Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ya benim doktor bana erkenmi yaptırdı iğneyi acaba kontrol tarihim bayrama denk geliyodu bayramdan bir gün once gel dedi salı günüde iğneyi yap dedi ama 11 güne denk geldi işte yani bi kontrol daha yapabilirdi tahmini yaptırdı iğneyi....benimde bat 6-7 eylül inşallah ikimizde bu ay güzel haberler veririz

inşallah canım. en son ne zaman kontrol etti kaç mm idi yumurtan biliyormusun erken değildir herhalde yaptır dediğine göre. benim doktorum pazartesi baktığında 17.5 ve 16.70mm de iki yumurta var dedi ama iğne yapmayalım boşuna olur dedi bir gün daha büyüdü sonra vurulduk hemen hemen günde 2 mm ye yakın büyüme oluyor.

hayat ve kelam müjdenizi bekliyorum inşallah kızlar...

benimde p.tesi kontrolum var.. klomen yarın bitiyo.. sağlı sollu sancılarım var...

nartanemmm canımmm yaptırdın mı test? merak ediyorum sonucunu inşallah hayırlısıyla hamişsindir....

ya 15 diye hatırlıyorum birini ama ne bilim önce ağrım olurdu kasıklarda bu sefer cok az bi sızlama var acaba tam büyüyemeden iğneyle yokmu oldu yumoşcuklarım...öf doktor değiştirsem diyorum tekrar...

inşallah canım benim hepimiz güzel haberler vercez inşallah....

evet ya nartanemden ses cıkmadı inşallah hamiştir.

ya 15 diye hatırlıyorum birini ama ne bilim önce ağrım olurdu kasıklarda bu sefer cok az bi sızlama var acaba tam büyüyemeden iğneyle yokmu oldu yumoşcuklarım...öf doktor değiştirsem diyorum tekrar...

canım endişelenme çünkü bende iğnemi 11. gün vurulmuştum.. çünkü yumoşlar dr istediği boyuttaydı.. sana belki mm lerini söylememiştir ama bence öyle ezbere iğneyi yap demez...

ben yine 11. gün kontrole gidicem belki de iğnemi vurduracak... bu arada ben yarın sabah soğan kürüne de başlıyorum kızlar... inşallah işe yarar...

evet canım bende klomen kullanarak hamile kaldım benim ilk seferde tuttu çok şükür RABBİM sizleride çk fazla bekletmez inşallah

hayırlı olsun.gecmişi okumadımö belki yazmışsındır ama merak ettim.hangi iğneyi oldun?bide ilişki günleri saatleri neydi?ben de iğneyi olalı 8 gün oluyo.meraktan ölüyorum.ilk deneme iğne ile...

ARKADAŞLAAAARRRR RABBİM "OL" dedi ve ben hamileyimm... bayramın 2 . günü kasıklarım ağrıyodu accıkta kan geldi korktum acile gittim kan veridimm.. oradaki kıza dedimki beni arayıp sonucu söylermisin.. oda tamam dedi .. 1 saat sonra telf geldii ve kızz bendende heyecanlıı gebesiniz dedii... eşime koştumm telf elimde kıza tekrar tekrar söylettim... bugünde kendi doktoruma gittimmm testi gösterdim ooo gözün aydın dedii... ama testi tekrarladıı progesteronumada baktıı... ilk testte değerim 114 idi bugünkünde 260 :)) çok güzell 2 günde katlamış maşallahhhh bebişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))) ama ultrasonda gözükmezz dedi.. keseyi beklicez dedi.. nadirde olsa dış gebelik oluyo dedi.. ayyy inşallah öle bişeyy yokturr sağlıkla alırım bebişmi kucağıma,, 2 . denemede ... bide kahverengi lekeler oluyo.. kasık ağrım çokk... yat dinlen cts günü gel tekrar hcg ye bakıcakmışş....
inşallah önce keseyi sonra bebişi sonra kalp atışlarını duyarım yavrumunn.....

kızlarrrrr Allaha çok dua edin nolur o ol dedinnn hepimiz yaşayalım su duyguları RABBİM isteyen her kuluna versinn... belki fazla yazamam... çünküü fazla oturamıyorumm nedenseee... ama hepiniz aklımdasınız siz bana bende size dua edelimm... inşallahhh hepimiz böle haberler veririsss... keselerinide görürüzz kendilerinide alırız kucağımıza... bende lekenlenmeler kafa karıştırıyo... neysee hayırlı isee olsunn... allaha emanet olun arkadaşlarımm... demekki klomen işe yrıyorrr kormayın durmak yookk yolaa devamm..... önce inanın

canım çok sevindim inşallah kalp atışınıda duycaksın...aman kendini sakın yorma hiç iş yapma evde lekelenme oluyomuş bak cok dikkat et.darısı başımıza inşallah nası yaptın hemmen anlat bize püf noktasını

ya bide prof diye gidiyorum özel muayenehanesine ama beklediğim ilgiyi göremiyorum aşılama için iyi bir doktor bulmalıyım.soğan kürü hani rahmı temizliiyo ya gebelik oluşması halinde zararı olurmu

nartanemmmm o kadar çok sevindim ki inan kendim gebe kalsam bu kadar olurdu sırf internete senin için girdimm..

