Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

adet olmuşum..

çok erken oldum ama yaaa......:44:

dr gidicem birazdan... klomen ve çatlatma iğnesi kullanıcam yine... inşallah bu son olur...
ayyyy ciddi misin yaaaaaaaaaaaaaaa......... canımm 2. tedavine odaklan biran önceeee ..yaa ben senden çok umutluydumm.... canımmm doktora git ve tedavine devam ett

ayyyy ciddi misin yaaaaaaaaaaaaaaa......... canımm 2. tedavine odaklan biran önceeee ..yaa ben senden çok umutluydumm.... canımmm doktora git ve tedavine devam ett

maalesef canım.. bende kendimden çok umutluydum... hayırlısı....

nasıl oldu anlamadım.. 1 hafta vardı adetime ve de değişik oldu biraz... birazdan giderim dr a.. klomen ve de iğne tedavisi yine.. bunda da vardır bir hayr.. :44:

klomenle adet erken yada geçç olabiliyo demekkii... geç gelenlerde çok fazlaa.... ayy hayırlısı gülüm yaaa.... öyle rüyalar görüyorum kiiii hayra yormak istiyorum...

klomenle adet erken yada geçç olabiliyo demekkii... geç gelenlerde çok fazlaa.... ayy hayırlısı gülüm yaaa.... öyle rüyalar görüyorum kiiii hayra yormak istiyorum...

canım şimdi geldim dr dan... klomenimi aldım.. 3. günü başlıcam. dr eşimide çağırdı.

dedi ki "klomen yumurta rezervini azaltan bi ilaç. örneğin ayda kendiliğinden 1 tane olacaksa 4-5 tanede olabiliyo. ama tabiii hemen bitmez yumurta rezervi. hala kullanmak istiyor musunuz?"

bende evet dedim tabiki... şubat ayında yaptırmıştım hormon tahlili iyi çıkmıştı çok şükür...

adet olduğuma dr da üzüldü.. bende sizi merak ediyordum dedi.. eğer adet olmasaydım yarın tahlil için bekliyordu..

dr a sordum 1 hafta erken adet oldum diye... klomenin etkisi dedi... kelam da öyle olmuş...

rüyalarında hayırlara çıksın canım şu mübarek günlerde...

Son düzenleme:

canım ben olsam dayanamzdım bilmiyorum idrar testini kesin yapardım zaten...yaparda negatif cıkarsa en azından boşuna umutlanmıs olmazsın..bayramdan sonra yaptırırsan bayramı acaba bebek varmı yokmu diye geçirceksin.bide düşünsene bayramdan önce pozitif cıkıtgını o zaman gör sen bayramı...ya bende heycanlandım bak idrar testi yap

iğne den sonra benim adet günümde bir günlük bi değişme oldu fazla etkiliceni sanmam.inşallah gelir bu ay bebişin güzel haber ver bize

adet olmuşum..

çok erken oldum ama yaaa......:44:

dr gidicem birazdan... klomen ve çatlatma iğnesi kullanıcam yine... inşallah bu son olur...

canım ya niye bu kadar erken geldiki demek klomenle çatlatma iğnesi kişiden kişiye farklı etkiler yaratıyo..doktora bi sor bakalım ne dicek.sıkma canını önümüzdeki ay olur inşallah

canım ya niye bu kadar erken geldiki demek klomenle çatlatma iğnesi kişiden kişiye farklı etkiler yaratıyo..doktora bi sor bakalım ne dicek.sıkma canını önümüzdeki ay olur inşallah

normalmiş canım... iğnenin ve klomenin etkisindenmiş.. ben iğne olalı 14. gündeydim bugün hemen çatlamış demek ki... döllenme olmuyorsa zaten yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyo

sende durumlar nasıl canım? nasılsın? kan tahlilin nasıl çıktı? yumoş rezervine (fsh sanırım) bak canım.. klomen yumoş rezervini azaltıyormuş...

Son düzenleme:

hım o zaman zamanında gelmiş kırmızılar....gelmeseler keşke artık...kan tahlilini daha gidip alamadım doktora giderken alıcam canım...ya o azaltma olayı kötüymüş peki kan sonucunda o nasıl belli oluyoki..tuhaf yaratıklarız

sonucunu alınca dr una gösterirsin canım zaten.. fsh hormonun senin yumoş rezervini gösteriyo. kanımız varya herşeyimizi belli ediyo işte... ben bi çocuk annesiyim fakat şunu öğrendim ki vücudumu tanımıyormuşum ve de bişey bilmiyormuşum...

ya kan verdiğim hastane bi tarafta doktorum bi tarafta uzak araları eriniyorum kanı gidip almaya...doktora gideceğim gün koşturmacayla alcam inşallah.evet haklısın vücudumuzu hiç tanımıyoruz aslında...her ay bi umutla başlıyorum soonu hüsran inşallah ünümüzdeki aya diye diye zaman geçiyor:18::18:

merhaba arkadaşlar. bende bu ay geçen haftaklomen kullandım.yarın da 3. kontrolüme gidicem doktora en son 2 tane yumoşum varmış biri 13mm biri 10mm. ne zaman çatlatma işlemine geçilicek acaba?malum bayram var ve yolculuk var kayınvaldeye,ozamana mı denk gelir acaba?

hayatcım bilemiyorum yaaa ayaklarım geri geri gidiyoo ((( çok korkuyorum yaa (

dr a sordum 1 hafta erken adet oldum diye... klomenin etkisi dedi... kelam da öyle olmuş...

rüyalarında hayırlara çıksın canım şu mübarek günlerde...
aminnn canımm... ablamda beni rüyasında görmüşşş başörtüsü takıyomuşum.... yaa iştee adet belirtileri gebelikle eşdeğer neredeysee... bende hiç belirti yokk... :) :) neyse canım önünüdeki tedaviyşe odaklannn bence incir de ye faydası olabilir

bugün benim doğumm günümm..... şuandaa hamile olduğumu öğrenmek isterdim yaaaaaaaaaaaaaa :)))

mutlu yıllar canım inşallah bebişin seninledir... dayanabiliyosan yapma o zaman ama bayramdada hep düşünme varmı yokmu diye tatilin tadına bak sonra yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…