Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

o kadar da baktı ...beni de bi o kdar üzdü hiç gelişmemiş deyince ne kdar moralim bozulmuştu.. canım seninki ne zaman belli olacak inşallah olmuştur..

farklı bir doktora git canım bence...6 eylül gibi belli olcak hayırlısı keşke bu sefer bebişim gelse

nartanemmm senin adına o kadar çok seviniyorum ki rabbim inşallah kucağına da almayı nasip eder.. bu arada kendine çok çok dikkat et canım riskli şeyler yapma her şey bebişler için...

canımm teşekkür ederimm... inşallahhh dikkat etmeye çalışıyorum.. sadece yemek ve tuvalet banyo için kalkıyorum.. o kadar.. bu arada senin olayında kesinlikle dokto hatası vaarrr diyim ben sana... benim doktorum 2 gün arayla bakıyodu yumoşlara bu nie bölee.. değıiştir doktoru imkanın varsaa.. doktora güven çok önemlii...

bu bebeğin geliştiği yumurtalıkla alakalı olabilr belki canım bende tam bilmiyorum

evet canım doktor hatası doktorumu değiştricem yeni bi tane doktor buldum yarın ona gidicem... en çok korktuğum da kist oluşması zar zor gitmişti kistler.. demekki daha zamanı gelmemiş diyorum .. canım çok dua et şu anda çokk ihtiyacım var duaya..

farklı bir doktora git canım bence...6 eylül gibi belli olcak hayırlısı keşke bu sefer bebişim gelse

evet canım yeni bi doktor buldum internette falan da araştırdım iyi bi doktormuş yarın için randevum var bakalım o ne diyecek... canım inşallah gelir bebişin.. şimdi sana hiç zaman geçmiyordur..

evet canım yeni bi doktor buldum internette falan da araştırdım iyi bi doktormuş yarın için randevum var bakalım o ne diyecek... canım inşallah gelir bebişin.. şimdi sana hiç zaman geçmiyordur..

canım iyi yapmıssın başka doktor bulmakla..bilmiyorum bi taraftan umutlanıyorum bi taraftan hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmak istemiyorum...beklemekten başka çarem yok.

kime geçiyor ki zaman.. inşallah beklediğimiz niyetle sonuçlanır. gelir bebişlerimiz.. :)

klomen kullandım evet sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.. hayırlısı bakalım bekleyecez...

inşallah hayırlısı olsun :) ben bugün doktora gıttım banada verdi klomen fkt adetin 5.günü başlanılacak dedi 5 günlük kullan dedi.ben 7.günündeyim kullansammı acaba ? bide kilo yaptımı sizde bu ilaç? ben kilo almamam lazım

Insallah sen sikinti cekmezsin benim gibi hos cok sikinti cektim Neyseki bebisim saglikli bi sekilde buyuyor suan onemli olanda o zaten...
Dr da demis normal diye kasik agrilarina oluyor onlar gecicek zaman zaman olucak...
Dr ne derse onu yap suan onemli olan senin bebegin ben esimi gonderdim sonucta ailesi var orda gitti gezdi gordu geldi ben gidemiyorum diye ona engel olmadim.. benim annem bakiyordu zaten bana git aileni gor dedim sonucta memleketi ailesi ozlem duyuyor...

Bhcg artisi 2 gunde 2 ye katlamali egerki katlamiyorsa o gebeligin yolunda gitmedigini gosterir taki kese gorunup kalp atisi alinana kadar bhcg artisi gebeligin gidisati hakkinda fikir verir... Zaten daha sonra kese olcumleri kalp atisi Bebegin bastan popoya olcumleri Bebegin gelisimi hakkinda boogie verir ozaman bhcg ye bakmaya gerek duymaz Dr un... Suan bhcg artisiyla takip ediyor artisin iyimi diye... Cunku kese bellibir seviyede gorunuyor bhcg 2000 ve uzerindeyken...
Saglikli bir gebelik diliyorum sana Insallah sag salim kucagina alacagin gunlerde gelicek...

ilk olarak kilo yapmıyor.. ama 7. gün konusuna birşey diyemicem..içilebilir ama yumurta takibi yaptırsan daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…