benimde bayrama denk geliyoo.... artık evde idrar testi yapıcam benn... napıyımm... yaa şeker hapı kullanan yokmu aranızdaa.. benim midem aşırı bulanıyoo bu haptan yaa.. bide progestan odaa öylee... nolcak anlamadıkof vazgeçtim bugün gitmedim çünkü tam gelmedi yarına gelir bende pazartesi vericem artık kanı ..biliyomusun doktorunda klomenden sonra bana gel dediği tarihler bayrama geliyo şansa bak o zaman hesaplamamıştım şimdi nolcak bilmiyorum
hayat napıyon nasılsınnn canım....
nartanem kırmızılar tam gelsede hormon testi yaptırsam diyorum ya..kahve kahve aman geliyon tam gel demi... klomene başlıcam tekrar ama yumurtlama dönemi bayrama geliyo napcam bilmiyom...şeker ilacı kullanmadımda ben progestan bende de cok bulantı yaptı akşama geçiyodu anca bulantı.
bugün içmeye başladım progestanı bugün daha çok bulantım varr ondan olabilir öyleyse.... canımmm doktorunla bayram girmeden iyice konuşşş numarasını istee... belki bi yoll bulunuurrr.. kaçıncı denemen olacak..
hastaneye gittim önünden geri döndüm kırmızılar tam gelsinde dedim o zaman vereyim kanı pazartesiye kaldı artık. of boşuna 5 tane yumurtladım olmadı işte
ama canım senin kaç gündür böyle akıntın varrr.. kan testi yaptırdın mıııı... böyle kahverengii lekeler olabiliyo hamilelik belirtisii
hıımm tamam .. yaa öylee kahve akıntılar oluyomuş die dedimm.. canım bu seferki tutar inşallahhhh.. bakalım bizimkiler nre durumda... eşin niyee sinir ediyo senii.... erkekler bazen anlayışsız oluyooogeldi canım bugün kırmızılar..önce kahve akıntı sonra kırmızı of hamilelikten eser yok bende...koca da beni sinir ediyo sıkıldım bu durumdan hiç bişey yappmasam zamanamı bıraksam diyorum bazen
hıımm tamam .. yaa öylee kahve akıntılar oluyomuş die dedimm.. canım bu seferki tutar inşallahhhh.. bakalım bizimkiler nre durumda... eşin niyee sinir ediyo senii.... erkekler bazen anlayışsız oluyooo[/QU
sen ne durumdasın canım şimdi...erkek milletinin bazen beyni çalışmıyo.uyus tavuk işte yolacam tüylerini
canlar nasılsınız frıendly hamılemısın amaannn Allahım tebrik ediyorum hayırlısıyla tamamlayıp sağlıkla bebeğinize kavusun ınsallah canım benim. cok guzel bir haber oldu sabah sabah :) benim gemi hala kızakta duruyor :) acelem yok son zamanlardada bunu anladım ablam burdaydı 4 aylık bebegı var 3 yasını bıtırıyor nerdeyse oğlu var aman Allahım ne zor bırseyyy sakın cocuklarda degıl ıkısıde benım acelem yok az kafamı dınleyeyım dıyorum :) dr a falanda hepten ara verdım sınavdan ıyı puan beklemıyorum yenıden hazırlanmam gerekecek gıbı o nedenle öteleyebılırım yanı korunmuyorum ama olmuyorda nasılsa dıye dr a gıtmıyorum. sende serbest zamanlarda mı yaptın bu sıpayı bakıyım :) zaten tedavı olmuyordun yanlıs hatırlamıyorsam.
hıımm tamam .. yaa öylee kahve akıntılar oluyomuş die dedimm.. canım bu seferki tutar inşallahhhh.. bakalım bizimkiler nre durumda... eşin niyee sinir ediyo senii.... erkekler bazen anlayışsız oluyooo[/QU
sen ne durumdasın canım şimdi...erkek milletinin bazen beyni çalışmıyo.uyus tavuk işte yolacam tüylerini
canım benim ilişki günleri bitti :))) beklemedeyimm canımmm... bişiyde hissetmiyorum henüzz.. bayrama denk geliyo hocanın çağırdığı tarihhh... bende evde idrar testi yaparım.. kafam karışıkk.... erkekleri anlamak zor asıl kadınları değilll :)
canım benim ilişki günleri bitti :))) beklemedeyimm canımmm... bişiyde hissetmiyorum henüzz.. bayrama denk geliyo hocanın çağırdığı tarihhh... bende evde idrar testi yaparım.. kafam karışıkk.... erkekleri anlamak zor asıl kadınları değilll :)
canım inşallah olur bu ay.güzel haberler alalım senden.benim klomenden sonra yumurtalara bakması gerekiyoki çatlatma iğnesi versin ama benimda o bayrama geliyo işte..evet evet erkekleri anlamak çok zor valla dayak istiyolar...yarında hormon testi için kan vericem bakalım
canım inşallah olur bu ay.güzel haberler alalım senden.benim klomenden sonra yumurtalara bakması gerekiyoki çatlatma iğnesi versin ama benimda o bayrama geliyo işte..evet evet erkekleri anlamak çok zor valla dayak istiyolar...yarında hormon testi için kan vericem bakalım
hayırlısı canımmmm hiçç belli olmuyo kii görünürde olmaması için hiçbir neden yokk... herşey normaalll....
hadi bakalım hayırlı sonuçlarrr alırsın inşallahh.. en son ne zaman vermiştin kan hormon içingünaydın kızlar nerelerdesiniz ...zorlu bir mücadele sonucunda sonunda kanımı verdim ve geldim...bakalım hormonlarım nasılmış
hadi bakalım hayırlı sonuçlarrr alırsın inşallahh.. en son ne zaman vermiştin kan hormon için
sana klomen vermeden öncede baksalardı aslındaa.. neysee geç kalınmış sayılmazz.. adetin 3 günü veriyorum ben hepp testlerimi... fsh ,e2,tsh için prolaktin için......ay inşallah bişey cıkmaz.ben ilk defa veriyorum hormon için kanı önce hiç bakılmadı...yanlız hani adetliyken veriliyo benimki cumartesi başladı zaten 2 gün anca sürüyo bugün baya azaldı ve ben bugün vermek zorunda kaldım hormonlar değişmemiştir umarım
sana klomen vermeden öncede baksalardı aslındaa.. neysee geç kalınmış sayılmazz.. adetin 3 günü veriyorum ben hepp testlerimi... fsh ,e2,tsh için prolaktin için......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?