Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hiç ümidim olmasada benide listeye eklermisiniz,uğur getirsin istiyorum 4 şubat adet tarihim ......

bu arada progesteron test sonucunuz kaç çıkıyor kızlar....

amin inş. sağol Allah razı olsun cümlemiz kavuşalım inş.

merhaba arkadaşlar bende gebelik için 9 aydan beri uğraşanlardanım.6. ayda dr gittik ve sol yumurtalığımda 3cm çikolata kisti olduğunu öğrendik daha sonra hsg çekildi tüpler açık eşimin test sonuçları iyi.önümüzdeki ay doktor klomen tedavisine başlayalım dedi.
şimdi beni neler bekliyor bu nasıl bi ilaç ne sıklıkta doktora gidilecek tecrübelerinizle aydınlatın beni
dilerim tüm bebek isteyenler en kısa zamanda kavuşurlar :)

geçmiş sayfalardan da detayları bulabilirsin fakat tedavi zaten hep aynı şekilde devam ediyor genelde.adetin 5. günü klomen veriyor dr. ya günde 2 tane yada tane içeceksin benim 2.olacak bu ilkinde günde 2 tane içince rahim duvarımla yumurtam aynı oranda gelişmedi dr bu ay günde 1 tane verdi. bu önemli rahim duvarı en az 5mm olmalı bebeğin tutunabilmesi için. klomen bitince ya hergün ya gün aşırı ultrasonla alttan bakıyo yumurtan ne kadar gelişmiş diye 19la 22 civarı olunca çatlatma iğnesi veriyor ve ona görede ilişki öneriyor. sonra ya adet olunca yada ügünün geçince dr gidiyorsun. kolay gelsin sanada en kısa zamanda anne olman dileğiyle

slm hanımlar. dün doktor kontrolüm vardı. 2 tane yumurtam gelişmiş biri 19mm biri 15 mm. 19mm olan yumurtam için dün çatlatma iğnesi vuruldum. inşallah hayırlıyla gelir bebişlerimiz. bissürü küçük yumurtam vardı onlar belki ilerki zamanlarda gelişebilir dedi doktor o yüzden gün aşırı ilişki bi hafta boyunca dedi. içim nasıl umutla doldu anlatamam. hayata pozitif bakmak çok önemli. tabiki herşşeyin hayırlısı olsun en başta. fakat şu çatlatma iğnesi ne kadar pahalı ya ovitrelle olan. pregnly ucuzmuş ama biz bulamadık. birde doktor bana adetin 16. günü başla diye progestan vardi. onu neden verdi sormak aklıma gelmemiş. bilen varsa cevaplarmı sizlere verdimi? inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler veririz inşallah

günaydın cnm
güsel hbrlerine sevindim evet biraz pahalı bi iğne malesef ama napalım işe yarıcaksa önemli diil.Progestan bebeğin tutunmasına yardımcı bi ilaç.Rahim duvarı hakkında bilgi verdi mi doktorun peki,çünkü hamilelik olabilmesi için rahim duvarının en az 7ml olması gerekiyor.benimki 5 ml di mesela sonra doktorum ilaç verdi kalınlasması için hadi güsel hbrlerini duyalım inss

günaydın herkese...Uykudan uyanamadınız galiba uykucular.Neyse benim iğneden sonra 6.günüm bugün,dokunduğumda sağ kasığımda ağrı var geçen ayla aynı yani bide göğüslerim acımaya baslarsa kesin regl olcam demektir.Geçen ayki hissettiklerimden farklı bişi hissetmiyorum malesef,bide cok kötü grip olmusum mecburen ilaç aldım umarım zararı olmaz:26:

evet rahim duvarına baktı kaç mm olduğunuda söyledi ama ben heycandan titriyodum ya unuttum ama güzel dediğini hatırlıyorum bi sorun olsa iğne vermezdi büyük ihtimalle. inşallah canım sende güzel neticeler alırsın. umutla sevinçle bakki bebeğin sana tutunsun kafaya takmasak iyide takmadan olmuyorki :26:

kızlar size iğne nerden yapıldı? benm sol kolumdan yapıldı sağ yada sol olması farketmiyor dimi? göbektende yapılıyomuş galiba?