kızlar bu ay aşılama yaptırcaktım ama araya bayram giriyo diye iptal edildi klomen kullandım günde 3 tane cumartesi günüde çatlatma iğnesi oldum ilişki günlerinide hiç aksatmadım herşeyin hayırlısı inş. bu ay burda bende güzel haberi veririm

hayırlı olsun.gecmişi okumadımö belki yazmışsındır ama merak ettim.hangi iğneyi oldun?bide ilişki günleri saatleri neydi?ben de iğneyi olalı 8 gün oluyo.meraktan ölüyorum.ilk deneme iğne ile...

canım ben iğne vurunmadım klomeni kullandım birkaç kere kontrole gittim doktor iğne yazacaktı baktık yumurta çatlamış sonra sabah akşam ilişki önerdi çok şükür hemen tuttu mevlam çok bekletmedi bizleri biliyorum çok zor ama biraz sabır düşünmemeye gayret et oyala kendini

gözünaydın canım RABBİM hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inşallah eğer lekelenmen varsa muhakkak dinlen muhtemelen yerleşme kanamasıda olabilir ama sen yinede riske etme uzat ayaklarını yat tuvaletten başka bir şeye kalkma boş ver evi pislik götürsün bebişden önemli değil dinlen ve kafanı çok takma birşey olacakmı ALLAH ın izniyle birşey olmaz

canım darısı sizlere inşallahhhh... inşy herşey yolunda gider şimdide buna odaklandım... bu arada bi püf noktasıı yokki doktorun dediği ilişki günlerine uydum inan sadece... sen yumoşları takip ettir ona görede bi değerlendirme yaparıss... bu arada kızlarr ilişkiden sonra hemen kalkmamam söylenmiştiii 1 saat bacaklar havada yattım...

canım tebrik ederim.çok sevindim senin adına.bize de umut oluyo böle haberler duyunca...sen klomen +ovitrelle mi kullandın?ilişki durumu neydi?bide testi ne zaman yaptırdın?ay çok soru sordum ama 14 aydır bekliyorum bebegimi...canım çok sıkılıo bu duruma..
bende hiç bişi yok.her şey normal.eşimin biraz sınırda değerleri ama doktor olmaz diye bişi yok dedi.
neyse tekrar hayırlı olsun.bize de dua et olur mu?

canım lekelenmelerim bugün azaldı artık yok denecek kadar az çok şükür ... ama kafama takılan şayy şuuu canım sende hamilesin bana cvp verirmisin... neden sadece soll kasığım ağrıyorr.. batmalar oluyorrr.... bu çok rahatsız etti beni... onun dışında hep yatıyorum zatenn... eşim düşünsün yemeği felanda hayatta yapmaz ama :))))

kızlar ben de bu ay klomene başladım ilk tedavim olck.hamile kalanları görünce umudum arttı=)dün iğnemi vuruldum bugün başlıcaz çalışmaya.drum gün aşırı ilişki önerdi hergün değil.sizler nasıl yaptınız.hergün mü.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay umudumuz bebeklerimiz gelir

canım aynen klomeh ve ovitrelle :)))) inan Rabbim ol deyince oluyo benim etrafımdaaaa o kadar çok kişi var kii böle hamile kalan ben hep onları getirdim oklıma... doktor yumurtanın durumuna göre ilişki veriyo heraldee herkeste farklııı canım yaa.. benn iğneyi vurduğum günün ertesi akşamı girdim ve 1 gece arayla 3 kere... :))) darısı sizlere gülümmm.. ben artık kese ve kalp atışxı için gün sayıyorum hayırlısıyla onları bekliyorum... dualarım sizlerleee... hayırlısı inşyallahhh keseyi görünce kalp atışını duyuncada yazarım inşallah...

benim dktorum iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki dedi.sonra 2 gün daha dedi.yani toplamda 3 gün üst üste ilişki olacak dedi.diğer günleri kafanıza göre takılın dedi.bakalım tutacak mı?
benim iğnemi vurulalı bugün 9. günüm.günler gecmiyor ya...inşallah tutar hepimizin.senin için de hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…