canım ben çektirdim.hiiiiç korkma 1 dk falan sürüyo adet sancısı başka bişy değil.biter bitmezde ağrı mağrı kalmıyo.korkma.olabildiğince rahat ol.
ben 6 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz. yani benim ki hemen olmuş. nasip işte. tedavi falan hiç görmedim şükürler olsun gerek kalmadı.
Hayırlısı olsun Fatmacığım. Listeye daha geçen gün eklemiştim seni yanlış hatırlamıyrsam. Bu ay adet olsaydın ilaca başlayacaktın dimi? Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah gülüm. Pkoluyuz diye hep tedavi görüyoruz ama, verecek olan Rabbim ne şekillerde veriyor. Allahım hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar versin inşallah. Hemen üst listeye yazıyorum ismini. Ama bizi bırakma yine de kendinden haberdar et olur mu?günaydın kızlar ben pcos hastasıyım. zor hamile kalırım diye çok üzülmüştüm. ama allahım isterse herşey oluyo. nasip etsin yeter. hamileymişim. listeden ismimi silebilirsiniz. allah sizlerdere tez zamanda nasip etsin sağlıkla.
yukaradaki listede ilaç kullananların listesi varya..karşılarındaki tarihler nedir peki...beklenmeyen gün mü? merak ettim....
bu arada kırmızı kart yine göründü banada...ya sabretmek gittikçe zorlaşıyor..şimdi bir sonraki ayı beklemek ne kadar uzun geliyor bir bilseniz diyemiyorum cünki biliyorsunuz....gün bile geçmezken..bir ay geçermi...umudum kalmıyor artık..bende aşılama yaptırsam...acaba dr kabul eder mi????bu arada nasıl oluyor aşılama...lütfen biri anlatabilirmi bana...cok sıkılıyorummmmmmm
papatyacımm
canım inşallah hamilesindir...bir iki gün sabret..güzel haberlerini bekliyoruz..benim başladı bugün..cok üzgünüm...
günaydın kızlar ben pcos hastasıyım. zor hamile kalırım diye çok üzülmüştüm. ama allahım isterse herşey oluyo. nasip etsin yeter. hamileymişim. listeden ismimi silebilirsiniz. allah sizlerdere tez zamanda nasip etsin sağlıkla.
slm canlarımm nasılsınız
umutlum burdasındır diodum ama işler yoğun galba
ben iim şükür çarşamba kontrolümz var belki cinsiyetini gösterir
esmosum canımm sende iisindir inş.
çok öpüorum hepinizi Rabbime emanet olun
kızlarr belm çok ağrıyor adetme 7 8 gün var. midem çok bulanıyor. bu çatlatma iğnesi bu kadar bulantı yapar mı?? bir de beyaz akıntım var.. belimin ağrısından yatmak istiyorum hep sırt üstü o kadar yani..
cnm sen kaç aydır bebek bekliyorsun.1 yıl dolmadan zaten yapmıyorlar eğer eşinde ve sende bir problem yoksa..Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesiyle birlikte olmadı.Şimdi aşılamaya geçicez.Aşılamada da klomen kullanıyorsun ardından eşin spermlerini rahime bırakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?