canım benim 4şubat yani bugün çok merak ediyorum ne olcak test falanda yapmıyorum ne bilim belkide korkuyorum hayırlısı 2-3 gün daha geçsn bakalım
slm kızlar nasılsınız?
valla çok iyi almışsınız. hangi şehirdesiniz;? inş bana gerek kalmaz die dua ediorum ama denizlide varmı acaba bu marka satan yer hiç bilmiorum. araştırma yapmak lazım
Arkadaşlar ben büyük olasılıkla önümüzdeki hafta için izin alacam. (inşallah alabilirim tabii) Bu vesileyle uğurlu listemizle de ilgilenemeyeceğim. Aranızdan birileri bu işi devir alabilirse çok mutlu olurum. En azından ben dönene kadar boşlamazsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
Son 7 aydır adetlerim o kadar düzensiz ki , şu gün adet olacağım diyemiyorum. 21 ila 28 gün arasında değişiyor. Önceden 24-25 günde mutlaka gelirdi.
Dün 23. günümde kan test yaptırdım 0.1 negatif çıktı.
Ama ateşim 37 nin altına hiç düşmüyor. Bazen 38 e dayanıyor. Gerçi soğuk algınlığıda var.
Test için erken davranmış olabilirmiyim?
Boşuna ümetlenmemem en doğrusu aslında biliyorum ama elimde değil ...
öncelkle hayırlısı neyse o olur inşallah.. adetinden önce yapınca da çıkıyor kanda. ama en iyisi sanırım 1.günü. bebek olsaydı bence çıkardı şimdi..28.güne kadar bekle 28de bir daha yap..
155. hamiş ben olmak istiyorum
canım ulturasonla vajınal tabıkı yumurtanın boyutunu seklını falan ısde bakıyo olee her gıttıdınde buyuyo zaten yumurtanın gıdısatına gore doktor buluyo zaten atlayıp catlamıyacagını ona gore ıgne verıyo benımkı mesela kendılıgınden catladı kımısıde ıgne ıle catlıyo benım 3 yumurtam olgunlastı ıkısı catlamıs bırı kıst olmuss duruyo 3 cm ama doktor sorun olmaz dedı ıkız gebeyım sukueler olsun 7 hafta olacak 2 gun sonra ole canım ben ılk ay kaldım hamıle
slm kızlar kandaki gebelik değerinin kaçtan başladığını bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?