Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallah bebişlerimiz bi bekletmez canım ..seninde 5 yumurta olmuştu ve ilişkiyi yasaklamıştı doktor değilmi

evet.şimdi kaç tane kaldı veya hepsi gitti mi dr gitcem mi of bilmiyorum kafam karışık...tahlilleri yaptıramadım,koruncaz mı ne olacak bilmiyorum...ama sana dememiş dr böyle bişi.ciddi anlamda merak ettim ne ne kadar doğru...:/

ben adet döneminde hormon tahlili yaptırcam işte.sonra yine klomen iç gel dedi bana ya fazla yumurta oluşmasının zararından bahsetmedi hiç.

merhabalaarr kızlar nasılsınız bakalımm uzun zaman oldu yine giremeyeli..
Bizim kız hala gelemedi yerini bayağı beğendi sanırım gelmeye niyeti yok :)
Bizim dr. bizi yanılttı valla 6 Ağustos demişti en son.Kontrole gittik demezmi yok daha vakti var die şook olduk adam yoğunluktanmıdır nedir şaşırttı sanırım bizde şaşırdık..Şimdi 16 Ağustosta gel bir bakalım dedi 21 Ağustos doğum tarihi dedi garanti bu sefer allahın izniyle en geç 21 Ağustosta doğurucam inşallaah..
Sizlerden nbr gelen giden varmı eskilerden kayboldu gitti herkes yaaa:2:
Ben annemdeyim hala doğuma kadar dahada burdayım inş. arada girerim yine kendinize iyi bakın hoşçakalın bayanlar..
Rabbim dileyen isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda nasip etsin inş. hepimiz bu yoldan geçtik rabbim çok aratmasın inşallaah..Amiinn..

Son düzenleme:

canım elbetteki rabbim vaktini en hayırlı şekilde yazmıştır inşşşşş en güzel şekilde alırsın yavrunu arada yaz inan senden haber bekliyorum sürekli

ben adet döneminde hormon tahlili yaptırcam işte.sonra yine klomen iç gel dedi bana ya fazla yumurta oluşmasının zararından bahsetmedi hiç.

evet 3.gün yaptırmam gereken tahlili yaptıramadım.yani bu hafta adet olursan mı yaptıracaksın.benim bu tahlil bir dahaki aya kaldı :)bir ay da böyle uzadı.nasip işte...:)
istediğimiz kadar yırtınalım Allah dilemeyince olmuyor...:)

evet 3-5 güne en geç adet olurum o zaman yaptırcam hormon testlerini..3. gün tekrar klomen içicem sonra doktora.sende erteleme adet olursan hemen yaptır tabi inşallah olmazsın

arkadaşlarr ben klomeni dün vuruldum ama hiç ağrım felan olmadı nie yaaaaa

klomen değilde çatlatma iğnesi vuruldun dimi iğne ağrı yapmıyor sanırım ama emin değilim çünkü ben vurulduğumda zaten kasık ağrılarım vardı sonrasında da devam etti yani ekstra bi ağrı yoktu bende

mrb arkadaşlar.. dün kontrolüm vardı gittim ama malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş ( doktor duphston verdi bu ay sonunda tekrar doktora gidicem iğne tedavisine başlayacağını söyledi biraz üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş..

günaydın kızlar ben adet oldum ilk klomen ve iğne tedavim başarısız oldu böylelikle bir yılı geride bıraktım çok üzülüyorum yaaaa kırmızılar gelince satlerce ağladım sabah kalktım gene ağladım biliyorum herşey kısmet allahın istemesiyle ama kendimi tutamıyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum bi gün bizede kısmet olacakmı anne olmak

canım ya üzme kendini benimde ilk klomen kullanışım bu ay benimde kırmızılar gelir 2-3 güne çünkü idrar testinde de bişi yok sabah yaptım tekrar yok yok yok...önümüzdeki ay tekrar klomen denicem bakalım olur inşallah.bu sefer hormon teslerim ve sperm testi olacak umarım olumsuz bişey çıkmaz diyorum....bak umutsuz olmak yok bizede gelicek bebiş inşallah..çalışmalara devam bak durmak yok

evet 3-5 güne en geç adet olurum o zaman yaptırcam hormon testlerini..3. gün tekrar klomen içicem sonra doktora.sende erteleme adet olursan hemen yaptır tabi inşallah olmazsın

benim geçti ki,beş yumurta geçtiğimiz aydaydı ve korunmamızı söyledi.adetin 3.günü de tahlilleri istedi.yaptıramadım.bu ay ne yapıcam bilemiyorum.haftaya bi gidip görünsem iyi olur belki.
inş sizden güzel haber alırız:)

sağolasın canım inşallah bende bu aya umutla başlayacağım yarın doktora randevu aldım ama ilk doktorum yokmuş başka bi doktorla devam edeceğim nefret ediyorum ya doktor değiştirmekten diğeri herşeyimi biliyor o takip ediyordu ama mecburum yarın adetin 3. günü olacak mutlaka gel demişti mecbur başka doktora gözükeceğim

Canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ayynıııııııııı benim hikayem insanın sinirleri bozuluyor ama gözünü aç kapa gelir geçer kendine iyi bak can ımm bebişede öpüyorumm..

canım gecen ay benimde basıma geldi yumurtaların gelişmemiş duphston kullan dedi...bu ay ise tekrar klomen kullandım yumurtam gelişti ve iğnemi oldum ama doktor ben 1 degil 2 doz olacaktın demesine kadar iyiydim nasıl böyle bişey olur aklım almıyor...üstelik hemsire iğneyi yapmadan doktoru aradı offfff ya cok can sıkıcı.....yarın tekrar gidecekmişim hakkımızda hayırlısı olsun...

Çoooooooooookkkkkkk şükürrrrrrrr canım yaa seni bulana kadarr canımm çıktııııı bende soracaktımm ne olduu diye ama molaya devammış hayırlısı olsun canım evde net yok giremiyorumm kendine iyi bak bebemm..

Merhaba kizlar ben de bu ay klomen ve igne kullandim ama bugün 27. gündeyim ve pembe akinti geldi, yani kirmizilar geliyor sanirim( Karin agrim da var, oysa cok ümitlenmistim, yoruldum artik(

sen bi görün hemen o o zaman da yumurta takibi yapsın klomen içtin mi peki bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…