Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benimde bayrama denk geliyoo.... artık evde idrar testi yapıcam benn... napıyımm... yaa şeker hapı kullanan yokmu aranızdaa.. benim midem aşırı bulanıyoo bu haptan yaa.. bide progestan odaa öylee... nolcak anlamadık

hayat napıyon nasılsınnn canım....

nartanem kırmızılar tam gelsede hormon testi yaptırsam diyorum ya..kahve kahve aman geliyon tam gel demi... klomene başlıcam tekrar ama yumurtlama dönemi bayrama geliyo napcam bilmiyom...şeker ilacı kullanmadımda ben progestan bende de cok bulantı yaptı akşama geçiyodu anca bulantı.

bugün içmeye başladım progestanı bugün daha çok bulantım varr ondan olabilir öyleyse.... canımmm doktorunla bayram girmeden iyice konuşşş numarasını istee... belki bi yoll bulunuurrr.. kaçıncı denemen olacak..

evet progestandan bulantı oluyodur.arıycam haftaya doktoru bakması gerek ama ya yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakması gerekmiyomu çatlatma iğnesini neye göre yapcam çok ters zamana denk geldi.canım ikinci kullanışım olacak klomeni

ama canım senin kaç gündür böyle akıntın varrr.. kan testi yaptırdın mıııı... böyle kahverengii lekeler olabiliyo hamilelik belirtisii

Son düzenleme:
ama canım senin kaç gündür böyle akıntın varrr.. kan testi yaptırdın mıııı... böyle kahverengii lekeler olabiliyo hamilelik belirtisii

geldi canım bugün kırmızılar..önce kahve akıntı sonra kırmızı of hamilelikten eser yok bende...koca da beni sinir ediyo sıkıldım bu durumdan hiç bişey yappmasam zamanamı bıraksam diyorum bazen

geldi canım bugün kırmızılar..önce kahve akıntı sonra kırmızı of hamilelikten eser yok bende...koca da beni sinir ediyo sıkıldım bu durumdan hiç bişey yappmasam zamanamı bıraksam diyorum bazen
hıımm tamam .. yaa öylee kahve akıntılar oluyomuş die dedimm.. canım bu seferki tutar inşallahhhh.. bakalım bizimkiler nre durumda... eşin niyee sinir ediyo senii.... erkekler bazen anlayışsız oluyooo

Cnm benim ancak görebildim msjını kusura bakma..Çok teşekkür ederim cnm aynen ben de ümidi kesmiştim bebek konusunda biliyosun gitmiyodum artık dr.a flnda..Hem de hiç ümit etmediğim ayda geldi bebişim yani çalışmanın pek olmadığı ayda geliverdi zaten adetlerim düzensizdi ya benim çok geç döllenme oldu 26. günümde yaptığımız ilişkiden oldu yani düşün...Şuanda 6+5 günlük bebişim..Geçen gün ultrasonda gördüm bebişimi daha 5.7 mm..Yüce rabbim yarım cmlik şeye can vermiş kalbi pıt pıt atıyodu maşallah..İnş kucağıma da sağlıklı bi şekilde alırım meleğimi..işte Rabbim ol diyince istediği zamanda veriyor cnm....Oyüzden biz nekdr çaba versekte zamanı gelmeyince olmuyor işte..Oyüzden bence sen de çok iyi yapıyosun kafana takmayarak zamana bırakınca kendiliğinden geliveriyor çünküü ..Bu arada sınavını da kafana takma cnm sağlık olsun seneye birdaha denersin artık şansını.. Çok öptüm cnm kendine iyi bak..Tekrardan görüşmek üzere..

kızlar , ilk klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinden olumsuz sonuç aldım malesef.
ya ne kadar zormuş bu işler.
bazen çok sıkılıyorum. bi kaç ay ara vereceğim.
sürekli üzerinde durmakta psikolojimi olumsuz etkileyecek diye korkuyorum.

günaydın kızlar nerelerdesiniz ...zorlu bir mücadele sonucunda sonunda kanımı verdim ve geldim...bakalım hormonlarım nasılmış

hadi bakalım hayırlı sonuçlarrr alırsın inşallahh.. en son ne zaman vermiştin kan hormon için

ay inşallah bişey cıkmaz.ben ilk defa veriyorum hormon için kanı önce hiç bakılmadı...yanlız hani adetliyken veriliyo benimki cumartesi başladı zaten 2 gün anca sürüyo bugün baya azaldı ve ben bugün vermek zorunda kaldım hormonlar değişmemiştir umarım

sana klomen vermeden öncede baksalardı aslındaa.. neysee geç kalınmış sayılmazz.. adetin 3 günü veriyorum ben hepp testlerimi... fsh ,e2,tsh için prolaktin için......

sana klomen vermeden öncede baksalardı aslındaa.. neysee geç kalınmış sayılmazz.. adetin 3 günü veriyorum ben hepp testlerimi... fsh ,e2,tsh için prolaktin için......

benim doktor öylesine verdi klomeni çatlatma iğnesinden bile bahsetmedi sinir etti beni..bende klomeni içip başka doktora gittim ...bugün başladım tekrar klomene bakalım kaç tane yumurtlıcam keşke tutsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…