canım sanırım yumoşlar faaliyete geçti...inşallah bu ay tutar canım
daha önce hiç bu kadar erken geldimi kırmızılar..belki şu dedikleri yerleşme kanamasıdır bu pembelikay hadi hayırlısı inşallah bebiştir.
hayır canım adetim hep 2 gün önce ya da 2 gün sonra olur... son zamanlarda 2-3 gün gecikiyordu hep... 22 sinde ya da 23 ünde olmam gerekiyordu bugün ayın daha 15i...
kasıklarımda ağrıyo... o pembelikten sonra 1-2 parça (damla büyüklüğünde) kahve geldi... inşallah erkenden adet olmuyorumdur :44::26:
canım sen ilaçlarını ihmal etme, kontrollerine zamanında git ve en önemlisi kocişin peşini bırakma...bu ay müjde bekliyorum senden Rabbimin izniyle...
hayır canım adetim hep 2 gün önce ya da 2 gün sonra olur... son zamanlarda 2-3 gün gecikiyordu hep... 22 sinde ya da 23 ünde olmam gerekiyordu bugün ayın daha 15i...
kasıklarımda ağrıyo... o pembelikten sonra 1-2 parça (damla büyüklüğünde) kahve geldi... inşallah erkenden adet olmuyorumdur :44::26:
canım sen ilaçlarını ihmal etme, kontrollerine zamanında git ve en önemlisi kocişin peşini bırakma...bu ay müjde bekliyorum senden Rabbimin izniyle...
kızlar adetime 7-8 gün var. halsizlikle beraber çok hafif pembe bir akıntım geldi... 2 kez lavaboya gittim ikisinde de geldi az az...
acaba erken mi adet oluyorum yoksa başka bişey mii? :44:
canım bu klomenin herşeyi yapması mümkünn... benimde hepp sol kasığıma ağrı girip duruyo... sabah uyanınca daha çok hissediyorumm...günaydın kızlar adet yeni bitti dün başladım klomene 3 gündür içiyorum kasıklarım ağrımaya başladı yumurtluyor olabilirmiyim yoksa klomendenmi acaba
canım bu klomenin herşeyi yapması mümkünn... benimde hepp sol kasığıma ağrı girip duruyo... sabah uyanınca daha çok hissediyorumm...
merhabalarrrrrren sonunda girebildim çok yorgunum hafta sonu ev taşıdım anca yerleşebildik... canım bende ilk klomen kullandığımda 4 gün erken adet geldi normalde hiç öyle olmazdı tam tersi hep geç gelirdi inşallah değildir ama adet başlangıcı da olabilir.. bu akşam son klomeni kullanacağım cuma kontrole gideceğim inşallah ikincisinde hedefimize ulaşırız
canım bu gerçekten yerleşme kanaması olabilir bak adetine daha varmış çünkü sen bide kendine dikkat et bu aralar yorma kendini inşallah bebiştendir o damlalar.
klomenin 3 üncü günü bugün ve çalışmalara başlıcam..koca kaçacak yer arasın hehehehe
eneee kıızz geliyomu bebeiiiişşşş
kızzlarrr bende bugünnn doktorun hemşiresini aradım saolsun bana kendi cebini vermişti.... doktor progestan kullanmaya başladıkdan 10 gün sonra gel demiştii.. ama gün tam bayramm dedim kıza
arefe gell gebelik tesiti yapalım dediii aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beennnnnn buna nasıll dayancammm... ya negatif çıkarsaa.. bayramım zehir oluurrr... bide bende hiçç mi hiçç beliti yokk... adetimde 24 ünde olmalıı... daha 9 gün varrrr.... seizden yardım bekliyorum..... ne yapmalıyım... yaa.. yaptırıyımmı testiiibelirtide yokkk... daha erken mi acaba.... o yerleşme kanaması herkeste oluyomu kiii
canım hayırlısı .. ama hiç belirti yokk bendee yadaa olmamasımı doğall ne biliyimm yaaaa.... şimdi sen yaptır mı diosunn.....canım inşallah öyle bişey değildir... kahverengi bişiler geliyo inşallah yerleşme kanamasıdır...
inşallah canım yaa... çok heveslenmemeye çalışıyorum
senin yerinde olsam bende heyecanlanırdım... :18: bu seferde araya bayram giriyo.. 3-4 gün yaptıramazsın... :44: sen bilirsin canım... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
canımmm yumurtluyoda olabilirsin anlattığın şeyy yumurtlama akıntısı gibii..... ama sen benim durumum hakkında hiç bişey yazmamışınsanırım onun ağrısı ya bide bende o sünen akıntıdan var daha adettimin 6 ıncı günü bu kadar erken yumurtluyormuyumdur yoksa buda klomenden dolayımı acaba.bebiş istiyorum hadi gelsin bana
canım hayırlısı .. ama hiç belirti yokk bendee yadaa olmamasımı doğall ne biliyimm yaaaa.... şimdi sen yaptır mı diosunn.....
