insan merak ettiği yeri mutlaka görür ve merak ettiği şeyi mutlaka yaşarmış... ben buna çoğu insanda şahit oldum
artık dilediğiniz gibi takılın bence...kocanada dikkat et bebiş olsa bile daha çokkk lazım o sanaa
yaşadığımız şeyin özeti aslında
canım doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedimi.çatlamazsa o kiste dönüşür...kendiliğinden çatlamasza iğne vermeliydi bide sanırım 22 mm de falan çatlatılması gerekiyo sanırım.
bu ay başında gitmiştim yani klomen kullandım bittikten sonra ama kontrolde hiç yumurtan büyümemiş ve bu ay hiç ümitli değilim dedi doktor... dün yine gittim bu sefer de 26 mm olmuş dupphaston verdi yani öbür aya kaldı bebek hayali.. bana doktor deseydi ki bir kaç gün sonra tekrar gel bakalım hiç öyle bi şey de demedi birde üzerine hiç ümitli değilim falan deyince bende gitmedim şimdi kocaman bi kist olacak iğneden falan da bahsetmedi..
kasik agrilari cok siddetli olmadigi muddetce normaldir korkacak bisey yok ama batma seklinde ise bizim gibi lekelenmeler varsa bu dusukle sonuclanabilir benim bu 4. Gebeligim 1 oglum var 6. Yasina giren 2 dusuk yaptim o dusuk yaptiklarim ve bu gebeliktede dusuk riskim vardi 3 undede sidddetli kasik batmasi lekelenme yasadim hatta bunda kirmizi bile oldu kanamam... Bundan onceki dusugumde 1 kere kahve rengi lekelenmem oldu dahada olmadi 10 gun sonra dusuk yaptim... Bunu yaziyorumki dikkat et agir is yapma yorulma 12. Haftayi atlatmaya bak. Ben bunda oyle yaptim cok agrilar cektim kanamalar bitti 14. Haftamda agrilatda bitti... Cok cok dikkat et hic bir is yapma yat...
canım lekelenmeler bitti çok şükür... diyorum yaa kasığıma batıyoo ama sadece sol masığımaa.... dış gebelik mi acaba ya(((( yarın doktora gitcemm kan vercemm gene hcg kontrol ediliyor.. bide yarın ultrasınlada bakarım dedi... bakalımm hayırlısı olur inşallahh.. bu arada gercekten hep yatıyorm ama çok sık idrara çıktığım içinnn :))) kalkmak zorunda kalıyorum.. bide arada yemek için kalkıyorumm kesinlikle temizlik yapmıyorumm.. ama yemek yapıyorum sadece çok yavaş hareket ederek... ama 6 eylülde yıllık izne gitcezzz kayınvalidemlere orada napcam bilemiyorumm....
evettt haklısın lekelenmelerr yenidende başlayabilirr... inşallah sorunsuz geçer yaa.. benim ağrılarım sadece solda olduğu için korkuyorum ben.. öyle kıvrandıracak şekilde değil giriyor çıkıyorr... ondan korktum.. memleketede uçakla gideceğizz orada sürekli yatmam gerekir die düşünüyorum beni geren olay buuuu... eşimde polis her zaman izin alamıyor... hayırlısı olsun artıkk... ne biliyim yaaa herşey yolunda gidene kadar dediğin gibi ben gereksiz kafa yorcam.. :) ve dediğin gibi tedaviyle olduğu için böyleyizz.. bu arada sende sıkıntılar cekmişsin arkadaşım inşallahh bu son olur bidaha öyle zor günler yaşamazsın rabbim gönlüne göre versinn
inşallah olmaz tabi sende elinden geleni yapacaksın takdiri allaha bırakacaksın.. dediğim gibi dr a danış izin vermeye bilir gitmene ... sola sağa takılma kasık ağrısı olabilir ...adet sancısı gibi az daha fazla olabilir ama şiddeti önemli .. zaten druna sorarsın oda normal der büyük iiihtimalle.. ben çok zorluk çektim doğru ilk oğlumda gonapene ile tedavi oldum 5. ayımda tuutu. bu bebişin önünden klomenle bir düşük var düşmese şimdi doğmuş olacaktı( buda aşılama bebişim kısmet işte uğraşıp duruyoruz hamile kalmak bi dert onu sürdürmek sağlıklı bi şekilde oda bi dert malesef... şimdide gebelik şekeriyle boğuşuyorum bi ara plesenta previa vardı onu atlattım vs vs bi ton sıkıntıyla çok şükür buzamana geldim .. darısı senin başına inşallah asıl maraton şimdi başlıyor daha neleri takacaksın kafana...
