2 ay sonra denemeyi düşünüyorum bende...ay ne güzel ilkinde olmus bebiş..
telebekkk :)))) nickin çok hoşuma gidiyor :))) valla ben çalışmalara devam yarın progestan kullanmaya başlıcam inşallahh... benim 2 yumoşş var işte bakalım hangisine denk gelirse
Rabbim gonlune gore versin canim.. ben sansliyim sanirim ilk asilamada tuttu gerci 6 ayda ilaclarla ugrastim kismet asilamayaymis.... Insallah seninde ilk asilaman tutar..
herkese iyi aksamlar,,,bugün doktora gittim yumurtam28mm olmus ve catlamadı bana progestan kullan dedi 5gün.... sonra adet olucan dedi....benim anlamadığım kimi yorumlarda yumurta 30mm ulasıncada catlar degerlendirmek gerekir diye yorumlar yazılmıs doğrumu acaba kafam karıstı bilgisi olan yardımcı olsun lütfen ........tesekkür
inaşallah canım.bu ayda klomen kullanıp sonra aşılama yapalım dicem doktora...keşke gerek kalmadan bebiş gelse.
inaşallah canım.bu ayda klomen kullanıp sonra aşılama yapalım dicem doktora...keşke gerek kalmadan bebiş gelse.
nartanemmmmm..:)) canım inşallah bu ay bebişin gelir 2 tane yumoşunun olması da çok güzel ikisi birden tutuyormuş ne güzel olurdu..:)) canım çok dua edicem sana çok güzel günlerdeyiz allah dualarımızı belki kabul eder
yapılırken acı olmuyomu rahatladım biraz çünkü o an beni çok korkutuyo.peki senin bebiş aşılamaylamı oldu
günaydın kızlar..ya bugün hormon testi yaptırcam ama illede adet kanamasının tam olarak olması mı gerek çünkü benim tam kanama daha olmadı ama yarın gelir heralde yarında hafta sonu pazartesiyede geç olur test için ne yapmalıyım bugün gitsem hormon testi yaptırsam doğru cıkarmı acaba
canım bi git doktora belki adet başlaması yeterlidir sonuç için. ben dün 3. günü kan verdim bugün sonucumu aldım çok şükür temiz ve hiç bi sorun yok klomen yazdı bide koraspirini yazdı kanı sulandırmak için yarın klomene başlıyorum ama hesabıma göre yumurtanın tam oldun olduğu zaman bayrama denk geliyor nasıl olacak kafam karıştı biraz
günaydın kızlar..ya bugün hormon testi yaptırcam ama illede adet kanamasının tam olarak olması mı gerek çünkü benim tam kanama daha olmadı ama yarın gelir heralde yarında hafta sonu pazartesiyede geç olur test için ne yapmalıyım bugün gitsem hormon testi yaptırsam doğru cıkarmı acaba
arkadaşlar size bi sorum olacak
çatlatma iğnesi vurduralı 1 hafta oldu
bugün aşırı bir halsizlik var bende (ama misafir gelecek diye paraladım kendimi resmenaynen böyleyim)
bi de kasıklarımda sancı var sağlı sollu...
klomen ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir hafta sonra falan kasık sancısı gibi şeyler oldu mu?:44:
canım o ağrılar bende de olmuştu bir hafta sonra yumurtanın çatlmasından galiba. sen kendini fazla yorma canım belli olmaz belkide yumurtan döllendi onun habercisi ağrılardır inşallah öyledir.. klomen bittikten iki gün sonra gideceğim kontrole ama tam büyümüş olmayacak bence doktorumla konuşup acile gideceğim başka yol yok sanırım.
canım bi git doktora belki adet başlaması yeterlidir sonuç için. ben dün 3. günü kan verdim bugün sonucumu aldım çok şükür temiz ve hiç bi sorun yok klomen yazdı bide koraspirini yazdı kanı sulandırmak için yarın klomene başlıyorum ama hesabıma göre yumurtanın tam oldun olduğu zaman bayrama denk geliyor nasıl olacak kafam karıştı biraz
canım benim dr um kahverengi lekelerin geldiği günü değil kırmızıların geldiği günü 1. gün olarak saymıştı. :44: daha fazla da bilgim yok :26:
kasık ağrısı yokta arada belim ağrıyo tutulur gibi... bide aşırı halsizlik var bendee...arkadaşlar size bi sorum olacak
bugün aşırı bir halsizlik var bende (ama misafir gelecek diye paraladım kendimi resmenaynen böyleyim)
klomen ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir hafta sonra falan kasık sancısı gibi şeyler oldu mu?:44:
arkadaşlar size bi sorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?