Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

2 ay sonra denemeyi düşünüyorum bende...ay ne güzel ilkinde olmus bebiş..

Rabbim gonlune gore versin canim.. ben sansliyim sanirim ilk asilamada tuttu gerci 6 ayda ilaclarla ugrastim kismet asilamayaymis.... Insallah seninde ilk asilaman tutar..

telebekkk :)))) nickin çok hoşuma gidiyor :))) valla ben çalışmalara devam yarın progestan kullanmaya başlıcam inşallahh... benim 2 yumoşş var işte bakalım hangisine denk gelirse

nartanemmmmm..:)) canım inşallah bu ay bebişin gelir 2 tane yumoşunun olması da çok güzel ikisi birden tutuyormuş ne güzel olurdu..:)) canım çok dua edicem sana çok güzel günlerdeyiz allah dualarımızı belki kabul eder

Rabbim gonlune gore versin canim.. ben sansliyim sanirim ilk asilamada tuttu gerci 6 ayda ilaclarla ugrastim kismet asilamayaymis.... Insallah seninde ilk asilaman tutar..

inaşallah canım.bu ayda klomen kullanıp sonra aşılama yapalım dicem doktora...keşke gerek kalmadan bebiş gelse.

canım gebelik için en verimli yumurta 19-22 diye duymuştum tabii 23 belki 24 ama daha üstü işe yaramıyor diye biliyorum inşallah diğer ay daha erken görürsünüz çatlatırsınız hakkında hayırlısı olsun.

inaşallah canım.bu ayda klomen kullanıp sonra aşılama yapalım dicem doktora...keşke gerek kalmadan bebiş gelse.

inşallah gerek kalmadan gelir bebişin canım. ben bugün doktora gittim hormon testini tekrarladılar yarın sonuç göstereceğim ona göre tekrar ilaçla başlayacağız kısmetse bu ay olsun inşallah

Canim hic belli olmaz gelirmi gelir. Bende klomenle hamile kaldim dusuk yaptim Malesef 1 ay bos gecti sonra asilama yaptirdim iste.. ilk oglumdan oncede dusuk yaptim sonra ogluma kaldim gonapene ile ama ...

bu ayyy çok ama çooomm umutluyum telebekkk :)))) dualarında banada yar vermenn büyük incelik.. teşekkür ederimmm..inşallah olur olmazsa 1 kere daha kullanıcamm.. bi kaç ayda kendim denicem yine olmazsa aşılama .. ama ben o ihtimalleri düşünmek kalbimi karatmak istemiyorum.. güzel şeyleri çağıralım üstümüze. sendee ilaçla alamadığın sonucu iğneyle mutlaka alırsın emin oll.. bide mutlaka incir yee... ball çörek otu yeee...

günaydın kızlar..ya bugün hormon testi yaptırcam ama illede adet kanamasının tam olarak olması mı gerek çünkü benim tam kanama daha olmadı ama yarın gelir heralde yarında hafta sonu pazartesiyede geç olur test için ne yapmalıyım bugün gitsem hormon testi yaptırsam doğru cıkarmı acaba

canım bi git doktora belki adet başlaması yeterlidir sonuç için. ben dün 3. günü kan verdim bugün sonucumu aldım çok şükür temiz ve hiç bi sorun yok klomen yazdı bide koraspirini yazdı kanı sulandırmak için yarın klomene başlıyorum ama hesabıma göre yumurtanın tam oldun olduğu zaman bayrama denk geliyor nasıl olacak kafam karıştı biraz

canım dr bayramda tatilde mi? ya da takibi nöbetçi dr a falan yaptırabilirsin.. çatlatma iğnesini tam zamanında vurulman gerekiyor :44:

canım benim dr um kahverengi lekelerin geldiği günü değil kırmızıların geldiği günü 1. gün olarak saymıştı. :44: daha fazla da bilgim yok :26:

arkadaşlar size bi sorum olacak

çatlatma iğnesi vurduralı 1 hafta oldu

bugün aşırı bir halsizlik var bende (ama misafir gelecek diye paraladım kendimi resmen aynen böyleyim)

bi de kasıklarımda sancı var sağlı sollu...

klomen ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir hafta sonra falan kasık sancısı gibi şeyler oldu mu?:44:

canım o ağrılar bende de olmuştu bir hafta sonra yumurtanın çatlmasından galiba. sen kendini fazla yorma canım belli olmaz belkide yumurtan döllendi onun habercisi ağrılardır inşallah öyledir.. klomen bittikten iki gün sonra gideceğim kontrole ama tam büyümüş olmayacak bence doktorumla konuşup acile gideceğim başka yol yok sanırım.

inşallah öyledir canım...

uygun bi zamana denk gelmedi fakat sen bi dr bulursun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

of vazgeçtim bugün gitmedim çünkü tam gelmedi yarına gelir bende pazartesi vericem artık kanı ..biliyomusun doktorunda klomenden sonra bana gel dediği tarihler bayrama geliyo şansa bak o zaman hesaplamamıştım şimdi nolcak bilmiyorum

canım benim dr um kahverengi lekelerin geldiği günü değil kırmızıların geldiği günü 1. gün olarak saymıştı. :44: daha fazla da bilgim yok :26:

hastaneye gittim önünden geri döndüm kırmızılar tam gelsinde dedim o zaman vereyim kanı pazartesiye kaldı artık. of boşuna 5 tane yumurtladım olmadı işte

kasık ağrısı yokta arada belim ağrıyo tutulur gibi... bide aşırı halsizlik var bendee...

canım bendede olmuştu kasık ağrısı ama benim iğneyi vurulduğumdada vardı ağrı.ağdete yaklaşırken geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…