geçen ayda bende küçük bir kist vardı ama tedaviye ara vermedik dr o gider dedi,tedavi sırasındada kistin gittiğini gördük büyük kistlerde sorun oluyor galiba,Meryem suresinide adetten kesilmiş birine okutman gerekirmiş diye biliyorum çünkü ara verilmemesi gerekiyor menopoza girmiş biri okuyabilir.Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah.
merhaba arkadaşlar bende gebelik için 9 aydan beri uğraşanlardanım.6. ayda dr gittik ve sol yumurtalığımda 3cm çikolata kisti olduğunu öğrendik daha sonra hsg çekildi tüpler açık eşimin test sonuçları iyi.önümüzdeki ay doktor klomen tedavisine başlayalım dedi.
şimdi beni neler bekliyor bu nasıl bi ilaç ne sıklıkta doktora gidilecek tecrübelerinizle aydınlatın beni
dilerim tüm bebek isteyenler en kısa zamanda kavuşurlar :)
günaydın cnmslm hanımlar.dün doktor kontrolüm vardı. 2 tane yumurtam gelişmiş biri 19mm biri 15 mm. 19mm olan yumurtam için dün çatlatma iğnesi vuruldum. inşallah hayırlıyla gelir bebişlerimiz. bissürü küçük yumurtam vardı onlar belki ilerki zamanlarda gelişebilir dedi doktor o yüzden gün aşırı ilişki bi hafta boyunca dedi. içim nasıl umutla doldu anlatamam. hayata pozitif bakmak çok önemli. tabiki herşşeyin hayırlısı olsun en başta. fakat şu çatlatma iğnesi ne kadar pahalı ya ovitrelle olan. pregnly ucuzmuş ama biz bulamadık. birde doktor bana adetin 16. günü başla diye progestan vardi. onu neden verdi sormak aklıma gelmemiş. bilen varsa cevaplarmı sizlere verdimi? inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler veririz inşallah
günaydın cnm
güsel hbrlerine sevindim evet biraz pahalı bi iğne malesef ama napalım işe yarıcaksa önemli diil.Progestan bebeğin tutunmasına yardımcı bi ilaç.Rahim duvarı hakkında bilgi verdi mi doktorun peki,çünkü hamilelik olabilmesi için rahim duvarının en az 7ml olması gerekiyor.benimki 5 ml di mesela sonra doktorum ilaç verdi kalınlasması için hadi güsel hbrlerini duyalım inss
kızlar size iğne nerden yapıldı? benm sol kolumdan yapıldı sağ yada sol olması farketmiyor dimi? göbektende yapılıyomuş galiba?
kızlar size iğne nerden yapıldı? benm sol kolumdan yapıldı sağ yada sol olması farketmiyor dimi? göbektende yapılıyomuş galiba?
slm hanımlar.dün doktor kontrolüm vardı. 2 tane yumurtam gelişmiş biri 19mm biri 15 mm. 19mm olan yumurtam için dün çatlatma iğnesi vuruldum. inşallah hayırlıyla gelir bebişlerimiz. bissürü küçük yumurtam vardı onlar belki ilerki zamanlarda gelişebilir dedi doktor o yüzden gün aşırı ilişki bi hafta boyunca dedi. içim nasıl umutla doldu anlatamam. hayata pozitif bakmak çok önemli. tabiki herşşeyin hayırlısı olsun en başta. fakat şu çatlatma iğnesi ne kadar pahalı ya ovitrelle olan. pregnly ucuzmuş ama biz bulamadık. birde doktor bana adetin 16. günü başla diye progestan vardi. onu neden verdi sormak aklıma gelmemiş. bilen varsa cevaplarmı sizlere verdimi? inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler veririz inşallah
hadi bakalım hayırlısı inşallah.. benim çatlatma iğnesi vurulalı 7.gün. ne zaman bakılması gerek ki kan testine??olmam gereken tarih( ama istemediğim)24 ocak olmalı ama yumurta büyümesi için bekledik sonra vuruldu ovitrelle.şimdi adet tarihini son adet tarihine göre mi çatlatmaya göre mi hesaplamak gerek? karıştı birden kafam. bu arada ben ovitrelle 80 tl verdim. aynı mı??
bnm göbekten vuruldu ama çok önemli deıl sanırım kol yada göbek güzel sonuclar alırsın ıns:)
hadi bakalım hayırlısı inşallah.. benim çatlatma iğnesi vurulalı 7.gün. ne zaman bakılması gerek ki kan testine??olmam gereken tarih( ama istemediğim)24 ocak olmalı ama yumurta büyümesi için bekledik sonra vuruldu ovitrelle.şimdi adet tarihini son adet tarihine göre mi çatlatmaya göre mi hesaplamak gerek? karıştı birden kafam. bu arada ben ovitrelle 80 tl verdim. aynı mı??
KÜN FEYE KÜN" "Ol" der ve Olur.. O Zaman "Ümitsizlik" Niye ! O'na Dayan, Duaya Dur, İste..
facete gördum sımdı bize uygun dıye paylasmak ıstedımdua edelım ınş
dua çok güzelmiş canım paylaşım için Allah razı olsun. "herşey onun elinde ve bizi bizden en iyi ancak o bilir" Rabbim hayırlı zamanlarda bebeklerimizi bizlere versin inşallah aminnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?