çalışmalara devam canım olucak inşallah.benim kasık batmaları kürtajdan sonra hep olduğu için hamilelik belirtisi olarak göremiyorum...bakalım 2 güne test yaparım o zaman belli olur ama ne bilim bu ay olmıcak gibi...2 gün öncede test yaptım erken yaptım biliyorum ama negatif çıktı.
canım biraz daha sabret lütfen... bence adetinin gecikmesini bekle.. düşünsene adeti 1 hafta geciktiği halde testleri negatif insanlar var...boşu boşuna kendini strese sokma..
söz ver bakiimm adetini bekliceksin
en geç pazar günü adet olmam gerek bikaç gün sonra bi test yapıcam ama dayanamıyorum
karnımın alt bölgelerinde sızlamalar var merak ediyorum ya dayanamıyorum benyapmıcam diyorum ama sonra hadi bi yapayım test diyorum ama az kaldı adete varsa çıkar öncede öyle olmuştu adetten önce çıkmıştı.şimdide eğer hamişsem belli olur diyorum yarına yapsam olmazmı boşuna umutlanmam yoksa
karnımın alt bölgelerinde sızlamalar var merak ediyorum ya dayanamıyorum benyapmıcam diyorum ama sonra hadi bi yapayım test diyorum ama az kaldı adete varsa çıkar öncede öyle olmuştu adetten önce çıkmıştı.şimdide eğer hamişsem belli olur diyorum yarına yapsam olmazmı boşuna umutlanmam yoksa
canım benimde bat 10 ağustos evde test vardı dayanamadım az önce yaptım negatif çıktı bilmiyorum erken mi genelde bat geçtikten bi kaç gün sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızlık ediyoruz galiba biraz üzüldüm ama sonra belki erken olduğu için varsa da idrara geçmemiştir dedim kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte
Kıslar bende geldim bakalım.iğneden sonra kaçıncı gününüz test yaptınızmı yaptıysanız sonuç nebende iğne oldum ama doktor bu ay olmaz bir dahaki ay dedi ama genede iğne vurdu.bende iğnenin 7. günü test yaptım pozitifti içinde hamilelik hormonu varmış ya ondan pozitif çıkıyomuş.olsun öyle yada böyle ilk defa yalancıktanda olsa çift çizgiyi gördüm.sizler yaptınızmı?
canım benimde bat 10 ağustos evde test vardı dayanamadım az önce yaptım negatif çıktı bilmiyorum erken mi genelde bat geçtikten bi kaç gün sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızlık ediyoruz galiba biraz üzüldüm ama sonra belki erken olduğu için varsa da idrara geçmemiştir dedim kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte
rabbim gönlüne göre versinnn ... inşallahh kavuşursunn... doktorunua sor bencee
hoş geldincanım benim iğneden sonraki 15. günüm bu gün az önce test yaptım negatif çıktı. keşke bende iğneden 5 gün sonra test yapsaydım en azından ilk defa çift çizgi görürdüm bu ay neden olmazmış canım hiç belli olmaz bi bakarsın ki olmuş.
inşallah canım hepimiz kavuşuruz doktor adet gününü bekleyelim dedi onun için sormadım 4 gün sonra adet olmazsam gideceğim kontrole. inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır yaaaa 1 yıl oldu istiyorum belli başlı bi sebebi de yok olmamasının inşallah olmuştur..
canım yumurta kendi kendine çatlıcakmı diye bekledi oda çatlamadı kocaman oldu.biri 24 biri 26 iken iğneyi vurdu.demekki sende çatlama sorunu var önümüzdeki ay tam zamanında yaparız iğneyi dedi.demekki benim yumurtalar gelişiyo ama çatlıyacağı ölçüye gelince çatlamıyomuş.saten bebek 18-22 cm civarlarında oluyomuş daha büyüğü kalitesiz yumurta oluyomuş:)
canım yumurta kendi kendine çatlıcakmı diye bekledi oda çatlamadı kocaman oldu.biri 24 biri 26 iken iğneyi vurdu.demekki sende çatlama sorunu var önümüzdeki ay tam zamanında yaparız iğneyi dedi.demekki benim yumurtalar gelişiyo ama çatlıyacağı ölçüye gelince çatlamıyomuş.saten bebek 18-22 cm civarlarında oluyomuş daha büyüğü kalitesiz yumurta oluyomuş:)
canımmm bigün olacak ben inanıyorum.... ben hep diyorum ki ; ele dile düşürmeden ver Rabbimm... bak ne güzel diyosunn adet gününü bekle demiş doktorun bi bildiği var :)
canım bak bu iyi bişey en azından bişeyi farketmişiniz bi dahaki ayy bunada dikkat edersinn.. eğer sorun sadece çatlamamaktaysaa onun tedavisi en basit olanı zatenn... çok var etrafta öyle.. bu arada çatlamamanın en büyük nedeni kilo ve stress.. sende durumlar nasıl
amin canım duan güzel rabbim hepimize versin. zaten bu elden bıktık bizden çok onlar düşünüyor sanki niye çocuk olmuyormuş yapmayı bilemiyormuşuz falan filan offf hepsinin ağzını kapatacağm bi bebeğim olsun.
amin canım duan güzel rabbim hepimize versin. zaten bu elden bıktık bizden çok onlar düşünüyor sanki niye çocuk olmuyormuş yapmayı bilemiyormuşuz falan filan offf hepsinin ağzını kapatacağm bi bebeğim olsun.[/QUOT
evet ya bende çok sinir oluyorm konuşmasalar bile bakışlarından bile huy kapıyo insan işte başa gelmeyince anlamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?