kızlar umutlum nerde
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım çok sevindim.tebrikler.iyi haberlerini bekliyoruz.sabah dua okuyarak kalktım test yaptım ve sonuç pozitif ikinci çizgi belli ama pembe rengi ve çok heycanlandım dr bana çarşamba bidaha kan yaparız ama idrarda çıkarsa gel bakalım dedi şimdi kan verdim bakalım onda değer yükselmiş mi ama bildiğim kadarıyla kanda yükselmese idrarda çıkmazdı çok merak ediyorum yüreğim pır pır bu zamana kadar 10 tane test yaptıysam ilk defa ikinci çizgiyi çok net gördüm yorumlarınızı bekliyorum 2 saat sonra kan sonucunuda alcam
canım çok sevindim.tebrikler.iyi haberlerini bekliyoruz.
sağol canım benim çok merak ediyorum korkuyorum heycanlıyım bi garibim sonucu almaya gidicez birazdan
sabah dua okuyarak kalktım test yaptım ve sonuç pozitif ikinci çizgi belli ama pembe rengi ve çok heycanlandım dr bana çarşamba bidaha kan yaparız ama idrarda çıkarsa gel bakalım dedi şimdi kan verdim bakalım onda değer yükselmiş mi ama bildiğim kadarıyla kanda yükselmese idrarda çıkmazdı çok merak ediyorum yüreğim pır pır bu zamana kadar 10 tane test yaptıysam ilk defa ikinci çizgiyi çok net gördüm yorumlarınızı bekliyorum 2 saat sonra kan sonucunuda alcam
sabah dua okuyarak kalktım test yaptım ve sonuç pozitif ikinci çizgi belli ama pembe rengi ve çok heycanlandım dr bana çarşamba bidaha kan yaparız ama idrarda çıkarsa gel bakalım dedi şimdi kan verdim bakalım onda değer yükselmiş mi ama bildiğim kadarıyla kanda yükselmese idrarda çıkmazdı çok merak ediyorum yüreğim pır pır bu zamana kadar 10 tane test yaptıysam ilk defa ikinci çizgiyi çok net gördüm yorumlarınızı bekliyorum 2 saat sonra kan sonucunuda alcam
km0734 canım nasının?bebişin nasıl?
doktora gittim geldim ama malesef güzel haberlerle değil,bu ay klomen vb ilaç kullanmamıstım vee yumurtam 7 ml de kalmıs doktorumun dediğine göre tembellik varmıs istersen iğne ile büyütelim dedi istemedim gelecek ay hormon tahlillerim yapılacak esimin tahlilleri yapılacak yaza kadar bebek işini kafamdan çıkardım arkadaslar nasılsa yumurtamda büyümüyor
biraz kendimi dinlemeyi bırakmak istiyorum cok yıpranıyorum çünkü..gerçi ben kendi kendime kararlar alıyorumda tahlillerden sonra doktorumun direktifleride cok önemli neyse bu ayı es geçiyorum..çatlatma iğnesi,saatli ilişkiler,sonra 14 gün saymacalar yoookk .Dinleneyim biraz.Hayırlısı napalım Allahım baska dert sıkıntı vermesin olacağı varsa olur ins olmazsa da kısmet..hepinize kolay gelsin
doktora gittim geldim ama malesef güzel haberlerle değil,bu ay klomen vb ilaç kullanmamıstım vee yumurtam 7 ml de kalmıs doktorumun dediğine göre tembellik varmıs istersen iğne ile büyütelim dedi istemedim gelecek ay hormon tahlillerim yapılacak esimin tahlilleri yapılacak yaza kadar bebek işini kafamdan çıkardım arkadaslar nasılsa yumurtamda büyümüyor
biraz kendimi dinlemeyi bırakmak istiyorum cok yıpranıyorum çünkü..gerçi ben kendi kendime kararlar alıyorumda tahlillerden sonra doktorumun direktifleride cok önemli neyse bu ayı es geçiyorum..çatlatma iğnesi,saatli ilişkiler,sonra 14 gün saymacalar yoookk .Dinleneyim biraz.Hayırlısı napalım Allahım baska dert sıkıntı vermesin olacağı varsa olur ins olmazsa da kısmet..hepinize kolay gelsin
candy hadi güzelim merakta bıraktın bizi!! neredesin???hayırlı haberlerle gel inşallah poztif veya negatif farketmez.. senin için en hayırlı olan olsun inşallah...
