Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bide kontrolum bayrama denk geldiği için doktor yarına cağardı beni bakalım yumoşlar oluşmuşmu

bide kontrolum bayrama denk geldiği için doktor yarına cağardı beni bakalım yumoşlar oluşmuşmu

canım teşekkür ederimmm... bakalım yarın ki psikolojime göre ya giderim ya kalırım... seninde baktırman iyi olurr... inşallahh istenen büyüklüğe gelir kayiteli olur.... daha yumurtayken seni üzmez bu bebbişşşş :))))

bugün benim doğumm günümm..... şuandaa hamile olduğumu öğrenmek isterdim yaaaaaaaaaaaaaa :)))

canımmm doğum günün sana sağlık, huzur ve çifter çifter bebiş getirsin inşşalahhh.... nice mutlu senelere inşallahhh canım.....

inşallah istediğin gibi olur herşey canım...

kızlar dün hastalanmıştım ya tam başlamamıştı... gece başladı ama ne başlamak.. bi sancı bi sancı şuurum yerinden gitti sandım. ağrı kesiciyle falan anca kesildi.. neden böyle oldu acaba? bu gece başladığı için ben bu günü 1. gün sayıyorum bayramın 1. günü klomene başlıcam... inşallah bu son olur..

canım klomen sana böle bi etki yaptı demekkii.... sen umutlu ol kendiliğinden gebelik yaşamışş çocuklu kadınların klomene cevap vermesi daha kolaaayy... genelde cevap veriyoo... bu arada doğum günümü kutladığın ve güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederimm....... keşke bu gün test yapsam bebek gelseeee... ne büyük hediyee oluurrr :))))))))

bence de büyük bi hediye olur... düşünsene hem doğum günü heidyen hemde bayram şekerin... ayy inşallah nasib eder Rabbim bu sefer...

zaten klomen genelde 1. denemede sonuç vermiyormuş... anca 2. ve de 3. denemelerde sonuç veriyormuş.. ben umudumu hiç bir zaman yitirmedimm.. kurban olduğum Rabbim verecek biliyorum....

evettt canımmm bunu en iyi forumlarda ki eski yorumları okuyunca anlıyosun dimii.. ben çoğu zaman okuyorum hemen hemen zamanında bizim gibiii olan arkadaşlarr ya hamilee yaa doğum yapmışş... kiminin ikiz bebişi varrr hehehee :) bizimde olacakkk kurban olduğummmm isteyin veririm diyorr...

inşallah canım benim inşallahhh... Kudretinden sual olunmayan Rabbim verecek ben inanıyorum... ama sabır lazım sadece... hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlı zamanını bekliyo bizim şekerlerimiz

merhaba...bu klomeni ikinci kullanışım.birincisini şubatta kullanmıştım ama doktro takip yapmamıştı.hatırlarsınız belki.temmuzda hsg çekildim.temiz çıktı.14 ağustosta çatlatma iğnemi oldum.bekleme sürecine girdik..dua edelim birbirimize.inş bebişlerimiz gelir kızlar....

inşallahh canımm benimde ikinci kullanışım ilk mayıstaydı... valla bende beklemedeyim 6 ağustostaa iğnemi oldummm

inşallah canım benim inşallahhh... Kudretinden sual olunmayan Rabbim verecek ben inanıyorum... ama sabır lazım sadece... hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlı zamanını bekliyo bizim şekerlerimiz
1 yıllık evliyimm yaşım 26 vede doğudayız eşimin işi nedeniylee... batıya dönene kadar olmasını istiyorum yoksa çokk geç olacak bende ondan dolayı sabırsızım..

canım adet olmuşsun yeni gördüm ama hiç üzülme dediğin gibi hayırlısı olsun bu aya umutla başla inşallah olacak allahın izniyle ilk denemelerimiz olmadı ama ikincide çok umutluyum yine ....

1 yıllık evliyimm yaşım 26 vede doğudayız eşimin işi nedeniylee... batıya dönene kadar olmasını istiyorum yoksa çokk geç olacak bende ondan dolayı sabırsızım..

canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine sen de ben gibisin bende bir yıllık evliyim iş nedeniyle doğudayım bi bebeğim olsun çok istiyorum bana arkadaş inşallah hepimiz anne oluruz.

merhaba kızlar kimsecikler yok herkes iş başında ben bugün doktora gittim yumurta kontrolüne klomen biteli iki gün oldu. yumurtacığım 11.75 mm olmuş daha çok küçük bayramın ikinci günü gideceğim iğnemi olmak için. allahtan doktorum o gün nöbetteymiş kendisi bakacak... kızlar bu arada ovitrella iğnesi için rapor çıkarttım ücretsiz alacağım haberiniz olsun ilk çocuk olacaksa devlet iki üç kez karşılıyormuş bu ilacı

Son düzenleme:
bugün benim doğumm günümm..... şuandaa hamile olduğumu öğrenmek isterdim yaaaaaaaaaaaaaa :)))

canım doğum günün kutlu olsun inşallah ilk hediye bebiş olur sana ama test yapman gerek korkma yap ya vardır ya yoktur kendini çok sıkma varsa hediyen gelmiş olur yoksada önceden öğrenmiş olursun inşallah vardır.

canım adet olmuşsun yeni gördüm ama hiç üzülme dediğin gibi hayırlısı olsun bu aya umutla başla inşallah olacak allahın izniyle ilk denemelerimiz olmadı ama ikincide çok umutluyum yine ....

bende doğudayım eşimin işi nedeniyle... 9 senelik evliyim ve 29 yaşındayım... 2. çocuk için uğraşıyorum.. yarışmacı arkidişlere başarılar dilerimmm...

kelamcım umutluyuz tabiii... Rabbim verecek ben buna inanıyorum... beklerken sabrınıda veriyor hamdolsun

ovitrella iğnesi çatlatma iğnesi oluyor demi...

hıımmmm ikinci coçuk sen annesin inşallah ikincisi de hemen gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…