herkese merhaba...
kelamcım hakkımızda hayırlısı olsun... meleklerimiz zamanını bekliyo...Rabbim en iyisini en hayırlısı bilir... inşallah en yakın zamanda verir bize bebişlerimizi...
hayatcım adet oldun mu canım... pazar günüydü hani... erken mi oldun... :44:
canım bir iki gün önceden kendini belli ediyo benimki bi kaç aydırda gecikiyodu hep bu ayda pembeler geldi yarına kırmızıda gelir.umut yok yani bu ayda..
canım bir iki gün önceden kendini belli ediyo benimki bi kaç aydırda gecikiyodu hep bu ayda pembeler geldi yarına kırmızıda gelir.umut yok yani bu ayda..
yok canım tutmadı bugünde hafiften gelmeye başladı kırmızılar...tam olarak gelsinde hormon testi yaptırcam
evet ilk kutuydu ama doktor klomen etki etmemiş dedi 23 ağustosta tekrar gidicem bu sefer iğne vereceğini söyledi hayırlısı bakalım bekliycez.. sen ne yaptın canım nasıl gidiyor..
slm bugün dra gittim hastalığımın ilk günün.klomen verdi drum.pazartesi başlıcam hapa.ama araya bayram girdiği için ayın 22sinde dr gelmemi söyledi.bakmamız gerekn gün değil ama bu ay da boşa geçmesin die istediğim için dr ilacı verdi.22sinde iğne olck ertesi gün ilişki dedi.ilk kez kullancam klomeni.bu süreç nasıl oluyo.benim geç bakılmam 2 yada 3 gün nekdr geç bilmiyorum gerçi de.sorun olur mu acaba.tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.teşekkür ederim şimdiden
yaa zaten bakıncaa belli olurr önemli olan yumoşun iğneye uygun büyüklüğe gelmesi canım ogün bakınca netleşir herşeyyy.... canını sıkmaa
doktorlar heeep öyle canımmm canını sıkmaainş cnm teşekkr edrm cvp verdiğin için.ne biliyim dr bi tereddütlü gibi geldi bana.korktum ondan=)inş faydasını görürüz.ilk tedavim olcak çok heyecanlıyım oyüzden.inş 1,5 seneden sonra bebişimiz gelir.
ne yazsam bilemiyorum canım her ay yeni umut demek biliyosun...
inşallah gelecek ay müjdemiz gelir... bu ay da mı klomen kullacaksın?
doktorlar heeep öyle canımmm canını sıkmaa
bida kullanıyım şu klomeni..aşılama nasıl oluyo bilen varmı yöntemini biliyorumda ACITIYOMU korkmalımıyım klomen olmazsa onu denicem
bida kullanıyım şu klomeni..aşılama nasıl oluyo bilen varmı yöntemini biliyorumda ACITIYOMU korkmalımıyım klomen olmazsa onu denicem
Canım benim çok saol dediğin gibi vakti var daha ama son zamanlarım yaza denk geldi çok zorlanıyorum günler geçmiyor resmen ömrü hayatımda bukadar terlicen deseler hadi canım yok derdim fenalaardayım anlayacağın kızım sağlıklı olsunda zamanda geçer arada girerim yine senin hamilelik nasıl gidiyor cnm öpüyorum seni kendine ve minik fındığa iyi bakcanım elbetteki rabbim vaktini en hayırlı şekilde yazmıştır inşşşşş en güzel şekilde alırsın yavrunu arada yaz inan senden haber bekliyorum sürekli
Sorma cnm ya resmen şok olduk şimdi son günüm 21ağustos artık o gün doğururum diyorum sen ve bebiş nasıl cnm sen normal diğummu yapmıştın benim hiç sancım yok anlamadım gitti kendine ve küçük prensese iyi bak cnm öptümCanım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ayynıııııııııı benim hikayem insanın sinirleri bozuluyor ama gözünü aç kapa gelir geçer kendine iyi bak can ımm bebişede öpüyorumm..
Ben yaptirdim asilama sirasinda hic bir aci yok kolay bir islem.. yanliz kalkinca agrim sancim oldu biraz eve gidincede tavan yapti.. dr aradim sordum sperm yikamada isleminde kullanilan sivi yapabiliyor bazi kisilerde agri dedi...islem sirasinda hic bir sorun yok kalkinca hatta eve gidince basladi... Asilama cok basit bi islem...
yapılırken acı olmuyomu rahatladım biraz çünkü o an beni çok korkutuyo.peki senin bebiş aşılamaylamı oldu
Canım benim çok saol dediğin gibi vakti var daha ama son zamanlarım yaza denk geldi çok zorlanıyorum günler geçmiyor resmen ömrü hayatımda bukadar terlicen deseler hadi canım yok derdim fenalaardayım anlayacağın kızım sağlıklı olsunda zamanda geçer arada girerim yine senin hamilelik nasıl gidiyor cnm öpüyorum seni kendine ve minik fındığa iyi bak
Sorma cnm ya resmen şok olduk şimdi son günüm 21ağustos artık o gün doğururum diyorum sen ve bebiş nasıl cnm sen normal diğummu yapmıştın benim hiç sancım yok anlamadım gitti kendine ve küçük prensese iyi bak cnm öptüm
Yok canim aci maci yok.. catala yattim sperm yikamada hazirlanan siviyi bir spektlumla verdiler bi enjeksiyonun icindeydiler onu verdiler onu cikartmadan 5 dakika yattim hic bir sikinti yok acitacak bir ,islem degil.... Evet asilama bebisi 14 subatta asilama oldum ilk asilamamdi.... Onceki oglumda gonapene bebisi... Pko var bende malesef sorunlu hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?