Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım gebelik akıntın ne zaman başladı, döllenmeden hemen sonra başladı mı

3. aşılamam oldu çarşamba günü 3 gündür izinliyim evde dünde normal yoldan denedik ,2 yumurtam var benim eşiminde yüzde 52 hareketli spermleri güzel bir rahim içi var dedi doktor, herşey allaha kaldı, hayırlısıyla nasip etsin, inşallah sağlıklı bir hamileliğim olur ve sağlıklı bir bebeğim, 2 hafta beklicem sonucumu.dua edin kıslar bana.

kızlar kimse yokmu çok heycanlıyım adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonucu bi saat sonra alcaz heycanım olduğu kadar korkumda var bi garibim ya inş vardır

kızlar kimse yokmu çok heycanlıyım adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonucu bi saat sonra alcaz heycanım olduğu kadar korkumda var bi garibim ya inş vardır

ben hamileliğimi öğrendiğim kanda gebelik testinin sonucunu hastanenin internet sitesinden öğrenmiştim.kimlik nonu falan girip öğreniyosun ya öyle işte.ekran açılırken bi 10 sn falan sürüyo..o 10 sn geçmek bilmedi.zaten iki gözümü de elimle kapadığımı hatırlıyorum.ekrana bakamamıştım ilk bikaç sn.kalbim öyle çarpıyodu ki durcak diye korktum bi an sonra ekrana baktığımda 26 yı gördüğümde ayağa fırladığımı hatırlıyorum biliyodum biliyodum evettttt dedim yalnızdım evde..ben emindim hamile olduğuma.diğer aylara hiç benzemiyodu içimdeki duygu..diğer aylarda da hamilelik belirtileri yaşadığımı hissetmiştim ama değilmiş bu o kadar farklı ki..belki Allah tarafından bişeydir diye düşünüyorum.tahlili yaptırırken bile emindim..umarım bu güzel duyguyu hepiniz yaşarsınız arkadaşlar.hep dua ediyorum hepinize..hastalıklarınız nolursa olsun klomenle olmasa,aşılama var,aşılama olmasa tüp bebek var..dahası Allah ın takdiri var..inanın..Allah ın takdirine güvenin..Allah en doğru zamanı biliyor..inanın buna..önemli olan isyan etmeyin,neden ben sorusunu sormayın,sürekli dua edin içinizi ferah tutun..ben hamile kaldığımda eşimle her birliktelik öncesi yada sonrası abdest alıp Yasin okudum..öyle içten dua ettim ki..Allah ım dedim hayırlısıyla olsun,çok acılar çekiyorum dayanamıyorum ama bunu dile getirmeme bile gerek yok sen bizim içimizi bilensin doğruyu bilensin dedim..ben oluruna bırakıyorum ama dua edicem ve çabalıycam dedim oluruna bıraktım dualarla ve hamile kaldım o ay..
senin de sonucun inş olumlu çıkar arkadaşım..bende merak ettim..bugün sık sık bakarım ınternete..sonucu bize yaz hemen olur mu..

mrb arkadaşım..benim akıntım döllenmeden hemen sonra bikaç gün içinde başladı..(afedersinde) mesela renki çamaşır giydiğimde pembe,kırmızı vb süt beyaz akıntım olduğunu hissettim o günlerde çamaşırımdan belli oluyodu..sonra ınternetten araştırdım..hamilelikte kireç renginde,kokusuz akıntı olurmuş..ben gözle de farkettim bunu (bakınca farkediliyo).belim de çok ağrıyodu.daha test yapılmadan emindim hamile olduğuma..diğer belirtilere gelince benim 7 hafta bitiyor hamileliğimde..en son kanda gebelik testim 45.300 çıkmıştı ama hala midem bulanmadı,başım dönmedi vb..sadece biraz iş yapınca yoruluyorum..normalde astımım da var.zorlanıyorum biraz ama olsun..sende akıntına dikkat et bikaçgün sonra..göğüslerde belirti vb bende 6.haftada oldu..ilk belirti akıntı..diğerleri kanda gebelik testin yükseldiğinde 1-2 hafta içinde yani adet gecikmesi dönemine denk gelen belirtiler (mide bulantısı,göğüslerde değişiklikler vb)..bide benim ateşim hiç 36,5 dan aşağı inmemişti..hergün kontrol ettim elektronik ateş ölçerle..ateşim sürekli 36,5 - 37 arasındaydı..
umarım güzel haberler verirsin..dua edicem senin için de..görüşürüz..

iki gündür benimde göğüslerim acıyor.dokununca cnm yanıyor. gribim biraz ondan mı bilmiorum ama bu bile umutlandırıoyor beni.....akıntıda mevcut ama başka bişi yok....

ateş ölçmeyi hangi saatlerde yapıyodun?

adetime 6 gün var ve ateşim 35.0 çıktı. bu hamile değilimmi demek oluyor yani?

canım nerdesin..sonucu cok merak ediyoruz...bir an önce müjdeli haberi verirsin inş...bizde umutlanırız...

gün bitmiyor gece bitmiyor..zaman geçmiyor sanki..daha 8 koca günüm var..kızlar ya...kan testinde ne zaman cıkardı...3-4 gün öncemiydi???

adetime 6 gün var ve ateşim 35.0 çıktı. bu hamile değilimmi demek oluyor yani?
bende bu ateş ölçme işini yapmıştım hamile olanların ateşi yüksek seyrediyor en az 36,5 civarı 35 normal bi değer. ama bi kızın ateşi yüksek olduğu halde gebe değildi belli olmaz ne olacağı. adetini bekle bence.

gün bitmiyor gece bitmiyor..zaman geçmiyor sanki..daha 8 koca günüm var..kızlar ya...kan testinde ne zaman cıkardı...3-4 gün öncemiydi???
bence boşuna kan testini düşünme. biok insan hem kan testi hem idrar testi boşun aparalar harcanıyo. adetini bekle zaten olursan gebe değilsin ama günün geçerse direk kan testi yaptırısın en azından hem emin olursun hemde boşa para harcamazsın

Allahüm salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allah'ım burda olan bütün evlat isteyen kardeşlerime imanlı hayalı edepli güzel ahlaklı güzel huylu güzel yüzlü sağlık sıhatli islam hadimi en hayırlı şekilde bir evlat nasip et. ve en kısa zamanda en hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.amin.
Allahüm salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

duanın başı salevat sonu salevat olursa dua daha çabuk kabul olurmuş.
benimde en az 15 günüm var beklicez paşa paşa inş. beklemeye değer olur bu ay....

Son düzenleme:

dogru söylüyorsun canım...işte ya..insan tahammül edemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…