş doktorun bi bildiği var :)

amin canım duan güzel rabbim hepimize versin. zaten bu elden bıktık bizden çok onlar düşünüyor sanki niye çocuk olmuyormuş yapmayı bilemiyormuşuz falan filan offf hepsinin ağzını kapatacağm bi bebeğim olsun.

bende şuan serophene kullanıyorm üç gün sonra doktora gidicem yeni tedaviye başladm herkes için hayırlısı allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın AMİN

valla canım boy 1.70 kilo 55 ayıptır sölemesi 90-60-90 nım ama bebek için yetmiyo demekki.valla bakalım önümüzdeki aya bayağı bir enerjik gircem.klomende isticem çok yumurtam olsun diye sonrada iğne ondan sonra hayırlısı.

ben öylelerine diyorum kii bebeğin Allahtan gelen bir nasip olduğuna inanmayann gafillerr.... sen önce kendin sonra eşin için isteee .... buda bi nasippp... sen kapamasanda Rabbim öylelerinin ağzını bigün kapatırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…