benim hep 26 günde olurdu hiç şaşmazdı iki aydır 3-4 gün gecikiyor...şimdidde ağdet ağrısına benze ağrım var inşallah bebiştendir
burda vericez canım müjdeli haberleri inşallah
inşallah canım kistlerin temizlenmiş olması çokk iyi bişeyy tedaviyee 1 adım öndre başlıyosunn... inşallah anne oluruz canımm.. ne kadarlık evlisin
inşallah benim ağrılarım hep adet günü ya da 1 2 gün önce başlardı ama benim geçen haftadan berş kasıklarım da az az ağrı batma oluyor hayırdır inşallah diyorum
canım keşke doktora söyleseydin belki zararı falan vardır biz bilemiyoruzda inşallah olmaz öyle bişey gidersen eğer doktoruma muhakkak sor derim
inşallah benim ağrılarım hep adet günü ya da 1 2 gün önce başlardı ama benim geçen haftadan berş kasıklarım da az az ağrı batma oluyor hayırdır inşallah diyorum
Rabbim inşallah bu ay çifte bayram yaşamamızı nasib eder...
gelecek ay 2013 mayıs anneleri topiğinde buluşuruz...
Rabbim inşallah bu ay çifte bayram yaşamamızı nasib eder...
gelecek ay 2013 mayıs anneleri topiğinde buluşuruz...
bak bu sende ayırt edici bişey .her zamankindenn önce başlamış ağrılar inşallah müjdeli haberi alırız senden bu ay
ben 9 aylık evliyim 27 yaşındayım 23 yaşında pko oldğumu öğrendim yasmin vverdi evlenene kadar kullandım ama adet düzeni dışında hiç bi faydasını görmedim..doktora gittim 3 ay cyclo progynva kullanmamı söyledi kullandım ama yine hiç bi şey olmadı.. başka bir doktora gittim 3 ay dphaston verdi onu da kullandım 2 hafta önce ilacım bitmişti tekrar gittim kistlerim temizlenmiş ama geçen ay soğan suyu da içmiştim bence soğan suyunun faydaları...boşuna ilaç kullandım sanki..bu sefer klomen verdi yarın kontrolüm var bakalım heyecanla bekliyorum..ayrıca senin adına çok sevindim inşallah bu ay gebe kalırsın canım..
İNŞALLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH... BENİM 17 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜMM inşallah o gün öğrenirim hamiş olduğumu.. fatmagül de de öyle olmuştu :)
sana çok güzel bi doğum günü hediyesi olur ömrün boyunca unutamayacağın. inşallah canım dileğin gerçekleşir
kızlar ben çıkıyorum iftar hazırlığına başlıyorum inşallah mutlu haberler alırız hepimizden
hergün görüşelim burada.. sonuçlar nasıl olursa olsun....
ay bu kasık ağrılarına ekstra bide bacak ağrılarıda olldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?