Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallah canım hormon testimide aldım bugün yarın götürcem doktora...progesteron hormonu düşük gibi geldi bakalım doktor ne dicek

hayırlısı olsun...o raporu nasıl çıkartıyorsun?ben gidip 67 tl bayıldım karşılamıyo dediler

kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm (( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm

kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm (( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm

evet bu yan etkilerin hepsini yapar progestan ...baş dönmeside yapar ayrıyetten..

evet bu yan etkilerin hepsini yapar progestan ...baş dönmeside yapar ayrıyetten..

anladımmm..... Hepside bebek belirtisi yaaa.. Nasıl bişiy anlamadım... Bebek tuttumu tuttmudımı kafayı yemem an meselesi... çok nadirrr günde 6-7 kere kasığıma batma gibi bişey oluyo bidee seyriyoo...

anladımmm..... Hepside bebek belirtisi yaaa.. Nasıl bişiy anlamadım... Bebek tuttumu tuttmudımı kafayı yemem an meselesi... çok nadirrr günde 6-7 kere kasığıma batma gibi bişey oluyo bidee seyriyoo...

progestan diğer belirti saydıklarının sebebide bu kasıklardaki batma ve seyirme dediğin olay bebeğe bağlıda olabilir adetede işaret edebilir .. kaç gün var adetine ... gebelik belirtileri genelde adetle aynı gibi olabiliyor... mesela mide yanman varmı bel ağrın varmı göğüslerde yeşil belirgin damar veya hassasiyet varmı .. bunlar gebeliğin erken belirtileridir.. bide ağızda demir tadı ...

kasıkta batma dediğn olayda bebğin tutunmaya çalışmasındanda olabilir.. eğerki öyleyse bu dönem çok önemli kendini yormaman lazım batmalar varsa ki zorlanıyordur muhtemelen kimyasal gebelik oluşur bunun sonucunda...

bel ağrısı varrr canım gögüslermde dokununca acıyoo, midem bu tuhafff yanmamı bilmiyorum amma o ilaçtan heralde yaa (( yaa çok nadir kasık batması var işte özellikle otururken.. Bide karnımın alt tarafı accık şişşş.. Ama ben en çok ishalden mağdurum yaaa bitirdi benii ( inşallah bebek tutmuşturr... Adetime 5 gün kaldıı... Aynı adet olcak gibi ağrı oluyo karnımda bazen... Bide karnımdada batmalar varr alt tarafında... Ayyy ne çok şeyy varmışş bendee... Ama ilaçlar yapıyosa diye sevinenmem

canım bak başta dediğim gibi ben çok kullandım progestan onun yan etkileri baş dönmesi uyku hali vs yapıyor ama mide yanması kasıkta batma yapmaz bel ağrısı hiç yapmaz..ben iki kere düşük yaptım tecrübem var bu konudada özellikle o kasık batmaları tutunma aşamasında zorlanırken oluyor ... dikkat etmezsende anlayamadan da düşüp gidebiliyor bazıları adet gecikmesi yaşar benim gibi ben o şekilde anladım zaten..

allah korusun canım yaaa.. Elimden geldiğincee yatmaya calışıyorumm... Inşallah hamişimdirrr.... Bugün test yaptırmam lazım gidemedimm ( sendemi klomenle kaldı... Hayırlı gelsin bebişin gülümm.. Sağlıkla büyütt inşallah

hayırlısı olsun...o raporu nasıl çıkartıyorsun?ben gidip 67 tl bayıldım karşılamıyo dediler

canım doktoruna söyle o seni yönlendirir hastahane içerisinde 5-10 dakikada halledersin bi kaç doktor onay veriyor rapor için hepsi bu. bende ilk aldığımda ücretli almıştım rapor için vakit yoktu şimdi raporla alacağım

benim klomenle 3 tane gebeliğim oldu canım ikisi düşükle sonuçlandı bir tane 6 yaşına yeni girdi oğlum var ... 6 ay klomende düşük sonrası aşılama oldum ben zaten 6 ay deneniyor klomen biliyorsun ..ondan sonra aşılama yaptırdım buda öyle düşme riski vardı 20. haftama kadar yattım 14. haftama kadar kanamalar vs oldu .. şükür şimdi bi sorunum yok ...
bir an önce kan testi yaptırmandada fayda var en azından ne oldunu bilirsin ona göre dikkat edersin..

Son düzenleme:

canım inşallah hamişsindir testini yap hemen bize müjdeni ver de bayram hediyesi olsun

tamam canım senin tecrübelerinden faydalanıcamm.. Kan testi artık geçtidee bugün idrar testi yapabilirim
. Yarrdımların için teşekkür ederim.. 2 . Denemem bu benim... Bendee 3- 4 kere denemeyi düşünüyorum.. Inşallh tutmuşturoda gerek kalmazz

Idrar testi icin erken daha adet gecikmesinde sonuc verir... Bu donemde kanda eger varsa cikar... Adete 1 gun kala idrar silikte olsa cikiyor... Adet olmazsanda yine tekrarlarsin... Simdilik her ihtimale karsi dinlen yorulma agir kaldirma adetini bekle...
Gecen bir yerde yine boyle bi soruya denk gelmistim kasigimda Batmam var demisti onada demistim aynisini test yapmis pozitif cikmis ertesi gun dusuk yapmis dr da ona kimyasal gebelik demis... Oda cok uzulmustu cok ugrastigi icin agir is yapmis cok yormus kendini sanirim o etkilemistir tutunma durumunu... Aynisini yasadim bende cok is yaptim en son dusugumde 5 haftalik dustu 4. haftada yattim progestan kullandim falan ama tutunmadi Malesef 1 hafta durdu oylece..

arkadaslarr klomen benım her kullanmama kist yapıo.sonra 1 ay ara verıo doktor kisti eritmek için hap kullanıormmm ne olcak böylee...sizde de yapıo mu?

evett yanii bayram öncesi insan ister istemez bişeyler yapmak zorundaaa ama inan benn sadece günlük temizlik gibi yaptım.. dinlendim genelde.. yani her durumda bayramdan sonrayı beklicemm.. geçti artıkk... beklemem lazım.. öyle aşıora belirtiylor yokk ama bunlur dikkatimi cekti.. çok teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…