nartanemmmm o kadar çok sevindim ki inan kendim gebe kalsam bu kadar olurdu sırf internete senin için girdimm..
benim dktorum iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki dedi.sonra 2 gün daha dedi.yani toplamda 3 gün üst üste ilişki olacak dedi.diğer günleri kafanıza göre takılın dedi.bakalım tutacak mı?
benim iğnemi vurulalı bugün 9. günüm.günler gecmiyor ya...inşallah tutar hepimizin.senin için de hayırlısı olsun
gozun aydin oncelikle.. bu lekelenme dediklerin kahve rengimi yani beklemis kanama oluyorcanım lekelenmelerim bugün azaldı artık yok denecek kadar az çok şükür ... ama kafama takılan şayy şuuu canım sende hamilesin bana cvp verirmisin... neden sadece soll kasığım ağrıyorr.. batmalar oluyorrr.... bu çok rahatsız etti beni... onun dışında hep yatıyorum zatenn... eşim düşünsün yemeği felanda hayatta yapmaz ama :))))
sağol canım inş hayırlısı olur hepimiz için.benim de 3 gün 1er gün arayla.çok haklısın gerçekten beklmek zor.klomenle hamile kalanlarda çoğul gebelik şansı yüksek mi oluyor.öyle duydum da
evet olabiliyor.valla tek çift kız erkek farktmez.sağlıklı olsun da..
bu arada senin yumoş kaç mm di?bir de ne zaman sonra test yap dedi?ben pzt yada salı yapıyım diyorum
haklısın orası kesin.benim eşimin babannesi ikiz.ben de ikizim.ikizim hamile onun tek.şimdi benim olma ihtimali var deniyo da.ilaç da sağlıyosa ihtimal yükselcek.hayrlısı tabiki dediğin gibi sağlıklı olsun nasıl olursa olsun.adetin 3 gün gecikince yada 3gün önce gel dedi.kan testinde belli olur heralde.yumoşu sölemedi drum.ama baya büyümüş ideal dedi.14,günü iğnemi olmuş oldum o gün.nasıl geçcek zaman bakalım.kan testi yaptır sen bence.daha garanti.ya da erken gebelik tesstleri var onlardan al
ARKADAŞLAAAARRRR RABBİM "OL" dedi ve ben hamileyimm... bayramın 2 . günü kasıklarım ağrıyodu accıkta kan geldi korktum acile gittim kan veridimm.. oradaki kıza dedimki beni arayıp sonucu söylermisin.. oda tamam dedi .. 1 saat sonra telf geldii ve kızz bendende heyecanlıı gebesiniz dedii... eşime koştumm telf elimde kıza tekrar tekrar söylettim... bugünde kendi doktoruma gittimmm testi gösterdim ooo gözün aydın dedii... ama testi tekrarladıı progesteronumada baktıı... ilk testte değerim 114 idi bugünkünde 260 :)) çok güzell 2 günde katlamış maşallahhhh bebişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))) ama ultrasonda gözükmezz dedi.. keseyi beklicez dedi.. nadirde olsa dış gebelik oluyo dedi.. ayyy inşallah öle bişeyy yokturr sağlıkla alırım bebişmi kucağıma,, 2 . denemede ... bide kahverengi lekeler oluyo.. kasık ağrım çokk... yat dinlen cts günü gel tekrar hcg ye bakıcakmışş....
inşallah önce keseyi sonra bebişi sonra kalp atışlarını duyarım yavrumunn.....
kızlarrrrr Allaha çok dua edin nolur o ol dedinnn hepimiz yaşayalım su duyguları RABBİM isteyen her kuluna versinn... belki fazla yazamam... çünküü fazla oturamıyorumm nedenseee... ama hepiniz aklımdasınız siz bana bende size dua edelimm... inşallahhh hepimiz böle haberler veririsss... keselerinide görürüzz kendilerinide alırız kucağımıza... bende lekenlenmeler kafa karıştırıyo... neysee hayırlı isee olsunn... allaha emanet olun arkadaşlarımm... demekki klomen işe yrıyorrr kormayın durmak yookk yolaa devamm..... önce inanın
ya bide prof diye gidiyorum özel muayenehanesine ama beklediğim ilgiyi göremiyorum aşılama için iyi bir doktor bulmalıyım.soğan kürü hani rahmı temizliiyo ya gebelik oluşması halinde zararı olurmu
ya 15 diye hatırlıyorum birini ama ne bilim önce ağrım olurdu kasıklarda bu sefer cok az bi sızlama var acaba tam büyüyemeden iğneyle yokmu oldu yumoşcuklarım...öf doktor değiştirsem diyorum tekrar...
