klomenden sonra kontrole gittim bir tane yumurta oluşuyor daha 11 mm imiş salı günü tekrar gidicem ama neden bir taneki biraz üzüldüm burda okuduklarımda genelde birkaç tane olmuş ta birisi tutmuş benim zaten bir tane şansım dahamı düşük şimdi(
klomenden önce kontrol oldunmu baktımı yumurtalara doktor...sıkma canını her ay değişebilir yumurta sayın...vucut zaten sağlı sollu 5-6 yumurta geliştirirmiş ve sadece bir tanesi büyürmüş klomende oluşan diğer yumurtaları da büyütmeye çalışıyor.ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor...bünyeye göre yada günde kaç tane klomen içtiğinede bağlı bazı doktorlar günde bir tane içiriyor bazısı 2 bazısı 3...ama tek yumurtada oluşsa onun için uğraşcaz bak 11 mm olmuş bi kaç güne büyür çatlatma iğneni olursun hiç strese girme..ay araştırmaktan kadın doğum uzmanı olucaz valla
aynen bende okadar çok yorum okyuorum ki eşimde çok kızıyor bu konuda ama elimde değil :) büyümeye başlayan bir taneymiş sağ tarafta. sol taraftada varmış ama onlar küçükmüş yetişmez dedi hemde günde 2 kez içtim
bak bende günde 2 tane içtim benim geçen ay dört tane büyümüştü bu ay iki tane dedi ama birinden umutlu anladığım kadarıyla...yumurta cok olsada olmayınca olmuyo işte...benim eşimde söyleniyo ama internetten çok şey öğrendim napalım her dakka doktordan bilgi alamıyoruz.
Bana bu ay klomen verdi doktor günde 2 kez 5 gün içtim. Sonrasında kasıklarımda ağrılar oluştu. İlişki için vermiş olduğu günden 3-4 gün öncedesinde akıntı oluştu. Acaba yumurtalar erkenmi çatladı ve ilişki için geçmi kaldık
Akıntı bittikden sonra yumurta çatlarmı, çatlamaz dimi
kızlar ben gebelik testi yaptım...sonucu tahmin edin hadi
telebekimmm beniimmmmm...... inannnn o kadar istiyorum ki bunu herdkes yaşasınn... ama bizlerrdee yaşıcakmışız bakk zamanı varrr gülümmm.. sende daha yolun başındasın inşallah tutacak bakk göreceksinnn... insan şaşıp kalıyoo... güzel düşünelim güzel olsunn...
inşallah mutluluk gözyaşlarıdır bunlar.. pozitif mi?
canım benim inan bana bi umut oldun.. bugün benim de kontrolüm vardı yumurtalar 26mm olmuş.. doktor istediğimiz zaman büyümedi şimdi niye büyüdü bu yumurtalar diyor o yüzden bu ay yine duphaston verdi.. 26mm yumurta ne olacak çok merak ediyorum galiba bana kist olarak geri dönecek..canım sen klomeni kaç kez kullandın...
gozun aydin oncelikle.. bu lekelenme dediklerin kahve rengimi yani beklemis kanama oluyor
Bende gebeligin basindan beri yasadim agrilar ve o leke dedigin zaman zaman kirmiziya donen sekilde yasadim... Benimde cok agrilarim oldu bu abortus imminens diye teshis yazmisti dr dusuk riski demek oluyormus.. progestan basladim surekli yattim bol Su ictim tam 16. Haftama kadar hep yattim en son 14. Haftamda kahve akintim oldu bu akintilatim bitince agrilarim bitti yuruyemiyordum bazen o agrilardan... Sana tavsiyem bir wc bide banyodisinda hic kalkma yataktan...
arkadaşlar bi şey sorucam ben bu ayın başında klomen 50 mg kullandım doktora gittiğimde hiç gelişmediğini söyledi.. adetin 2. günü yine gittim bu sefer yumurtalarım 26 mm olmuş sorum bu yumurta ne olacak kiste mi dönüşüyor.. yoksa kendiliğinden çatlarmı doktorda bi şey demedi benim de o anda aklıma gelmedi..
kızlar merhaba. ben de bu ay klomen kullanacağım. bi kez kullanmıştım bi işe yaramadı bakalım bu sefer olacak mı? ben aslında bu ay rahim filmi çektirmek istiyordum ama doktor klomen kullandıktan sonra sıra ona gelecek dedi..sizde de sıraalama böyle mi oldu arkadaşlar?
çatlatma iğnesi verdimi doktor sana.benim akıntı iğneden önce oldu nedense sonrasında olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?