Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

evet canım kahveydi bugün bitti sankiii...... ağrının tek taraflı olması korkuttu beniii yaaa... nie öleee...
kasik agrilari cok siddetli olmadigi muddetce normaldir korkacak bisey yok ama batma seklinde ise bizim gibi lekelenmeler varsa bu dusukle sonuclanabilir benim bu 4. Gebeligim 1 oglum var 6. Yasina giren 2 dusuk yaptim o dusuk yaptiklarim ve bu gebeliktede dusuk riskim vardi 3 undede sidddetli kasik batmasi lekelenme yasadim hatta bunda kirmizi bile oldu kanamam... Bundan onceki dusugumde 1 kere kahve rengi lekelenmem oldu dahada olmadi 10 gun sonra dusuk yaptim... Bunu yaziyorumki dikkat et agir is yapma yorulma 12. Haftayi atlatmaya bak. Ben bunda oyle yaptim cok agrilar cektim kanamalar bitti 14. Haftamda agrilatda bitti... Cok cok dikkat et hic bir is yapma yat...

akıntı olunca o günleri değerlendirmek gerek ama benimde iğneden önce oldu sonrasında olmadı.doktorun söylediği günlerde akıntı olmadı sanırım çatlamada olmuyor sadece yumurtlamada oluyor.calışmaya daha erken başlayın derim 12 günü hiç bekkleme belki erken yumurtluyosun. klomen erken çatlamsına sebep olmaz bence çunku o yumurta çoğaltmaya ve büyütmeye yarıyo ...doktorda garanti olsun çatlasın diye çatlatma iğnesi veriyor..cunku fazla büyümüs yumurtada işe yaramıyor.ay ne zor şeymiş ya herşeyin kuralına uyması gerekiyo

merhaba arkadaşlar..bende klomen kullanıorum 2 yıldır bebiş istiyorum ve daha öncesinden 3 ay klomen ve 1 negatif aşılama geçmişim var.dokotr değiştirdim ve en az 6 ay denicez klomenle dedi.günde 2 tane içtim ve adetimin 16. günü çatlama iğnemi vurdum.sadece 1 tane 20 mm yumurta oluştu..şansımın çok az olduğunu biliyorum ama diğer doktorum çatlama iğnesi vermemişti klomenle.çok çokkkk çokkk canım sıkkın 7 gün sonra belli olur var mı yok mu ama ben bittim artık

çok sağol canım benim dün akşamı boş geçirdik dayımlarda kaldık bu akşam inşallah olur yaa babam bizde kalıyor iğne günü de bizdeydi çok zarlandık yaa banyo falan zor oluyor misafir varken sesimizi duyacak diye parmak ucunda yürüdük resmen biz iğneden çnce iki gün ara vermiştik bide iğne günü 3 günlük birikim vardı spermlerde eşim sperm testi yaptığında en fazla 3 günde olur demişti doktor bizde öyle yaptık daha uzun sürede evet kalitesi düşüyor yavaşlıyormuş yaşlanıyorlar herhal... canım sormuşsun çatlatma iünesini vurmak için yumurtanın boyu en ideali 19-22 dahil arasında olması gerekli demişti doktor daha büyüğü işimize yaramaz demişti

merhaba canım üzülme inşallah bu sefer bebeğin sana gelir benimde klomenle ilk denemem negatif oldu bu ay ikinci kez kullanıyorum inşallah olur olmasada devam edeceğim ne zaman kısmet olursa artık sakın umutsuz olma olacağına inan inşallah 7 gün sonra hamile olduğunu haykırırsın buradan bizlere...

inşallah canım çok yorucu ve yıpratıcı 2 senedir her ay umutlanıp hüsrana uğramak yordu benibebek hayali kurardım artık hayal kurmaya bile çekiniyorum stress yapmamam gerekiyor biliyorum ama okadar klomenle 1 tanecik yumurta oluştu sinir oluyorum
annem 4 tane doğurmuş kime çektim anlamıyorum:27

canım benimde geçen ay 1 olmuştu bu ay iki tane var ama doktor bi tane olması daha iyi demişti tek olunca daha verimli oluyor ilaç dürekt onu etkiliyor daha iyi büyüyormuş.

selam kızlarr...

klomenim dün akşam bitti. p.tesi dr gidicem.

soğan kürüde yapıyorum... alıştım sanki tadına...

hayat ve kelam az kaldı sizin hamiş haberinize inşallahh...

