herkese meraba bende klomenle hamıle kalanlardanım ılk ayda hamıle kaldım bı sene once bos gebelık gecırdım allaha sukur sımdı 6 hafta 5 gunluk hamıleyım hemde ıkızz:) rabbım ısdeyen herkese versınn
yeni adet tarihimi hesaplıyamıyorum ya bu ay 2 sinde oldum ama 2 gün öne atıyor normalde o zaman yine 2 sinde olacağım dimi yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak
İnşallah gönlündeki bu defa olur nuruncuğum. Ama belirtiler ve idrar testi için çok erken bence. Benim 2 günüm kaldı ve belim ağrımaya başladı. Adet görecekmişim gibi yani. Ama adet görebilirsem de iyi benim için. Çünkü pko olduuğu için 3 ayı bile buluyor adet görmem. İlaç da kullanmıyorum zaten bu ay. Hayırlısı bakalım.
yeni adet tarihimi hesaplıyamıyorum ya bu ay 2 sinde oldum ama 2 gün öne atıyor normalde o zaman yine 2 sinde olacağım dimi yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak
inşallah senin ve cimeka'nın bu seferki umutlarınız boşa çıkmasın. herşeyin hayırlısı en başta. üzülmeyin herşeyin vakti zamanı var. en iyi zamanı Allah bilir önce dua ve tevekkül
kızlar selam bugün adetimin 3. günü doktordan şimdi geldim. hormon tahlillerm çok iyi çıktı. tekrar serophene verdi. bu sefer günde 3 kez içeceğim 5. gün başlayıp 9. gün bitecek yine..12. gün tekrar doktora.. hayırlısı neyse o olsun.. diyetime devam ediyorum ama canım nasıl tatlı istyor bu regl zamanları ooffffff..bu arada çatlatma iğnesi vermedi herhalde 12. güne göre bakıp verecek. inş. 12.gün kendlğinden çatlar da 80 tl iğneye gitmez:))
kızlar bende çatlatma iğnemi dün oldum. drum bi yer söyle prdan pregnly aldım ve fitayı inannılmaz tanesi 10 tl. diğer çatlatma iğnesine 80 tl 2 tane alınca 160 tl vermiştik. şimdi 20 tl ile kurtardık işi.
günaydın kızlar..alıntı yapmadan cevaplayacağım.. iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.. darısı tüm bebek isteyenlere. fakat hayırlısı dyorum.. kuzenim okadar çok istiyordu ki çocuk daha çocuğun ismi evlenmeden önce hazırdı..neyse evlendi hemen hamile kaldı. 6.ayda erken doğum oldu.doğum nında oksijensiz kalmış.. defalarca beyin ameliyatı oldu.. kafasında büyümeler..çok zor üzücü.. şimd 3 yaşında ama kafasını bile tutamıyor yavrum..düzelecek br durumu da yok gibi. annesi diyor ki Allaha dua ederken bana tez zamanda bebek ver,bir bebeğim olsun yeter, anne olmak tek dleğim tarzı çok dua ettim dyor.. dua ederken doğru dua et der herkese.. yani tabiki o çocuğu doğurduğu için pişman değl. ama kızı için üzülüyor..ne günahı var ki onun dyor..sabah sabah sıktım içinizi ama işte böyle bir durum.. onun için ben hep doğacak çocuk ta dahil eşim de ben de mutlu sağlıklı hayırlı bir hayata süreceksek sen bize hayırlı bir evlat ver dye dua ederm. amin..
kızlar bende çatlatma iğnemi dün oldum. drum bi yer söyle prdan pregnly aldım ve fitayı inannılmaz tanesi 10 tl. diğer çatlatma iğnesine 80 tl 2 tane alınca 160 tl vermiştik. şimdi 20 tl ile kurtardık işi.
herkeze günaydın...yeni gününüz aydın ve huzur dolu olsun..ve yeni umutlara yol acsın..
kızlar bugün iğne vurulalı 10. gün ve ben..sabırısız ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. sonuç 1.78 çıktı. bu negatif demek değil mi? dr yi arayamıyorum bana 10 nu bekle demişti çünkü.... of yaaaa için karardı şimdi.
1 2 3 şubatlarda adet bekleyen arkadaşlarım ne oldu?? biraz hareketli olalım ya.. listeler güncellensin..aktasözlem arkadaşımız da klomenle 151. hamilemiz olmuş.. tebrikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?