Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

klomenden sonra kontrole gittim bir tane yumurta oluşuyor daha 11 mm imiş salı günü tekrar gidicem ama neden bir taneki biraz üzüldüm burda okuduklarımda genelde birkaç tane olmuş ta birisi tutmuş benim zaten bir tane şansım dahamı düşük şimdi (

klomenden önce kontrol oldunmu baktımı yumurtalara doktor...sıkma canını her ay değişebilir yumurta sayın...vucut zaten sağlı sollu 5-6 yumurta geliştirirmiş ve sadece bir tanesi büyürmüş klomende oluşan diğer yumurtaları da büyütmeye çalışıyor.ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor...bünyeye göre yada günde kaç tane klomen içtiğinede bağlı bazı doktorlar günde bir tane içiriyor bazısı 2 bazısı 3...ama tek yumurtada oluşsa onun için uğraşcaz bak 11 mm olmuş bi kaç güne büyür çatlatma iğneni olursun hiç strese girme..ay araştırmaktan kadın doğum uzmanı olucaz valla

aynen bende okadar çok yorum okyuorum ki eşimde çok kızıyor bu konuda ama elimde değil :) büyümeye başlayan bir taneymiş sağ tarafta. sol taraftada varmış ama onlar küçükmüş yetişmez dedi hemde günde 2 kez içtim

bak bende günde 2 tane içtim benim geçen ay dört tane büyümüştü bu ay iki tane dedi ama birinden umutlu anladığım kadarıyla...yumurta cok olsada olmayınca olmuyo işte...benim eşimde söyleniyo ama internetten çok şey öğrendim napalım her dakka doktordan bilgi alamıyoruz.

inşallah tutar seninde benimde tüm isteyenlerin.. ne güzel oluşmuş senin maşallah diyelim :) önceden baktı doktor ben adet olamıyorum kendi kendime yumurta biraz büyüyüo çatlamadan kist oluyo söktürücü ile adet oluyorum.. aslında 5 ay öncede bir tane idi o tutmuştu ama gelişmedi.. bu defada bir tane offffffffff kafayıı yicemmm inşallaahh ya salı gününe kadar çatlıcam ben valla

kızlar bişey sorcam ben iki gün önce çatlatma iğnesini yaptım şimdi batmalarım ve biraz ağrım var yenimi çatlıyoki yumoşlar.

Bana bu ay klomen verdi doktor günde 2 kez 5 gün içtim. Sonrasında kasıklarımda ağrılar oluştu. İlişki için vermiş olduğu günden 3-4 gün öncedesinde akıntı oluştu. Acaba yumurtalar erkenmi çatladı ve ilişki için geçmi kaldık
Akıntı bittikden sonra yumurta çatlarmı, çatlamaz dimi

çatlatma iğnesi verdimi doktor sana.benim akıntı iğneden önce oldu nedense sonrasında olmadı

bugün doktora gittim.. 20 küsür ve 19 küsür büylükte iki yumurtam oluşmuş. saat 16:00 da çatlama iğnesi vuruldum..bugünden başlayarak günaşırı ilişki önerdi. ama eşim bugün nöbetçi. ve gün aşırı nöbet tutuyor..ben yarından başlayarak gün aşırı çarpışacam.. inşallah yarına geç kalmış olmam..

arkadaşlar bi şey sorucam ben bu ayın başında klomen 50 mg kullandım doktora gittiğimde hiç gelişmediğini söyledi.. adetin 2. günü yine gittim bu sefer yumurtalarım 26 mm olmuş sorum bu yumurta ne olacak kiste mi dönüşüyor.. yoksa kendiliğinden çatlarmı doktorda bi şey demedi benim de o anda aklıma gelmedi..

canım benim inan bana bi umut oldun.. bugün benim de kontrolüm vardı yumurtalar 26mm olmuş.. doktor istediğimiz zaman büyümedi şimdi niye büyüdü bu yumurtalar diyor o yüzden bu ay yine duphaston verdi.. 26mm yumurta ne olacak çok merak ediyorum galiba bana kist olarak geri dönecek..canım sen klomeni kaç kez kullandın...

kızlar merhaba. ben de bu ay klomen kullanacağım. bi kez kullanmıştım bi işe yaramadı bakalım bu sefer olacak mı? ben aslında bu ay rahim filmi çektirmek istiyordum ama doktor klomen kullandıktan sonra sıra ona gelecek dedi..sizde de sıraalama böyle mi oldu arkadaşlar?

tatlım senin kiste dönüşmemei için doktorun verdiği ilaçla atıcaksın iştee adet olup......... korkma canım.. bidahakine daha sık git doktora .. benim 2. kullandımmmm ... ama ilki mayıs ayındaydı.. 2 ay ara verdim...

evet canım kahveydi bugün bitti sankiii...... ağrının tek taraflı olması korkuttu beniii yaaa... nie öleee...

canım doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedimi.çatlamazsa o kiste dönüşür...kendiliğinden çatlamasza iğne vermeliydi bide sanırım 22 mm de falan çatlatılması gerekiyo sanırım.

Ben 1 yıl bekleyip sonuca ulaşamadıktan sonra doktora gittiğim için önce tahlilleri yaptı bir sorun olmadığını anlayınca da film çektirdim. tüpler de açık, filmden sonra hamile kalma şansı arttığı için de 2 ay kadar bekleyelim sonra klomen dedi. bu ay kullandım. Normalde 29 ağt regl tarihim. ama doktorum 31 ağustosa kadar bekleyelim dedi. Hayırlısı...

çatlatma iğnesi verdimi doktor sana.benim akıntı iğneden önce oldu nedense sonrasında olmadı

Hayır iğne vermedi, önümüzdeki ay regl olursan tekrar gel dedi. Akıntı olduğu andamı hamile olma şansı yüksek yoksa bitincemi, internetten araştırıyorum yorumlarda hep akıntı olduğunda yazıyor. Doktorun verdiği ilişki tarihlerinden 3-4 gün önce başladı bitti akıntı. Boşamı çabalıyorum bu ay acaba diye endişeleniyorum. Belkide klomen yumurtanın erken çatlamasına sebep olmuşmudur? Regl'in 12. gününden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. Bu ay ilaç içmişken boşa gitmesinden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…