teşekkür ederim canım yaa gerçekten bende zor şeyler geçırmişin ve hala geçiriyosun rabbim kolaklık versin bizlereee... bugün doktora sordumm normal dedii.. vajinal ultrason ile baktı.. kese oluşumu için bi yer dikkatini çekmişşş zaten bugünkü değerimde 940 çıktı daha 3 gün önce 263 tüü... önce korktum nie artmış bu derece diee doktor çok güzel dedi ... çarşamba bakcam dedii oluştu oluşcak gibiymişş. inşallahh normall bişeylar çıkar yaaa.... diorum yaaa iznee gitsemde sürekli dinlencemmm... napıyım... eşim polis olduğundan izin zor alıyo zatennn... doktorumada sölücem uzun uzun danışcamm ama illa gitmiceksin derse gitmicezz napalımm bebiş için herşeyy...
adetinin kaçıncı gününde baktı yumurtalara sonra kaç gün geçtikten sonra 26 mm olduki...ya bu doktorlar bi tuhaf zaten adam gibi takip etseler 20 mm de yakalasa en azından yumurtayı çatlatma iğnesiyle çatlatır gebelik şansı olurdu.bir dahaki aya ısrarla arayı açmadan git 3-5 günde bi baksın yumurtalara sonuçta yumurtan büyüyo uygun büyüklüğün yakalanması gerek...canım bu yumurta çatlamadı diye illede kist olacak diye bişey yok ihtimal var ama vücut atabilirde olumsuz düşünme hemen sen.duphason ne işe yarıyo ben bilmiyorum onu
teşekkür ederim canım yaa gerçekten bende zor şeyler geçırmişin ve hala geçiriyosun rabbim kolaklık versin bizlereee... bugün doktora sordumm normal dedii.. vajinal ultrason ile baktı.. kese oluşumu için bi yer dikkatini çekmişşş zaten bugünkü değerimde 940 çıktı daha 3 gün önce 263 tüü... önce korktum nie artmış bu derece diee doktor çok güzel dedi ... çarşamba bakcam dedii oluştu oluşcak gibiymişş. inşallahh normall bişeylar çıkar yaaa.... diorum yaaa iznee gitsemde sürekli dinlencemmm... napıyım... eşim polis olduğundan izin zor alıyo zatennn... doktorumada sölücem uzun uzun danışcamm ama illa gitmiceksin derse gitmicezz napalımm bebiş için herşeyy...
14. gün baktı hiç yumurta oluşmamış dedi 2 gün önce gittim adetin 2. günü bu sefer de 26 mm dedi bu değerlerin 0 olması gerekiyor falan dedi o yüzden bu ay klomen kullanmıycam bana deseydiki 2 gün sonra tekrar gel bakalım belki yumurta büyür falan ama malesef öyle bi şey demedi bu ay doktorun sayesinde boş geçti klomeni de kullandığım yanıma cabası.. artık yapcak bi şey yok bir dahaki ayı bekliycez mecburen.. canım duphaston adet görmemi sağlıyor ben pco liyim yani progesteron hormonu.. sen klomeni ilk defamı kullanıyorsun
14. gün baktı hiç yumurta oluşmamış dedi 2 gün önce gittim adetin 2. günü bu sefer de 26 mm dedi bu değerlerin 0 olması gerekiyor falan dedi o yüzden bu ay klomen kullanmıycam bana deseydiki 2 gün sonra tekrar gel bakalım belki yumurta büyür falan ama malesef öyle bi şey demedi bu ay doktorun sayesinde boş geçti klomeni de kullandığım yanıma cabası.. artık yapcak bi şey yok bir dahaki ayı bekliycez mecburen.. canım duphaston adet görmemi sağlıyor ben pco liyim yani progesteron hormonu.. sen klomeni ilk defamı kullanıyorsun
bencede doktor görememiştir. ultrason aleti kötüyse.. bende klomen kullandım 2 gün önce kontrol etti. 20 küsür ve 19 küsür büyüklüğünde iki yumurtam vardı.. doktor yumurtaların güzel riske atmayalım dedi ovitrelle (çatlatma iğnesi) vurdu.. bugünleri değerlendir dedi. hayırlısı.. isteyen herekese versin rabbim. 1 yıl oldu hala gebe kalamadım..
canım çatlatma iğnesi yaptığın günden sonra gün aşırımı dedi yoksa üst üstemi. her doktor farklı bişiler söylüyor.
canım çatlatma iğnesi yaptığın günden sonra gün aşırımı dedi yoksa üst üstemi. her doktor farklı bişiler söylüyor.
bence o doktor yumurtayı görememiş bir anda 26 ya cıkamazki boyutu .benim 2. kullanışım canım klomeni...bakalım içtim bitti beklemedeyim şimdi
bencede doktor görememiştir. ultrason aleti kötüyse.. bende klomen kullandım 2 gün önce kontrol etti. 20 küsür ve 19 küsür büyüklüğünde iki yumurtam vardı.. doktor yumurtaların güzel riske atmayalım dedi ovitrelle (çatlatma iğnesi) vurdu.. bugünleri değerlendir dedi. hayırlısı.. isteyen herekese versin rabbim. 1 yıl oldu hala gebe kalamadım..
yumurta büyüklüğün çok güzelmiş..inşallah olur canım senin kaçıncı klomen kullanışın..daha önce ilaç kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?