önce nartanem sonra sizzz ve hemen peşinizdende beeennnnnn...........

Bak simdi sevindim)) benim yumoslar cok nazli canim nazlana nazlana buyuyorlar) bakalim 7 gun nasil beklicem:18:
İnsallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur

Aslinda bende kist yok ama sogan kurunu denesemmi birdahaki aya?? Hep aklimda bi sogan kuru ve inciri yapmak) bu ay bebi gelmez ise ikisinide yapcam bende

oyy canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah peş peşe hamiş kalırız kurban bayramına çifte kalplerle gireriz inşallah

oyy canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah peş peşe hamiş kalırız kurban bayramına çifte kalplerle gireriz inşallah

ayyy süper olur canım yaaa.... pıt pıt atıcak içimizde, oynayacak, tekmeler atacakk... ooyyy oyyyy............ inşallahhh gelecek ay bu zamanlar bebişlerimiz bizimle oluurr....

ay misafir varken zor olur ama en önemli günleride kaçırma canım sessiz sedasız halledin şu işi bide banyoya sabah gir artık napcan mecbur zaten kalkmaman gerek ilişkiden sonra....sakın boş geçiirme şu günleri...bende dün başladım progestana bakalım bide batmalar başladı gene bende bacak ağrısı iğneden sonra böyle oluyor.aspirinde içiyorum önlem için. hadi hamiş olalım bu ay ya

bebiş için katlanacağız ne yapalım durmak yok yola devam bende aspirin içiyorum doktor yazmıştı kan cıvıtmak için gebelik olursa bebek kolay tutunurmuş inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

ayyy süper olur canım yaaa.... pıt pıt atıcak içimizde, oynayacak, tekmeler atacakk... ooyyy oyyyy............ inşallahhh gelecek ay bu zamanlar bebişlerimiz bizimle oluurr....

inşallah inşallah o duyguyu çok merak ediyorum rabbim nasip eder inşallah bizde anne oluruz

ranacım ağzından bal damlıyo keske bu ay güzel haberi verebilsek hepimiz..evet kelamla bizim aynı belli olcak gibi.. bu ay keşke olsa cunku bir ay ara vermek zorunda kalıcam gibi....bide doktorun söylediği günlerr çalıştık şimdi gün aşırı yapsakmı acaba napsak bilemedim...kocada helak oldu garibim

ya evet bu ay peş peşe hamiş olalım ay düşünmesi bile harika.oh oh çalışın kızlar boş durmak yok

aspirini ben sordum doktora içiyimmi diye oda iiiiiiçççç zararı yok dedi bu doktor milleti bazen cok tuhaf bazen hiç sallamıyolar bu ay olmadı gelecek ay bakarız diyolar ama bizim her ay nasıl bir sıkıntı çektiğimizi bilmiyolarki... gelsin bebişler oh oh

inşallah inşallah o duyguyu çok merak ediyorum rabbim nasip eder inşallah bizde anne oluruz

insan merak ettiği yeri mutlaka görür ve merak ettiği şeyi mutlaka yaşarmış... ben buna çoğu insanda şahit oldum

artık dilediğiniz gibi takılın bence... kocanada dikkat et bebiş olsa bile daha çokkk lazım o sanaa

ya evet bu ay peş peşe hamiş olalım ay düşünmesi bile harika.oh oh çalışın kızlar boş durmak yok

yaşadığımız şeyin özeti aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…