kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm(( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm
kızlaarr ben gitmedim doktoraaa.... cesaret edemedimm(( yaa aranızda progestan kullanan varmı... yaa bu ilaş uyku hali mide bulantısı ishal sinirlilik yaparmıı... bende bunlarr varrr... çok kötüyüm
arkadaslarr klomen benım her kullanmama kist yapıo.sonra 1 ay ara verıo doktor kisti eritmek için hap kullanıormmm ne olcak böylee...sizde de yapıo mu?
evett yanii bayram öncesi insan ister istemez bişeyler yapmak zorundaaa ama inan benn sadece günlük temizlik gibi yaptım.. dinlendim genelde.. yani her durumda bayramdan sonrayı beklicemm.. geçti artıkk... beklemem lazım.. öyle aşıora belirtiylor yokk ama bunlur dikkatimi cekti.. çok teşekkür ederm
Canım benim çok saol dediğin gibi vakti var daha ama son zamanlarım yaza denk geldi çok zorlanıyorum günler geçmiyor resmen ömrü hayatımda bukadar terlicen deseler hadi canım yok derdim fenalaardayım anlayacağın kızım sağlıklı olsunda zamanda geçer arada girerim yine senin hamilelik nasıl gidiyor cnm öpüyorum seni kendine ve minik fındığa iyi bak
Sorma cnm ya resmen şok olduk şimdi son günüm 21ağustos artık o gün doğururum diyorum sen ve bebiş nasıl cnm sen normal diğummu yapmıştın benim hiç sancım yok anlamadım gitti kendine ve küçük prensese iyi bak cnm öptüm
bomboş bir yıl gecirdim
yaşama sevincim gitti..
daha ne kadar böyle sürecek bilmiyorum..
ben ben olmaktan cıktım artık..
biri şu bebek fikrini benden cıkartsın yaaa
hayata başka türlü bakamıyorummm
evlendim barklandım
annemler yaşlanıyor herkesin colugu cocugu oldu
ben tek başıma yaşlanıyorum((
resmen coluga cocuga karışamıyoruz yaaa
evlenme amacım bi evim yuvam olsun her zaman annem babam başıma olmucak olmasıydı
ee ben yine tek başıma kalıcam...
kızlar çat latma iğnesi dolapto donarsa kullanılırmı acaba
kızlar çat latma iğnesi dolapto donarsa kullanılırmı acaba
dolapta dursun buzluğa koymasaydın :)))) ayy gülüm inşallahhh ben bu gidişle adetimi beklicem heraldee.... yaaa bazenn bebek vr gibiyim bazenn yookk ... çok karışık bi durumdayım hayat yaaa.... progestan mahvetti beni ençok ondan yakınıyorummm.... bugün misafirliğe gittik orada bağırsaklarımın haret ettiğini farkettimmm gurul gurul :)))) allahtan duyan olmad hhahahaha :))))
dolapta dursun buzluğa koymasaydın :)))) ayy gülüm inşallahhh ben bu gidişle adetimi beklicem heraldee.... yaaa bazenn bebek vr gibiyim bazenn yookk ... çok karışık bi durumdayım hayat yaaa.... progestan mahvetti beni ençok ondan yakınıyorummm.... bugün misafirliğe gittik orada bağırsaklarımın haret ettiğini farkettimmm gurul gurul :)))) allahtan duyan olmad hhahahaha :))))
kızlar çatlatma iğnemi ayın 14 ünde oldum. ne kadar süre sonra test yapsam çıkar sizce?
kızlar çatlatma iğnemi ayın 14 ünde oldum. ne kadar süre sonra test yapsam çıkar sizce?
günaydın kızlar yine iş başı yaptık..dün iğnemi yaptım gece yattım ne rüyalar gördüm sormayın saçma sapan yumurtalarım, s premler ay cok takıntı yaptım ya kafamdan nasıl atıcam bu düşünceyi..
aaaa bende dün vuruldum iğnemi. bu ay aynı başlıyoruz galiba. bu akşam çalışma başlıyor bizde inşallah bebişlerimiz gelir canım
a aynımı başlıyoruz...kaçıncı gün vuruldun sen ben 11 inci gün vurulmuş oldum...doktor yumurtalara baktı ve dün vurmamı söyledi umarım erken olmamıştır.bide dün dahil 3 gün çalışcakmışız.sana ne dedi
teşekkürler canım sanada iyi bayramlarr sendemi bu şekilde hamile kaldınn
evet canım bende klomen kullanarak hamile kaldım benim ilk seferde tuttu çok şükür RABBİM sizleride çk fazla bekletmez inşallah
benimde klomenim bitti cuma günü kontrolüm var bakalım yumurtam oluşmuşmu hiç.heralde haftayada iğne vurulurum heralde.rabbim bizede nasip eder inşallah.beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?