kızlar size iğne nerden yapıldı? benm sol kolumdan yapıldı sağ yada sol olması farketmiyor dimi? göbektende yapılıyomuş galiba?

bi ben varım forumda hemen yanıtlıyorum sorunu:Farketmez demişti bana doktorum bende sol koldan vurdurmustum

selam kızlar nasılsınız yeni tarihim 1 mart sizleri seviyorum

KÜN FEYE KÜN" "Ol" der ve Olur.. O Zaman "Ümitsizlik" Niye ! O'na Dayan, Duaya Dur, İste..

facete gördum sımdı bize uygun dıye paylasmak ıstedım dua edelım ınş

hadi bakalım hayırlısı inşallah.. benim çatlatma iğnesi vurulalı 7.gün. ne zaman bakılması gerek ki kan testine??olmam gereken tarih( ama istemediğim)24 ocak olmalı ama yumurta büyümesi için bekledik sonra vuruldu ovitrelle.şimdi adet tarihini son adet tarihine göre mi çatlatmaya göre mi hesaplamak gerek? karıştı birden kafam. bu arada ben ovitrelle 80 tl verdim. aynı mı??

evet bende 80 tl verdim. demekki heryerde aynı fiyat. çatlatma iğnesini vurdurduğun günden 15 gün sonra kan testinde çıkar dedi doktor. belki idrar testinde çıkmayabilir ama kan testinde kesin sonuç alırsın canım. inşallah güzel haberlerle gelirsin

senin yumurtaların ve rahim duvarının boyutları kaç mm oldu? kaç yumurtan oluştu?

KÜN FEYE KÜN" "Ol" der ve Olur.. O Zaman "Ümitsizlik" Niye ! O'na Dayan, Duaya Dur, İste..

facete gördum sımdı bize uygun dıye paylasmak ıstedım dua edelım ınş

dua çok güzelmiş canım paylaşım için Allah razı olsun. "herşey onun elinde ve bizi bizden en iyi ancak o bilir" Rabbim hayırlı zamanlarda bebeklerimizi bizlere versin inşallah aminnnn...

o tarıh bocalamasının bende yasıyorum benımde 4ocakta klomen kullnıp gıttıgımde yumurtalrın boyutlarını heyecandan soramamıştım ama doktor cok guzel faln demıştı hmn o gun ıgne vuruldu suan ıgne vurulalı 18gun gectı normal adet tarıhımde 1-2 gun gectı dun kana baktırcktım ama baktıramdım umıtlenmkte ıstemıyorum klomen kullnınca adet gecıkebılıyomuş hayırlısı hepimiz için
iğne ucretı bızımde 80 lıraydı ama bız %sını verdık özel hastaneye gıdıyorum doktorla hastanenın cıvarındakı eczaneler anlasmış normalde heyet raporuyla %sı verlıyomuş ama sıstemde sıkıntı var dıye yıne bızden %sını aldı eczacı sıstem duzelınce bız hastaneyle hallederız dedıler saolsunlr

dua çok güzelmiş canım paylaşım için Allah razı olsun. "herşey onun elinde ve bizi bizden en iyi ancak o bilir" Rabbim hayırlı zamanlarda bebeklerimizi bizlere versin inşallah aminnnn...

amin cnm Allah cümlemizden razı olsun :) bnmde hosuma gıttı dua bazen beklemekten sıkılıyoruz bı bakıyorum sorgulamaya baslamısım haşa unutmusum Allahın ıstemesıyle olacagını dua etmek yerıne Allah muhafaza ısyan noktasına gelebılıyo ınsan bana ıyı gelıyo bunları hatırlayıp kendıme gelıyorum tekrar Rabbım yardım etsın ve ıns bızım bebeışlerımız içinde hayrılısıyla en kısa zamnda "OL" desın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…