Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar bugene üzgün başladım sabah uyandığımda benden bi kaç damla kahverengi leke gelmiş daha adetime 3-4 gün var acaba klomenden dolayı erken adet olabilirmiyim.. bu ay ilk kez klomen+iğne kullanmıştım sonun başarısız olacak galiba bilemiyorum yaaa kırmızılar gelecek gibi

canım ya üzme kendini bu ay olmazsa öbür aya inşallah bende ilk kez bu ay klomen kullandım testte bişey çıkmadı ağrılarım var benim kırmızılarda geliyor sanırım.

canım ya üzme kendini bu ay olmazsa öbür aya inşallah bende ilk kez bu ay klomen kullandım testte bişey çıkmadı ağrılarım var benim kırmızılarda geliyor sanırım.

elden gelen bişey yok beklemekten başka adet tamamen gelirse yarın doktorma gideceğim bakalım bu sefer klomenin dozajını artıracak sanırım 3 kez klomenle deneme şansımız varmış olmazsa aşılama olacak rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah

canım hemen telaşlanma... tamamen kırmızıları görene kadar umudunu yitirme.. belki yerleşme kanaması belki başka bişey... :44:

bence umudunu kaybetme ama yine de kendini çok kaptırma gün doğmadan neler doğarmış

klomen ve catlatma iğnesi oldum(doz olarak az olmusum malesef)13.gün yumurtam 21.3 idi bugün 18.gün 25.1 dedi.hiçbisey anlamadım yumurtam catlamamıs oluyor sanırım....persembe tekrar gel duruma göre iğneye devam dedi.peki 20.gün olur mu tekrar iğne.....LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ......

bekliyorum canım kırmızı gelse bi sonraki aya yelkenleri açacağım kısmet ten öteye gidilmiyor hayırlısı olsun diyorum ne ümidimi kestim ne de çok umutluyum her ikisine de kendimi hazırladım üzüleceğim ama geçecek diğer aylarda olduğu gibi

kimse yokmuuuuuuuuuu

canım pek fazla anlamadım ama yumurtan çok fazla büyümüş normalde 14. çatlaması gerekirdi tekrar iğne olacağını sanmam tabii doktor daha iyi bilir normalde 18-22 arası yumurtanın gebeliğe elverişli olduğunu duymuştum daha büyürse çatlamassa kiste dönüşebiliyormuş inşallah sende öyle olmaz

insallah canım...yorumun için tesekkürler.........

canım valla benimde yumurtalarım çatlamamıştı bana 20.günü iğneyi vurdu ama 24mm ve 26 mm olmuşlar çok büyümüşler kalitesiz dedi.yani bukadar büyüklükte olmuyomuş.bana genede iğne vurdu.ama fazla ümitlenme dedi.hakkında hayırlısı olsun canım

canım 13.gün cok güzel dedi ve iğne yaptır dedi prengly1500 aldırdı.içinden sadece bir tanesi kullanılsın dedi...bugünse ben 2sini demiştim dedi.anlamadım gitti...yorumun için sagol canım hakkımızda hayırlısı olsun

evett katılıyorum tam anlamıyla adetin gelmeden umudunu kesmee böyla belirtilerde oluyoo

evett katılıyorum tam anlamıyla adetin gelmeden umudunu kesmee böyla belirtilerde oluyoo

daha kırmızılar gelmedi hala umutluyum inşallah gebeliğe işarettir az az akıntım oluyor arada geldi sanıyorum açık renkte sabah ki gibi değil yarın hastahaneye gideceğim ama benim sürekli muayene olduğum doktor yarın yok beklemek istemiyorum bi başka doktora muayene olsam bişey olmaz demi kafam karışık yaaaa

yaa hamileysen hemilesindir canım istersen git doktoruna :) hayırlı haberlerle dönn tutmuş heralde senin böyle belirtüiler çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…