Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm (( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm

ben kullandım ve acayip mide bulantısı yaptı bende

kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm (( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm

Doktorum 200'lük progestanı yatmadan hemen önce içmemi söylemişti.Bu yüzden bende hiç bulantı yapmadı.Ya da başka bir yan etkisi olmadı.
Siz de bu şekilde deneyin isterseniz.

arkadaslarr klomen benım her kullanmama kist yapıo.sonra 1 ay ara verıo doktor kisti eritmek için hap kullanıormmm ne olcak böylee...sizde de yapıo mu?

klomenden sonra iğne çatlatma iğnesi yapıyor değilmi doktor.bende doktoruma sordum kist ihtimalini oda çatlatma iğnesiyle hem yumurta çatlıyo hemde küçük olan yumurtalar yok oluyor kist olmuyor demişti.

nartanem valla beni heycan bastı yap testide müjdeyi ver bize

Canım dr bana normal yapabilirsin demişti ama alttanhiç muane etmemişti sancım başladı ve 24 saat sancı çektim fakat açılma olmadı çatım çok darmış sonuç geçe 1,30 da sezeryan a alındım malesef çok şükür geçti gitti darısı sana olsun inşallah hayırlısıyla. Bebişim de iyi canım diş bastırıyor huysuz şu sıralar. kendine iyi bak canım hayırlı doğumlar iyi bayramlar eskilerden kimse kalmamış yaaa (((..

Canım umutsuzluğa kapılma sakınn allahtan umut kesilmez bunu bilir bunu söylerim ben umarım en kısa zamanda bebişin gelirrr..

kızlar çat latma iğnesi dolapto donarsa kullanılırmı acaba

dolapta dursun buzluğa koymasaydın :)))) ayy gülüm inşallahhh ben bu gidişle adetimi beklicem heraldee.... yaaa bazenn bebek vr gibiyim bazenn yookk ... çok karışık bi durumdayım hayat yaaa.... progestan mahvetti beni ençok ondan yakınıyorummm.... bugün misafirliğe gittik orada bağırsaklarımın haret ettiğini farkettimmm gurul gurul :)))) allahtan duyan olmad hhahahaha :))))

kızlar çat latma iğnesi dolapto donarsa kullanılırmı acaba

canım bende önceden almıştım ama buzluğa değilde alt tarafına koydum...

canım içimden bi ses hamişsin diyoo.. inşallahhh bebeişin seninledir... müjdeni bekliyorum...

herkese hayırlı bayramlar...

inşallahh gelecek ramazan bayramında bebişlerimiz 2-3 aylık olurlar... mis gibi koklarız onları... bayram şekerlerimiz bizimmm....

ya benim kociş koymuşta dolaba....neyse yaptım çatlatma iğnemi bugün 3 gün çalışma var....ya nasıll dayanıyosun ben şimdiye 5 kere yapmıştım ofo progeztanın yan etkileri kötü hakkaten...hadi güzel haberi ver bize artık....kıs misafirlikte zor olmuştur gürültü yapsaydın hehehe.kimsede uğramıyo bu aralara buralara

kızlar çatlatma iğnemi ayın 14 ünde oldum. ne kadar süre sonra test yapsam çıkar sizce?

günaydın kızlar yine iş başı yaptık..dün iğnemi yaptım gece yattım ne rüyalar gördüm sormayın saçma sapan yumurtalarım, s premler ay cok takıntı yaptım ya kafamdan nasıl atıcam bu düşünceyi..

aaaa bende dün vuruldum iğnemi. bu ay aynı başlıyoruz galiba. bu akşam çalışma başlıyor bizde inşallah bebişlerimiz gelir canım

aaaa bende dün vuruldum iğnemi. bu ay aynı başlıyoruz galiba. bu akşam çalışma başlıyor bizde inşallah bebişlerimiz gelir canım

a aynımı başlıyoruz...kaçıncı gün vuruldun sen ben 11 inci gün vurulmuş oldum...doktor yumurtalara baktı ve dün vurmamı söyledi umarım erken olmamıştır.bide dün dahil 3 gün çalışcakmışız.sana ne dedi

canım ben 16. gün vuruldum iki kez yumurta kontrolü yaptı tam büyümemişti pazartesi baktığında biri 17.5 mm diğeri 16.75.mm idi salı iğne vurulmamı söylemişti bende vuruldum ertesi akşama yani bu akşama ilişki dedi sonrasında gün aşırı olacakmış inşallah bu ay olur bebişlerimiz benim bat 7 eylül sabırla geçip gider günler inşallah.

benimde klomenim bitti cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtam oluşmuşmu hiç.heralde haftayada iğne vurulurum heralde.rabbim bizede nasip eder inşallah.beklemek çok zor.

benimde klomenim bitti cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtam oluşmuşmu hiç.heralde haftayada iğne vurulurum heralde.rabbim bizede nasip eder inşallah.beklemek çok zor.

inşallah oluşmuştur benimde bu akşam bitiyor yarın kontrolum var eğer hamile kalırsak birkaç gn olcak aramızda :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…