Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

nartanemmmm o kadar çok sevindim ki inan kendim gebe kalsam bu kadar olurdu sırf internete senin için girdimm..

telebekimmm beniimmmmm...... inannnn o kadar istiyorum ki bunu herdkes yaşasınn... ama bizlerrdee yaşıcakmışız bakk zamanı varrr gülümmm.. sende daha yolun başındasın inşallah tutacak bakk göreceksinnn... insan şaşıp kalıyoo... güzel düşünelim güzel olsunn...

sağol canım inş hayırlısı olur hepimiz için.benim de 3 gün 1er gün arayla.çok haklısın gerçekten beklmek zor.klomenle hamile kalanlarda çoğul gebelik şansı yüksek mi oluyor.öyle duydum da

gozun aydin oncelikle.. bu lekelenme dediklerin kahve rengimi yani beklemis kanama oluyor

Bende gebeligin basindan beri yasadim agrilar ve o leke dedigin zaman zaman kirmiziya donen sekilde yasadim... Benimde cok agrilarim oldu bu abortus imminens diye teshis yazmisti dr dusuk riski demek oluyormus.. progestan basladim surekli yattim bol Su ictim tam 16. Haftama kadar hep yattim en son 14. Haftamda kahve akintim oldu bu akintilatim bitince agrilarim bitti yuruyemiyordum bazen o agrilardan... Sana tavsiyem bir wc bide banyodisinda hic kalkma yataktan...

sağol canım inş hayırlısı olur hepimiz için.benim de 3 gün 1er gün arayla.çok haklısın gerçekten beklmek zor.klomenle hamile kalanlarda çoğul gebelik şansı yüksek mi oluyor.öyle duydum da

evet olabiliyor.valla tek çift kız erkek farktmez.sağlıklı olsun da..
bu arada senin yumoş kaç mm di?bir de ne zaman sonra test yap dedi?ben pzt yada salı yapıyım diyorum

evet olabiliyor.valla tek çift kız erkek farktmez.sağlıklı olsun da..
bu arada senin yumoş kaç mm di?bir de ne zaman sonra test yap dedi?ben pzt yada salı yapıyım diyorum

haklısın orası kesin.benim eşimin babannesi ikiz.ben de ikizim.ikizim hamile onun tek.şimdi benim olma ihtimali var deniyo da.ilaç da sağlıyosa ihtimal yükselcek.hayrlısı tabiki dediğin gibi sağlıklı olsun nasıl olursa olsun.adetin 3 gün gecikince yada 3gün önce gel dedi.kan testinde belli olur heralde.yumoşu sölemedi drum.ama baya büyümüş ideal dedi.14,günü iğnemi olmuş oldum o gün.nasıl geçcek zaman bakalım.kan testi yaptır sen bence.daha garanti.ya da erken gebelik tesstleri var onlardan al

bendeki test tte erken gebelik testi kadar hassas zaten.bugün 9. günüm.iğneden sonraki 10-14. gün arası test yapın diyolar..yarın 10.günüm.şeytan dürtüyo ama bi yandan da iğnenin etkisi geçmediyse diye korkuyorum.ay bilmiyorum bu işler zormuş.günler gecmek bilmedi.şimdi adet olursam yine başa sarcam ona üzülüyorum.kimisinin ilk denemede tutuyo.biz 14 aydır uğraşıyoruz.
ilişkiden sonra hemen kalkmadım.sabaha kadar yattım.3 gün üst üste o şekildeydi.bir ay öncesi de rahim filmi çektirmiştim.hani o da gebelik şansını artırıyormuş ya.ama bu işler hesap kitapla olmuyor ne yazık ki..inşallah rabbim çok bekletmez

nartanemmmm çok sevindim canımm.... Rabbim acısını göstermesin inşallah... muhteşem bi duygu, biliyorum... inşallah tekrar yaşarım ve hiç yaşamayanlarda tez vakitte inşallah yaşarlar...

kendini çok yorma canım... Allaha emanet olun... Rabbimin mucizesiyle karşı karşıyasın... kelimeler yetmiyo tarif etmeye... Yüce Yaradanım en kısa zamanda hayırlısıyla bizlerede nasib etsin inşallahhh...

ya bide prof diye gidiyorum özel muayenehanesine ama beklediğim ilgiyi göremiyorum aşılama için iyi bir doktor bulmalıyım.soğan kürü hani rahmı temizliiyo ya gebelik oluşması halinde zararı olurmu

canım beklediğin ilgiyi göremiyorsan boşver gitme.. parana ve de zamanına yazık... önce insan olsunlar ve de tabii vicdanlı.... Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah...
soğan kürüne sabah başladım iğrenç bi tadı var.. töbe töbee.. midemi bulandırdı... ama rahmi ve yumurtalıkları temizliyormuş... rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.. 15 gün devam edicem.. gebelik oluşursa zararı var. düşük yaptırıyormuş.. ben adetin 7. günü başladım. hayırlısı Allah tann....

