bide kontrolum bayrama denk geldiği için doktor yarına cağardı beni bakalım yumoşlar oluşmuşmu
bugün benim doğumm günümm..... şuandaa hamile olduğumu öğrenmek isterdim yaaaaaaaaaaaaaa :)))
bide kontrolum bayrama denk geldiği için doktor yarına cağardı beni bakalım yumoşlar oluşmuşmu
kızlar dün hastalanmıştım ya tam başlamamıştı... gece başladı ama ne başlamak.. bi sancı bi sancı şuurum yerinden gitti sandım.ağrı kesiciyle falan anca kesildi.. neden böyle oldu acaba? bu gece başladığı için ben bu günü 1. gün sayıyorum bayramın 1. günü klomene başlıcam... inşallah bu son olur..
canım klomen sana böle bi etki yaptı demekkii.... sen umutlu ol kendiliğinden gebelik yaşamışş çocuklu kadınların klomene cevap vermesi daha kolaaayy... genelde cevap veriyoo... bu arada doğum günümü kutladığın ve güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederimm....... keşke bu gün test yapsam bebek gelseeee... ne büyük hediyee oluurrr :))))))))
evettt canımmm bunu en iyi forumlarda ki eski yorumları okuyunca anlıyosun dimii.. ben çoğu zaman okuyorum hemen hemen zamanında bizim gibiii olan arkadaşlarr ya hamilee yaa doğum yapmışş... kiminin ikiz bebişi varrr hehehee :) bizimde olacakkk kurban olduğummmm isteyin veririm diyorr...bence de büyük bi hediye olur...düşünsene hem doğum günü heidyen hemde bayram şekerin... ayy inşallah nasib eder Rabbim bu sefer...
zaten klomen genelde 1. denemede sonuç vermiyormuş... anca 2. ve de 3. denemelerde sonuç veriyormuş.. ben umudumu hiç bir zaman yitirmedimm.. kurban olduğum Rabbim verecek biliyorum....
evettt canımmm bunu en iyi forumlarda ki eski yorumları okuyunca anlıyosun dimii.. ben çoğu zaman okuyorum hemen hemen zamanında bizim gibiii olan arkadaşlarr ya hamilee yaa doğum yapmışş... kiminin ikiz bebişi varrr hehehee :) bizimde olacakkk kurban olduğummmm isteyin veririm diyorr...
inşallahh canımm benimde ikinci kullanışım ilk mayıstaydı... valla bende beklemedeyim 6 ağustostaa iğnemi oldummmmerhaba...bu klomeni ikinci kullanışım.birincisini şubatta kullanmıştım ama doktro takip yapmamıştı.hatırlarsınız belki.temmuzda hsg çekildim.temiz çıktı.14 ağustosta çatlatma iğnemi oldum.bekleme sürecine girdik..dua edelim birbirimize.inş bebişlerimiz gelir kızlar....
teşekkürler canım sanada iyi bayramlarr sendemi bu şekilde hamile kaldınncanlarım nasılsınız bakalım yaz geldi bizim topik dağıldı bende iş güzç çok fala giremiyorum bu ara şimdiden hepinize hayırlı bayramlar öpüyorum hepinizi
1 yıllık evliyimm yaşım 26 vede doğudayız eşimin işi nedeniylee... batıya dönene kadar olmasını istiyorum yoksa çokk geç olacak bende ondan dolayı sabırsızım..inşallah canım benim inşallahhh...Kudretinden sual olunmayan Rabbim verecek ben inanıyorum... ama sabır lazım sadece... hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlı zamanını bekliyo bizim şekerlerimiz
canım şimdi geldim dr dan... klomenimi aldım.. 3. günü başlıcam. dr eşimide çağırdı.
dedi ki "klomen yumurta rezervini azaltan bi ilaç.örneğin ayda kendiliğinden 1 tane olacaksa 4-5 tanede olabiliyo. ama tabiii hemen bitmez yumurta rezervi. hala kullanmak istiyor musunuz?"
bende evet dedim tabiki... şubat ayında yaptırmıştım hormon tahlili iyi çıkmıştı çok şükür...
adet olduğuma dr da üzüldü.. bende sizi merak ediyordum dedi.. eğer adet olmasaydım yarın tahlil için bekliyordu..
1 yıllık evliyimm yaşım 26 vede doğudayız eşimin işi nedeniylee... batıya dönene kadar olmasını istiyorum yoksa çokk geç olacak bende ondan dolayı sabırsızım..
bugün benim doğumm günümm..... şuandaa hamile olduğumu öğrenmek isterdim yaaaaaaaaaaaaaa :)))
1 yıllık evliyimm yaşım 26 vede doğudayız eşimin işi nedeniylee... batıya dönene kadar olmasını istiyorum yoksa çokk geç olacak bende ondan dolayı sabırsızım..
canım adet olmuşsun yeni gördüm ama hiç üzülme dediğin gibi hayırlısı olsun bu aya umutla başla inşallah olacak allahın izniyle ilk denemelerimiz olmadı ama ikincide çok umutluyum yine ....
merhaba kızlar kimsecikler yok herkes iş başındaben bugün doktora gittim yumurta kontrolüne klomen biteli iki gün oldu. yumurtacığım 11.75 mm olmuş daha çok küçük bayramın ikinci günü gideceğim iğnemi olmak için. allahtan doktorum o gün nöbetteymiş kendisi bakacak... kızlar bu arada ovitrella iğnesi için rapor çıkarttım ücretsiz alacağım haberiniz olsun ilk çocuk olacaksa devlet iki üç kez karşılıyormuş bu ilacı
bende doğudayım eşimin işi nedeniyle... 9 senelik evliyim ve 29 yaşındayım... 2. çocuk için uğraşıyorum.. yarışmacı arkidişlere başarılar dilerimmm...
kelamcım umutluyuz tabiii...Rabbim verecek ben buna inanıyorum... beklerken sabrınıda veriyor hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?