sağolasın canım inşallah bende bu aya umutla başlayacağım yarın doktora randevu aldım ama ilk doktorum yokmuş başka bi doktorla devam edeceğim nefret ediyorum ya doktor değiştirmekten diğeri herşeyimi biliyor o takip ediyordu ama mecburum yarın adetin 3. günü olacak mutlaka gel demişti mecbur başka doktora gözükeceğim
Merhaba kizlar ben de bu ay klomen ve igne kullandim ama bugün 27. gündeyim ve pembe akinti geldi, yani kirmizilar geliyor sanirim( Karin agrim da var, oysa cok ümitlenmistim, yoruldum artik (
evet doktor değiştirmek kötü ama mecbursan yapacak bişey yok.adetin 3 . günün de neye bakıyor kan mı alıcak acaba
klomen değilde çatlatma iğnesi vuruldun dimi iğne ağrı yapmıyor sanırım ama emin değilim çünkü ben vurulduğumda zaten kasık ağrılarım vardı sonrasında da devam etti yani ekstra bi ağrı yoktu bende
mrb arkadaşlar.. dün kontrolüm vardı gittim ama malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş( doktor duphston verdi bu ay sonunda tekrar doktora gidicem iğne tedavisine başlayacağını söyledi biraz üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş..
üzülme denemeye devam boş durmak yokpeki kaç yumurta oluştu sende klomenle
günaydın kızlar ben adet oldum ilk klomen ve iğne tedavim başarısız oldu böylelikle bir yılı geride bıraktım çok üzülüyorum yaaaa kırmızılar gelince satlerce ağladım sabah kalktım gene ağladım biliyorum herşey kısmet allahın istemesiyle ama kendimi tutamıyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum bi gün bizede kısmet olacakmı anne olmak
Ayni duygulari ben de yasiyorum canim( sabahtan beri pembe biseyler var, belli ki kirmizilar geliyor, cok agladim ben de bugün, moralim cok bozuk... İnsallah en kisa zamanda gelir meleklerimiz.
4 tane olusmustu canim ama 2 tanesi catladi, diger 2si catladi mi ne oldu bilmiyorum, bu ay gidince göreceğiz... Yalniz geçen haftaya kadar göğüslerim çok acıyordu, sizde de öyle mi oldu? Çok ümitlenmiştim bu ay, insallah gelmez kirmizilar, pembe biseyler geldi ama((
Sende durum ne canim?
bomboş bir yıl gecirdim
yaşama sevincim gitti..
daha ne kadar böyle sürecek bilmiyorum..
ben ben olmaktan cıktım artık..
biri şu bebek fikrini benden cıkartsın yaaa
hayata başka türlü bakamıyorummm
evlendim barklandım
annemler yaşlanıyor herkesin colugu cocugu oldu
ben tek başıma yaşlanıyorum((
resmen coluga cocuga karışamıyoruz yaaa
evlenme amacım bi evim yuvam olsun her zaman annem babam başıma olmucak olmasıydı
ee ben yine tek başıma kalıcam...
canım inşallah hayırlı haberlerini alırız olumsuz bi şey çıkarsa bile üzülme inşallah bir gün bizlerinde çocukları olacak ...canım gecen ay benimde basıma geldi yumurtaların gelişmemiş duphston kullan dedi...bu ay ise tekrar klomen kullandım yumurtam gelişti ve iğnemi oldum ama doktor ben 1 degil 2 doz olacaktın demesine kadar iyiydim nasıl böyle bişey olur aklım almıyor...üstelik hemsire iğneyi yapmadan doktoru aradı offfff ya cok can sıkıcı.....yarın tekrar gidecekmişim hakkımızda hayırlısı olsun...
canım senin daha 1 . kutuydu dimi klomenn.... öyle hatırlıyorum demekki senin yumoşlar biraz inatçı iğne etkili olabilir
hayatcım senin kesin tutmadım acaba yaa tam anlamıyla adet olana kadar sabredinn.. bembe ve kahverengi akıntılar gelebilirmişş,,,,(((
sen bi görün hemen o o zaman da yumurta takibi yapsın klomen içtin mi peki bu ay
kelam arkadaşım çok üzüldümmm gerçektenn umutlanıp sonrasının hayalkırıklığı olması çok zorrr.. bidahaki aya deneyeceğin günü kara kendini topla ve tedaviye bomba gibi gittt oldumu
bomboş bir yıl gecirdim
yaşama sevincim gitti..
daha ne kadar böyle sürecek bilmiyorum..
ben ben olmaktan cıktım artık..
biri şu bebek fikrini benden cıkartsın yaaa
hayata başka türlü bakamıyorummm
evlendim barklandım
annemler yaşlanıyor herkesin colugu cocugu oldu
ben tek başıma yaşlanıyorum((
resmen coluga cocuga karışamıyoruz yaaa
evlenme amacım bi evim yuvam olsun her zaman annem babam başıma olmucak olmasıydı
ee ben yine tek başıma kalıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?