ya 15 diye hatırlıyorum birini ama ne bilim önce ağrım olurdu kasıklarda bu sefer cok az bi sızlama var acaba tam büyüyemeden iğneyle yokmu oldu yumoşcuklarım...öf doktor değiştirsem diyorum tekrar...

yok canım sen aklına kötüyü getirme 15 mm 1-2 gün sonra 19mm olmuştur bence iğneyi zamanında vuruldun. benim 11mm idi iki gün sonra 17 mm olmuştu çabuk büyüyor anlıyacağın sen sıkma canını inşallah bebiş yoldadır

tebrikler canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı bizlere olsun

inşallah canım ardımızdan da senden müjde bekleriz hepimiz hamileyiz diye haykırırız inşallah

inşallah darısı bize canım...bende çatlatma iğnemi oldum 3 gün çalışma yapın dedi bakalım bugün son..umarım gelir bebiş...canım sen kendini sakın yorma rahat ol artık sen ayrıcalıksın bak

benim doktor iğne yaptırdığım günde dahil 3 gün çalışma yapın didi.sende en azından 2 gün üst üste yap sonra gün aşırı yaparsın

çok haklısın canım aynı durumdayz 20ay kadar zaman oldu benimde.ama hep aksilikler çıktı.yara vardı yaktırdım 3 ay öle geçti.bir ay kist eritmek için geçti.göğsümde beze vardı ameliyat oldum 1 ay öyle geçti.geçen ay rahim filmi çektirdim.sorun çıkmadı.herşeyde hayır vardır napalım.inş bu ay tutar daha fazla beklemeyiz.hayrlısı olsun.sen haftasonu yap bence testini.inş hamilesindir canım benim.

benim doktor iğne yaptırdığım günde dahil 3 gün çalışma yapın didi.sende en azından 2 gün üst üste yap sonra gün aşırı yaparsın

hoşgeldin hayat yaa benim doktorum iğneden 36 saat sonrayı söyledi bi de gün aşırı devam dedi. ama hergün olsa acaba iyimi ya da spermler azmıdır kafam karıştı geçen ay iğneden sonra doktor gün aşırı dediği halde hergün ilişki olmuştu acaba hergün yaptık diye kaliteli sperm oluşmadımı diye düşünüyorum amaaaann ne zor bu işler ya bir an önce gebe kalırız inşallah

her doktor farklı söylüyor ilişki zamanını anlamadım bende.inşallah tutar bu ay hepimizinki

normal çatlama boyutu kaç bu yumoşların...keşke bu ay olsa aşılama olayıda beni çok geriyo...hormon sonuçlarıda normal cıktı ama bir değer için ilaç verdi bana progestanla ilgili değerimi düşürmek için hamileliğide kolaylaştırır demişti onu içiorum

haklısın iyi bir doktor şart. gazi üniv doktoru diye gidiyorum ama değiştircem sanırım.ama adetin 7 günü yapmaya baslarsan ymurtlama döneminede denk gelir ona bi etkisi olmasın

canım sen 36 saat bekleme derim en azından iğnenin ertesi günü başla benim doktorda 3 gün üst üste dedi işte...başkasınada sabah ve akşam demiş...bence 3 gün boyunca yap sonra gün aşırı yap...ayrıca bir yerde okudum s permlerin 2 günden sonra kalitesi düşermiş sürekli yenilenmesi gerekirmiş gebelik şansı için o yüzden mesela gebelik düşünenlerin mutlaka gün aşırıdan daha az ilişki olmasın diyolar.o yüzden 3-4 gün üst üste olması kaliteyi düşürmez herkes düşürüyor diye düşünüyor öyle olsa hiçbir doktor önermez üst üste ilişkiyi.bence yumurta 36 saate kadar yaşayabildiği için bazıları gün aşırı yapın diyor bide s permin yaşama süresi 3 gün olunca sık ilişkiyi gerek görmüyorlar nasılsa bu süre içinde karşılaşırlar diye düşünüyolar.ama biz her anı değerlendirmeliyiz. en azından çatlatma iğnesinden sonra üst üste olması şansı yükseltir..ay ne çok yazmışım.

Herkese selam... Ben de 14 aydır bebiş istiyorum ama nedeni belirlenemeyen infertilite teşhisi koyuldu. haziran ayında eşiminkiler de dahil bütün testlerimiz yapıldı herşey normal. 31 temmuzda adet oldum ve klomen kullandım. 12 ağustosta da çatlatma iğnesi oldum. 14 ağustosta kontrole gittim ve yumurtalar çatlamış dedi doktorum. 16 gün sonra adet olsan da olmasan da gel dedi. ben de 31 ağustosu bekliyorum, zaman geçmek bilmiyor. bu arada kasıklarımda ağrılar var. Allah'ın bildiği vardır hayırlı bi zamanda verecek inşallah diyorum ama kafama da takılıyor ister istemez
Allah hepimize sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…