bende öyle düşünüyorumm.. beklemekte pek zormuşşş.... sendeki akıntılar bende yok meselaa.. sen kaçıncı günündesin şimdiii..... başka belirtin varmıı... benim çok nadir kasığıma ağrı giriyo o... ... .... .... .... .... .... .... yaa beklemek en doğrusu heraldee...adetine 1 hafta var sanırım canım... ama bayramdan sonrasını sabırla beklerim diyosan karışmam...:44:
ben senin yerinde olsam yaptırmazdım çünkü negatifi görmek kötü oluyo...bayramdan sonrasını bekleyip eğer hala adet olmadıysam kan testimi yaptırırdım...
bende öyle düşünüyorumm.. beklemekte pek zormuşşş.... sendeki akıntılar bende yok meselaa.. sen kaçıncı günündesin şimdiii..... başka belirtin varmıı... benim çok nadir kasığıma ağrı giriyo o... ... .... .... .... .... .... .... yaa beklemek en doğrusu heraldee...
beklemek zor evet...
bugün iğneden sonraki 14. gün, ilk ilişkiden sonraki 13. gündeyim... :18:karnım ağrıyo ama lavaboya gitmek istemiyorum yaa...inşallah adet olmamda bayram şekerim gelirrr....
bende bi de iğneden sonra hep bi ıslaklık oldu ve de akıntım çoğaldı... göğüslerim çok fena... bi de halsizim...
iğne olduğumuz için adet günümüz şaşar mı?
mesela benim ayın 22 yada 23 ünde adet olmam gerekiyor ama bi de diyolarki yomoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunur? o zaman bugün ya da yarın... off yaa... inşallah adet olmayız gelsin şekerlerimiz artık yaa....
canım sende belirtiler varr.... bana diyelere göree aynı adet olacakmışş gibi ağrın olurmuşş ama adet gelmezmişşş.. hadi inşallah gelir bayram şekerinn... ben senden umutlyum... yaa aslında en doğrusu beklemek yaaa belki belirtiler başlarr benim içinde eğer tutmuşsaa... ama inan korkumdan bayram temizliği bile yapmadım bişey olur die.. seyahat planım vardı bayramda iptal ettim..... senin kaçıncı denemen .. benim iki bu tutmazsa ki allah korusun 1 kere daha denicemm sonrada aşılama...
amin canım kadir gecesindee çokk duaa ettimmm.... doktoru aradım hemşiresi önermez dediii... yaa ben beklerim adete kadar gelmezse test yaparım ancak hiç b.elirti yokk iştee ondan üsülmeye başladımmm....canım birbirimize bol bol dua edelim... inşallah hamileyizdir....
ben 2011 nisandan beri deniyorum fakat daha yeni bu ay kullandım klomen ve iğne... başkada bişi yapmadım... bi tane kızım var benim ve o istediğim an oldu..çok şükür ama bu biraz nazlı çıktı...
yine de kendini çok yorma canım ama çokta dinleme... dr gitseydin belki tatile izin verirdi.. hem kafanı dağıtmış ve bu konudan biraz uzaklaşmış olurdun...
amin canım kadir gecesindee çokk duaa ettimmm.... doktoru aradım hemşiresi önermez dediii... yaa ben beklerim adete kadar gelmezse test yaparım ancak hiç b.elirti yokk iştee ondan üsülmeye başladımmm....yoksa çok umutluydum bu aydann.... Allahımm fazla bekletmeden versinnn inşallah
inşallahhh tatlımmm Rabbim evlat isteyenlerin yüzünü bayramda güldürsünnn inşallaaahhh.... bende tamamen belirtilerle kafayı bozmuşum :))) bişiy olsaa ona yoruyorum.... neysee beklicem mecsurr hayırlısıcanım belirtilere takılma... herkeste olmaz belirti...
ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım...öyleki adetim 2 gün gecikti diye dr gitmiştim vaginal muayeneyle öğrenmiştim hamile olduğumu... 4 haftalıktı... kan testi yaptırmamıştım... ve tabi 9 ay boyunca da hiç hamile gibi değildim... çok rahattım inşallah şimdide öyle olur... Allah mı söyletti acaba... yoksa deliyor muyum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?