Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bence senin klomene ihtiyacın yookk yumurtan var ve büyüyorr çok güzel bişiy.. bizim klomen kullanmamızın nedeni az sayıda olan ve büyümeyen yumurtalarımız ... sen sadece iğne vurdur bencee.. benim çevremde yumurtası büyüyüp çatlmamayan çok kişi varrr klomen değil sadece iğneyle hamileler :)

öyleee bide derlerki geç evlendiniz ondan olmuyo erken evlenmek bi maharetmiş gibii...... vallaa 40 yaşında hamile kalan varr polis bi bayan ... anca fırsat bulup yapmış garibim :)

inşallah canım inşallah allah versin onlar gibilerinin cevaplarını da sussunlar..

maşallah canım senin yumurtaların oluşuyor boşa klomen kullanma yumurta takibi yaptır tam vaktinde de iğne vurulursun inşallah bebişe de kavuşursun.

adetini beklee. canım başka şeylere odaklaannn.... sen progetan kullandın mııı... 10 . günü gel demedimi sana doktorun

progestan kullanıyorum şimdi..doktora gittim ben yumurtaları gördük iğnemide oldum şimdi adet gününün gelmesini bekliyorum.

sende benim gibi sabırsızsın benim bat ta 10 ile 12 arası olmalı.olmalı diyorum çünkü 2 aydır gecikme oluyo bende.kocaya gelirken test al dedim alsın yapıcam hemen beklemek daha stresli..canım bazen geç kendini belli ediyo umarım seninde öyledir üzme kendini

bende iğneden bir hafta sonra yaptım negatif çıktı...yine yapcam çift çizgiyi görene kadar devam

bende iğneden bir hafta sonra yaptım negatif çıktı...yine yapcam çift çizgiyi görene kadar devam

zorlucam diyosunn... kızlar bende accık idrarda yanma var .. zaten idrar enfeksiyonum hep olurr acabaa çocuk olmasına engelmi yaaa... belki çok saçma ama herşeyden korkuyorum artık.. doktorada demedim antibiyotik vedrir bide onu içersem ecza deposu gibi olcam die...

ay sinir oluyorum bende herkes soruyo sizene kardeşim dicemde diyemiyorum işte.

inşallah canım bende öyle teselli ediyorum kendimi benimde hep gecikmeli gelir. inşallah peş peşe müjde veririz

canım keşke doktora söyleseydin belki zararı falan vardır biz bilemiyoruzda inşallah olmaz öyle bişey gidersen eğer doktoruma muhakkak sor derim

ay sinir oluyorum bende herkes soruyo sizene kardeşim dicemde diyemiyorum işte.

sanıyorlarki kendileri istediği için onlar yapabildi allah istedi dee oldu demezler sanki biz istemiyoruz hemen olsun ama rabbimin de bi bildiği var zamani gelince bizlerede verecek inşallah..

yok canım onun çocukla alakası yok engel olmaz doktor söylemişti telaş yapma.bol su iç sen

inşallah canım bende öyle teselli ediyorum kendimi benimde hep gecikmeli gelir. inşallah peş peşe müjde veririz

benim hep 26 günde olurdu hiç şaşmazdı iki aydır 3-4 gün gecikiyor...şimdidde ağdet ağrısına benze ağrım var inşallah bebiştendir

burda vericez canım müjdeli haberleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…