cnm uzun uzun yazmısın teşekkür ederim.Benim durum biraz karısık 2 kez ameliyat oldum çikolata kistinden sonrada 3,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım evlenince 3 ay daha kullandım doktora gittim hemen klomene baslattı test vs yapmıcakmısınız dedim 3 ay deneyelim sonra dedi.1 ay normal denedik,2 ay klomen +çatlatma iğnesi olmadı.gelecek ay eşim ve benden tahliller istedi bende o aya kadar ilaç kullanmak istemediğimi söyledim nitekim yumurtam büyümemiş bu ay 10.günde 7 mlklomen tedavisi görmüşsün herhalde arkadaşım..klomen tedavisine geçmeden önce eşinin tahlilleri,senin tahlillerin vb yapılmadı mı?arkadaşlar ben klomen tedavisine başlamadan önce en az 10 farklı dr gezdim bilgi almak için..dr ların yarısı klomeni erkeğin tahlilini bile görmeden başlatıyolar..çok yanlış bu..önce kendi tahlillerinizi ve eşinizin tahlillerini eksiksiz yaptırın,sonra tedaviyi başlatın..hatta rahim filmini de mutlaka çektirin klomen tedavisinden önce..bulunduğum ilde çok iyi bi tüp bebek dr u var..bana göre bu ilin en iyi dr u..ben onla ücretsiz görüşmeye gitmiştim..dr bana senin tahlillerini ve eşininkileri görmeden,rahim filmine bakmadan klomene başlatmam ben dedi..ya rahminde bi sorun varsa dedi (ki haklıydı rahimimde tek tüp kapalı imiş film sırasında açıldı basınçtan),ya eşinde bi sorun varsa belki adamın hareketli spermi bile yok dedi en kötüsünü düşünmek zorundayız dedi..acabalarla,inşallahlarla tedaviye başlatmayın..bütün kan testlerinizi yaptırın,rahim filminizi çekilin,eşiniz detaylı iyi bi üroloji dr una görünsün sorun yoksa klomene başlayın..zaten sorun yoksa klomenle hemen hamile kalınıyor..çünkü klomenle hamile kalmamak için neden yok..dahası klomenle yumurta büyümediğinde iğneyle kesin büyüyor..iğne tedavinin bi sonraki aşaması..daha ağır ilaç yani..bana da dr demişti ya yumurtam büyümezse nolcak demiştim iğneye geçicez..iğne ile büyümeme şansı yok kesin büyücek dedi..
canınızı sıkmayın olmaz diye bişey yok..daha öncede yazdım..ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız..bende ileri derecede pko var + hormon sorunu var + genç kızlığımdan beri 3 ayda 1 adet görüyorum hatta adet olmak için iğne bile oldum + hipofiz bezi tümörüm var + rahim ağzı yaram ve iltihabım var + ayrıca astım hastasıyım bu bile hamileliği zorlayan bişey..oksijen alıyorum bazen..
bakın ben bu durumda hamileyim Allaha şükür..siz benden daha az hastasınız..hamile kalabilceğinize inanın..sadece doğru yolda ilerleyin tahlillerinizi yaptırın eşiniz sperm analizi yaptırsın eşinizden sonra eşinizin tahlili normal çıkarsa gidin hemen rahim filmi çektirin (çıkmazsa rahim filmine gerek kalmıyo erkeğe önce tedavi uygulanıyor bikaç ay,yada tüp bebeğe geçiliyor direkt) klomen işe yaramazsa üzülmeyinnnnn..iğnesi var çok etkili..hatta bu tedavilerle de hamile kalamazsanız hiç hiç üzülmeyin belki aşılama ile tüp bebek ile ikiz üçüz bebeğiniz olur..can sıkmak moral çöküntüsüne girmek yokkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?