Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çokkk mübarekk bigünnn... bu gece bin aydan hayırlı bir gecee.... isteyene veririm diyor Rabbimm... bu gece ondan isteyelimm... Allahımm bebek sevdasıyla yanıp tutuşan kullarına bu segiyi tattırrr... kucaklarını boşş bırakma.. içlerindede benii... eyy Rabbim eşlerimiz içinde istiyorusss...

Bbebeğimm geeeeeelllllllll .. sana neler alıcaaaaaammmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecemiz Mübarek Olsun İnşallah...

bu gece birbirimize bol bol dua edelim kızlar.....

biz olmucak gibi odaklıyoruz sanki kendimizi .. bende bugünn öyleyimm.... ağladım hattaa.. çok korkuyorum tutmaz diyee.. yaa acabaa seyahat edilmez mi bu durumda bi seyahat planımız varr 7 saat sürüyo yolll...

günaydın kızlar adet yeni bitti dün başladım klomene 3 gündür içiyorum kasıklarım ağrımaya başladı yumurtluyor olabilirmiyim yoksa klomendenmi acaba

kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...

acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii? :44:

kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...

acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii? :44:

daha önce hiç bu kadar erken geldimi kırmızılar..belki şu dedikleri yerleşme kanamasıdır bu pembelikay hadi hayırlısı inşallah bebiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…