valla canım boy 1.70 kilo 55 ayıptır sölemesi 90-60-90 nımama bebek için yetmiyo demekki.valla bakalım önümüzdeki aya bayağı bir enerjik gircem.klomende isticem çok yumurtam olsun diye sonrada iğne ondan sonra hayırlısı.
ben öylelerine diyorum kii bebeğin Allahtan gelen bir nasip olduğuna inanmayann gafillerr.... sen önce kendin sonra eşin için isteee .... buda bi nasippp... sen kapamasanda Rabbim öylelerinin ağzını bigün kapatırr
hayat canım sen ne zaman iğneni vuruldun belirtin varmı[/QUOTE
canım ben 28 temmuzda vuruldum iğneyi...değişik bir belirti yok bende çünkü kasık ağrısı batmalar, göğüs agrısı hep olur bende şimdide var ayırt edici bişey yok
valla canım boy 1.70 kilo 55 ayıptır sölemesi 90-60-90 nımama bebek için yetmiyo demekki.valla bakalım önümüzdeki aya bayağı bir enerjik gircem.klomende isticem çok yumurtam olsun diye sonrada iğne ondan sonra hayırlısı.
canım ben 28 temmuzda vuruldum iğneyi...değişik bir belirti yok bende çünkü kasık ağrısı batmalar, göğüs agrısı hep olur bende şimdide var ayırt edici bişey yok
bu sefer farklı bi nedenden olamaz mııııı :) bebiş bebişş bebişş :)
adetini beklee. canım başka şeylere odaklaannn.... sen progetan kullandın mııı... 10 . günü gel demedimi sana doktorun
hımm benden 5 gün sonra vurulmuşsun bende de kasık ağrısı göğüs ağrısı var ara sıra sanki başım döner gibi oluyor ama oruç olduğum için de olabilir ama sanki bu ağrılar biraz erken başladı gibi bata 4 gün var test de negatif çıktı
canım benimde bat 10 ağustos evde test vardı dayanamadım az önce yaptım negatif çıktı bilmiyorum erken mi genelde bat geçtikten bi kaç gün sonra yapın diyorlar ama biz sabırsızlık ediyoruz galiba biraz üzüldüm ama sonra belki erken olduğu için varsa da idrara geçmemiştir dedim kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte
Kıslar bende geldim bakalım.iğneden sonra kaçıncı gününüz test yaptınızmı yaptıysanız sonuç nebende iğne oldum ama doktor bu ay olmaz bir dahaki ay dedi ama genede iğne vurdu.bende iğnenin 7. günü test yaptım pozitifti içinde hamilelik hormonu varmış ya ondan pozitif çıkıyomuş.olsun öyle yada böyle ilk defa yalancıktanda olsa çift çizgiyi gördüm.sizler yaptınızmı?
bende iğneden bir hafta sonra yaptım negatif çıktı...yine yapcam çift çizgiyi görene kadar devam
amin canım duan güzel rabbim hepimize versin. zaten bu elden bıktık bizden çok onlar düşünüyor sanki niye çocuk olmuyormuş yapmayı bilemiyormuşuz falan filan offf hepsinin ağzını kapatacağm bi bebeğim olsun.
sende benim gibi sabırsızsınbenim bat ta 10 ile 12 arası olmalı.olmalı diyorum çünkü 2 aydır gecikme oluyo bende.kocaya gelirken test al dedim alsın yapıcam hemen beklemek daha stresli..canım bazen geç kendini belli ediyo umarım seninde öyledir üzme kendini
zorlucam diyosunn... kızlar bende accık idrarda yanma var .. zaten idrar enfeksiyonum hep olurr acabaa çocuk olmasına engelmi yaaa... belki çok saçma ama herşeyden korkuyorum artık.. doktorada demedim antibiyotik vedrir bide onu içersem ecza deposu gibi olcam die...
bu sefer farklı bi nedenden olamaz mııııı :) bebiş bebişş bebişş :)
keşke bebiş bebiş bebiş ten olsa o ağrılar....akşama hemmen test yapayım ben bir ilham geldiki sormayın
ay sinir oluyorum bende herkes soruyo sizene kardeşim dicemde diyemiyorum işte.
hımm benden 5 gün sonra vurulmuşsun bende de kasık ağrısı göğüs ağrısı var ara sıra sanki başım döner gibi oluyor ama oruç olduğum için de olabilir ama sanki bu ağrılar biraz erken başladı gibi bata 4 gün var test de negatif çıktı
bat larımız aynı sayılır...e ağrılarda var o zaman biz hamileyiiiiiiiiizzzzz.. inşallah allahım bu ay bebişlerimizi bize gönderirtesti erken yapıyoruz bekliyemiiyoruzki
zorlucam diyosunn... kızlar bende accık idrarda yanma var .. zaten idrar enfeksiyonum hep olurr acabaa çocuk olmasına engelmi yaaa... belki çok saçma ama herşeyden korkuyorum artık.. doktorada demedim antibiyotik vedrir bide onu içersem ecza deposu gibi olcam die...
bat larımız aynı sayılır...e ağrılarda var o zaman biz hamileyiiiiiiiiizzzzz.. inşallah allahım bu ay bebişlerimizi bize gönderirtesti erken yapıyoruz bekliyemiiyoruzki
inşallah canım inşallah ağzından bal damlıyorrabbim tez zamanda kavuştursun çifte bayram yaşatsın aminnnnnnnnnnnn
inşallah canım bende öyle teselli ediyorum kendimi benimde hep gecikmeli gelir. inşallah peş peşe müjde veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?