ARKADAŞLAAAARRRR RABBİM "OL" dedi ve ben hamileyimm... bayramın 2 . günü kasıklarım ağrıyodu accıkta kan geldi korktum acile gittim kan veridimm.. oradaki kıza dedimki beni arayıp sonucu söylermisin.. oda tamam dedi .. 1 saat sonra telf geldii ve kızz bendende heyecanlıı gebesiniz dedii... eşime koştumm telf elimde kıza tekrar tekrar söylettim... bugünde kendi doktoruma gittimmm testi gösterdim ooo gözün aydın dedii... ama testi tekrarladıı progesteronumada baktıı... ilk testte değerim 114 idi bugünkünde 260 :)) çok güzell 2 günde katlamış maşallahhhh bebişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))) ama ultrasonda gözükmezz dedi.. keseyi beklicez dedi.. nadirde olsa dış gebelik oluyo dedi.. ayyy inşallah öle bişeyy yokturr sağlıkla alırım bebişmi kucağıma,, 2 . denemede ... bide kahverengi lekeler oluyo.. kasık ağrım çokk... yat dinlen cts günü gel tekrar hcg ye bakıcakmışş....
inşallah önce keseyi sonra bebişi sonra kalp atışlarını duyarım yavrumunn.....
kızlarrrrr Allaha çok dua edin nolur o ol dedinnn hepimiz yaşayalım su duyguları RABBİM isteyen her kuluna versinn... belki fazla yazamam... çünküü fazla oturamıyorumm nedenseee... ama hepiniz aklımdasınız siz bana bende size dua edelimm... inşallahhh hepimiz böle haberler veririsss... keselerinide görürüzz kendilerinide alırız kucağımıza... bende lekenlenmeler kafa karıştırıyo... neysee hayırlı isee olsunn... allaha emanet olun arkadaşlarımm... demekki klomen işe yrıyorrr kormayın durmak yookk yolaa devamm..... önce inanın
hayat ve kelam müjdenizi bekliyorum inşallah kızlar...
benimde p.tesi kontrolum var.. klomen yarın bitiyo.. sağlı sollu sancılarım var...
nartanemmm canımmm yaptırdın mı test? merak ediyorum sonucunu inşallah hayırlısıyla hamişsindir....
canım darısı sizlere inşallahhhh... inşy herşey yolunda gider şimdide buna odaklandım... bu arada bi püf noktasıı yokki doktorun dediği ilişki günlerine uydum inan sadece... sen yumoşları takip ettir ona görede bi değerlendirme yaparıss... bu arada kızlarr ilişkiden sonra hemen kalkmamam söylenmiştiii 1 saat bacaklar havada yattım...
kızlar ben de bu ay klomene başladım ilk tedavim olck.hamile kalanları görünce umudum arttı=)dün iğnemi vuruldum bugün başlıcaz çalışmaya.drum gün aşırı ilişki önerdi hergün değil.sizler nasıl yaptınız.hergün mü.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay umudumuz bebeklerimiz gelir
bendeki test tte erken gebelik testi kadar hassas zaten.bugün 9. günüm.iğneden sonraki 10-14. gün arası test yapın diyolar..yarın 10.günüm.şeytan dürtüyo ama bi yandan da iğnenin etkisi geçmediyse diye korkuyorum.ay bilmiyorum bu işler zormuş.günler gecmek bilmedi.şimdi adet olursam yine başa sarcam ona üzülüyorum.kimisinin ilk denemede tutuyo.biz 14 aydır uğraşıyoruz.
ilişkiden sonra hemen kalkmadım.sabaha kadar yattım.3 gün üst üste o şekildeydi.bir ay öncesi de rahim filmi çektirmiştim.hani o da gebelik şansını artırıyormuş ya.ama bu işler hesap kitapla olmuyor ne yazık ki..inşallah rabbim çok bekletmez
benim doktor iğne yaptırdığım günde dahil 3 gün çalışma yapın didi.sende en azından 2 gün üst üste yap sonra gün aşırı yaparsın
benim doktor iğne yaptırdığım günde dahil 3 gün çalışma yapın didi.sende en azından 2 gün üst üste yap sonra gün aşırı yaparsın
benim dktorum iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki dedi.sonra 2 gün daha dedi.yani toplamda 3 gün üst üste ilişki olacak dedi.diğer günleri kafanıza göre takılın dedi.bakalım tutacak mı?
benim iğnemi vurulalı bugün 9. günüm.günler gecmiyor ya...inşallah tutar hepimizin.senin için de hayırlısı olsun
yok canım sen aklına kötüyü getirme 15 mm 1-2 gün sonra 19mm olmuştur bence iğneyi zamanında vuruldun. benim 11mm idi iki gün sonra 17 mm olmuştu çabuk büyüyor anlıyacağın sen sıkma canını inşallah bebiş yoldadır
nartanemmmm çok sevindim canımm....Rabbim acısını göstermesin inşallah... muhteşem bi duygu, biliyorum... inşallah tekrar yaşarım ve hiç yaşamayanlarda tez vakitte inşallah yaşarlar...
canım beklediğin ilgiyi göremiyorsan boşver gitme.. parana ve de zamanına yazık...önce insan olsunlar ve de tabii vicdanlı.... Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah...
soğan kürüne sabah başladım iğrenç bi tadı var..töbe töbee.. midemi bulandırdı... ama rahmi ve yumurtalıkları temizliyormuş... rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.. 15 gün devam edicem.. gebelik oluşursa zararı var. düşük yaptırıyormuş.. ben adetin 7. günü başladım. hayırlısı Allah tann....
hoşgeldin hayat yaa benim doktorum iğneden 36 saat sonrayı söyledi bi de gün aşırı devam dedi. ama hergün olsa acaba iyimi ya da spermler azmıdır kafam karıştı geçen ay iğneden sonra doktor gün aşırı dediği halde hergün ilişki olmuştu acaba hergün yaptık diye kaliteli sperm oluşmadımı diye düşünüyorum amaaaann ne zor bu işler ya bir an önce gebe kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?