Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet doktor değiştirmek kötü ama mecbursan yapacak bişey yok.adetin 3 . günün de neye bakıyor kan mı alıcak acaba

Merhaba kizlar ben de bu ay klomen ve igne kullandim ama bugün 27. gündeyim ve pembe akinti geldi, yani kirmizilar geliyor sanirim( Karin agrim da var, oysa cok ümitlenmistim, yoruldum artik(

üzülme denemeye devam boş durmak yok peki kaç yumurta oluştu sende klomenle

evet doktor değiştirmek kötü ama mecbursan yapacak bişey yok.adetin 3 . günün de neye bakıyor kan mı alıcak acaba

valla bende bilmiyorum canım doktorum adet olursan 3. günü gel demişti tekrar test falan yapacak sanırım niye dedi bende bilmiyorum bu doktor anlar inşallah neden çağırdığını

offff ne klmomen vurulması yaaa benim kafa gitmişşş iyiceee :))) evet canım iğneyi vuruldummm ama ağrı felan yookkiii.. genelde ağrısı oluyooo vurulaların

canım senin daha 1 . kutuydu dimi klomenn.... öyle hatırlıyorum demekki senin yumoşlar biraz inatçı iğne etkili olabilir

üzülme denemeye devam boş durmak yok peki kaç yumurta oluştu sende klomenle

4 tane olusmustu canim ama 2 tanesi catladi, diger 2si catladi mi ne oldu bilmiyorum, bu ay gidince göreceğiz... Yalniz geçen haftaya kadar göğüslerim çok acıyordu, sizde de öyle mi oldu? Çok ümitlenmiştim bu ay, insallah gelmez kirmizilar, pembe biseyler geldi ama((
Sende durum ne canim?

Ayni duygulari ben de yasiyorum canim( sabahtan beri pembe biseyler var, belli ki kirmizilar geliyor, cok agladim ben de bugün, moralim cok bozuk... İnsallah en kisa zamanda gelir meleklerimiz.

Ayni duygulari ben de yasiyorum canim( sabahtan beri pembe biseyler var, belli ki kirmizilar geliyor, cok agladim ben de bugün, moralim cok bozuk... İnsallah en kisa zamanda gelir meleklerimiz.

inşallah canım bu son ağlamamız olur.. rabbim tez zamanda kavuştursun meleklerimize

benimde iğneyi yaptırdıktan sonra acıdı göğüsler şimdi geçti sayılır.hafiften pembelerde geliyo olmadı anlıcan bu ay yine

hayatcım senin kesin tutmadım acaba yaa tam anlamıyla adet olana kadar sabredinn.. bembe ve kahverengi akıntılar gelebilirmişş,,,, (((

kelam arkadaşım çok üzüldümmm gerçektenn umutlanıp sonrasının hayalkırıklığı olması çok zorrr.. bidahaki aya deneyeceğin günü kara kendini topla ve tedaviye bomba gibi gittt oldumu

bomboş bir yıl gecirdim
yaşama sevincim gitti..
daha ne kadar böyle sürecek bilmiyorum..
ben ben olmaktan cıktım artık..
biri şu bebek fikrini benden cıkartsın yaaa
hayata başka türlü bakamıyorummm
evlendim barklandım
annemler yaşlanıyor herkesin colugu cocugu oldu
ben tek başıma yaşlanıyorum((
resmen coluga cocuga karışamıyoruz yaaa

evlenme amacım bi evim yuvam olsun her zaman annem babam başıma olmucak olmasıydı
ee ben yine tek başıma kalıcam...

canım sana teselliyi vermek için yazmıyorum inannnnn... evet çok zorrr bebek olmadan hayat sürmek hepimiz bununlaa yüz yüzeyiizzz ..... yakında dedikodular başlar die 3 buçuk atıyorum bendee... Ama nolurr isyan etmiyelimmm noluurr teslim olalımmm... bak ben vandayımm depremi yaşadımm neler neler gördükkk şuan iyi bi doktor hakgetire yokk anacım ama umutlu olmakk benim en büyük silahımmm .. hadi kendine çeki düzen verrr Mevleye bir selam gönderrr.. o bize çok yakınnn...

canım inşallah hayırlı haberlerini alırız olumsuz bi şey çıkarsa bile üzülme inşallah bir gün bizlerinde çocukları olacak ...

canım senin daha 1 . kutuydu dimi klomenn.... öyle hatırlıyorum demekki senin yumoşlar biraz inatçı iğne etkili olabilir

evet ilk kutuydu ama doktor klomen etki etmemiş dedi 23 ağustosta tekrar gidicem bu sefer iğne vereceğini söyledi hayırlısı bakalım bekliycez.. sen ne yaptın canım nasıl gidiyor..

hayatcım senin kesin tutmadım acaba yaa tam anlamıyla adet olana kadar sabredinn.. bembe ve kahverengi akıntılar gelebilirmişş,,,, (((

yok canım tutmadı bugünde hafiften gelmeye başladı kırmızılar...tam olarak gelsinde hormon testi yaptırcam

kelam arkadaşım çok üzüldümmm gerçektenn umutlanıp sonrasının hayalkırıklığı olması çok zorrr.. bidahaki aya deneyeceğin günü kara kendini topla ve tedaviye bomba gibi gittt oldumu

sağolasın canım bugün randevum var öğleden sonra bakalım bu ay nasıl başlayacağım büyük ihtimal tekrar klomen rabbim emeklerimizin karşılığını versin kimsenin kucağını boş çevirmesin çok mubarek günlerdeyiz önümüzde mubarek kadir gecesi var inşallah dualarımız rabbime iletilir hepimiz uradımıza ereriz.

canım hepimiz sen gibiyiz ama vazgeçmek yok sabırla azimle devam edeceğiz derdi veren dermanınıda verirmiş inşallah bizde atlatacağız bu günleri hepimiz bebeklerimize kavuşacağız olumlu bak çok üzme kendini bebek fikrini aklından çıkarmam çok zor olur en azından daha az düşün hayatının odak noktasını bebek yapma sadece anne olmak için gelmedik dünyaya nasibimizde varsa inşallah anne de oluruz ama hayatta başka güzellikleri gör yuvanı eşini tek eksiğimiz bebek olsu bi gün inşallah o eksikliğimizde gidecek sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…