sendemi vuruldun o iğneden..
o kadar da baktı ...beni de bi o kdar üzdü hiç gelişmemiş deyince ne kdar moralim bozulmuştu.. canım seninki ne zaman belli olacak inşallah olmuştur..
nartanemmm senin adına o kadar çok seviniyorum ki rabbim inşallah kucağına da almayı nasip eder.. bu arada kendine çok çok dikkat et canım riskli şeyler yapma her şey bebişler için...
evet canım bende vuruldum inşalla bu ay olur
İNŞALLAH CANIM.. senin yumoşlar ne alemde boyut filan..
benim yumoşları çatlattık canım 2 taneydi şimdi adetin gelmemesini bekliyorum.gelmez umarım kırmızıılar
canım lekelenmelerim bugün azaldı artık yok denecek kadar az çok şükür ... ama kafama takılan şayy şuuu canım sende hamilesin bana cvp verirmisin... neden sadece soll kasığım ağrıyorr.. batmalar oluyorrr.... bu çok rahatsız etti beni... onun dışında hep yatıyorum zatenn... eşim düşünsün yemeği felanda hayatta yapmaz ama :))))
6 eylül gibi gelmeli.ama gelmesin
canımm teşekkür ederimm... inşallahhh dikkat etmeye çalışıyorum.. sadece yemek ve tuvalet banyo için kalkıyorum.. o kadar.. bu arada senin olayında kesinlikle dokto hatası vaarrr diyim ben sana... benim doktorum 2 gün arayla bakıyodu yumoşlara bu nie bölee.. değıiştir doktoru imkanın varsaa.. doktora güven çok önemlii...
farklı bir doktora git canım bence...6 eylül gibi belli olcak hayırlısı keşke bu sefer bebişim gelse
evet canım yeni bi doktor buldum internette falan da araştırdım iyi bi doktormuş yarın için randevum var bakalım o ne diyecek... canım inşallah gelir bebişin.. şimdi sana hiç zaman geçmiyordur..
evet canım yeni bi doktor buldum internette falan da araştırdım iyi bi doktormuş yarın için randevum var bakalım o ne diyecek... canım inşallah gelir bebişin.. şimdi sana hiç zaman geçmiyordur..
kızlar nerdesiniz kimse yok üüühhüüü
kime geçiyor ki zaman.. inşallah beklediğimiz niyetle sonuçlanır. gelir bebişlerimiz.. :)
merhabalar sizdemi klomen kullandınız?
klomen kullandım evet sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.. hayırlısı bakalım bekleyecez...
teşekkür ederim canım yaa gerçekten bende zor şeyler geçırmişin ve hala geçiriyosun rabbim kolaklık versin bizlereee... bugün doktora sordumm normal dedii.. vajinal ultrason ile baktı.. kese oluşumu için bi yer dikkatini çekmişşş zaten bugünkü değerimde 940 çıktı daha 3 gün önce 263 tüü... önce korktum nie artmış bu derece diee doktor çok güzel dedi ... çarşamba bakcam dedii oluştu oluşcak gibiymişş. inşallahh normall bişeylar çıkar yaaa.... diorum yaaa iznee gitsemde sürekli dinlencemmm... napıyım... eşim polis olduğundan izin zor alıyo zatennn... doktorumada sölücem uzun uzun danışcamm ama illa gitmiceksin derse gitmicezz napalımm bebiş için herşeyy...
inşallah hayırlısı olsun :) ben bugün doktora gıttım banada verdi klomen fkt adetin 5.günü başlanılacak dedi 5 günlük kullan dedi.ben 7.günündeyim kullansammı acaba ? bide kilo yaptımı sizde bu ilaç? ben kilo almamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?