inşallah canım hayırlısı olmdıysa da bir sonraki aya inşallah
inşallah bebişlerimiz bi bekletmez canım ..seninde 5 yumurta olmuştu ve ilişkiyi yasaklamıştı doktor değilmi
evet.şimdi kaç tane kaldı veya hepsi gitti mi dr gitcem mi of bilmiyorum kafam karışık...tahlilleri yaptıramadım,koruncaz mı ne olacak bilmiyorum...ama sana dememiş dr böyle bişi.ciddi anlamda merak ettim ne ne kadar doğru...:/
merhabalaarr kızlar nasılsınız bakalımm uzun zaman oldu yine giremeyeli..
Bizim kız hala gelemedi yerini bayağı beğendi sanırım gelmeye niyeti yok :)
Bizim dr. bizi yanılttı valla 6 Ağustos demişti en son.Kontrole gittik demezmi yok daha vakti var dieşook olduk adam yoğunluktanmıdır nedir şaşırttı sanırım bizde şaşırdık..Şimdi 16 Ağustosta gel bir bakalım dedi 21 Ağustos doğum tarihi dedi garanti bu sefer allahın izniyle en geç 21 Ağustosta doğurucam inşallaah..
Sizlerden nbr gelen giden varmı eskilerden kayboldu gitti herkes yaaa:2:
Ben annemdeyim hala doğuma kadar dahada burdayım inş. arada girerim yine kendinize iyi bakın hoşçakalın bayanlar..
Rabbim dileyen isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda nasip etsin inş. hepimiz bu yoldan geçtik rabbim çok aratmasın inşallaah..Amiinn..
ben adet döneminde hormon tahlili yaptırcam işte.sonra yine klomen iç gel dedi bana ya fazla yumurta oluşmasının zararından bahsetmedi hiç.
evet 3.gün yaptırmam gereken tahlili yaptıramadım.yani bu hafta adet olursan mı yaptıracaksın.benim bu tahlil bir dahaki aya kaldı :)bir ay da böyle uzadı.nasip işte...:)
istediğimiz kadar yırtınalım Allah dilemeyince olmuyor...:)
arkadaşlarr ben klomeni dün vuruldum ama hiç ağrım felan olmadı nie yaaaaa
günaydın kızlar ben adet oldum ilk klomen ve iğne tedavim başarısız oldu böylelikle bir yılı geride bıraktım çok üzülüyorum yaaaa kırmızılar gelince satlerce ağladım sabah kalktım gene ağladım biliyorum herşey kısmet allahın istemesiyle ama kendimi tutamıyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum bi gün bizede kısmet olacakmı anne olmak
evet 3-5 güne en geç adet olurum o zaman yaptırcam hormon testlerini..3. gün tekrar klomen içicem sonra doktora.sende erteleme adet olursan hemen yaptır tabi inşallah olmazsın
canım ya üzme kendini benimde ilk klomen kullanışım bu ay benimde kırmızılar gelir 2-3 güne çünkü idrar testinde de bişi yok sabah yaptım tekrar yok yok yok...önümüzdeki ay tekrar klomen denicem bakalım olur inşallah.bu sefer hormon teslerim ve sperm testi olacak umarım olumsuz bişey çıkmaz diyorum....bak umutsuz olmak yok bizede gelicek bebiş inşallah..çalışmalara devam bak durmak yok
merhabalaarr kızlar nasılsınız bakalımm uzun zaman oldu yine giremeyeli..
Bizim kız hala gelemedi yerini bayağı beğendi sanırım gelmeye niyeti yok :)
Bizim dr. bizi yanılttı valla 6 Ağustos demişti en son.Kontrole gittik demezmi yok daha vakti var dieşook olduk adam yoğunluktanmıdır nedir şaşırttı sanırım bizde şaşırdık..Şimdi 16 Ağustosta gel bir bakalım dedi 21 Ağustos doğum tarihi dedi garanti bu sefer allahın izniyle en geç 21 Ağustosta doğurucam inşallaah..
Sizlerden nbr gelen giden varmı eskilerden kayboldu gitti herkes yaaa:2:
Ben annemdeyim hala doğuma kadar dahada burdayım inş. arada girerim yine kendinize iyi bakın hoşçakalın bayanlar..
Rabbim dileyen isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda nasip etsin inş. hepimiz bu yoldan geçtik rabbim çok aratmasın inşallaah..Amiinn..
mrb arkadaşlar.. dün kontrolüm vardı gittim ama malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş( doktor duphston verdi bu ay sonunda tekrar doktora gidicem iğne tedavisine başlayacağını söyledi biraz üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş..
cnm merhaba pek giremedim son günlerde memlekete gittik düğün vardı hafta sonu, bende raporluydum ya erken gittik pazarteside işe başladım işte yoğun bi tempoyla bi de 2 ay dinlendiriyor doktor beni yaa bata 3 gün var zaten bu ay çalışmada olmadı yazcak bişe de yok,vakitte yoktu zaten giremedim pek.sen napıosun hsgn temiz çıkmıştı en son gözün aydın tekrar.bende durumlar böle senin bat ne zaman?
benim geçti ki,beş yumurta geçtiğimiz aydaydı ve korunmamızı söyledi.adetin 3.günü de tahlilleri istedi.yaptıramadım.bu ay ne yapıcam bilemiyorum.haftaya bi gidip görünsem iyi olur belki.
inş sizden güzel haber alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?