o zaman bu ay stresin daha az gibi.. inşallah öylesindir de rahat geçer..[/QUO
bana hiç stress yapmıyormuşum gibi gelmiyor ama bilemiyorum artık inşaallah öyledir yani perşembe kontrole çağırdı yumuşlara bakacak büyüdüler mi diye sen ne zaman gideceksin ben bu ay bide soğan kürünü yapmaya karar verdim yarın başlayacağım inşaallah umarım faydasını görürüm
o zaman bu ay stresin daha az gibi.. inşallah öylesindir de rahat geçer..[/QUO
bana hiç stress yapmıyormuşum gibi gelmiyor ama bilemiyorum artık inşaallah öyledir yani perşembe kontrole çağırdı yumuşlara bakacak büyüdüler mi diye sen ne zaman gideceksin ben bu ay bide soğan kürünü yapmaya karar verdim yarın başlayacağım inşaallah umarım faydasını görürüm
adetimin 12. günü yani 12 şubat cumartesi bakılacak yumoşlara.. geçen ay 23. günü falan 18 mm olmuşlardı ancak.. bu sefer 3 tane çtğime göre biraz daha erken büyürler.. amaaaaaaan sadece büyümeye de bakmıyor ki..büyüyecek te çatlayacak ta döllenecek te rahme tutunacak ta değerler 2 güne bir katlayacak ta. ohoooooooooooo:)) asıl kısmı döllenip tutunması...
canım bende yaptırdım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum benimde değer düşük çıktı bakalım yükselcekmi dedi dr çok merak ediyorum çarşamba bidaha yaptırcam senin açından çok mutlu oldum inş rabbim banada nasip eder bende çok dualar ediyorum çok sağol canım yazdıkların için içimde bi umut oldu
aaa benimde 12. günüm cumartesi doktor bakıcak ne kadar olmuş diyeadetimin 12. günü yani 12 şubat cumartesi bakılacak yumoşlara.. geçen ay 23. günü falan 18 mm olmuşlardı ancak.. bu sefer 3 tane çtğime göre biraz daha erken büyürler.. amaaaaaaan sadece büyümeye de bakmıyor ki..büyüyecek te çatlayacak ta döllenecek te rahme tutunacak ta değerler 2 güne bir katlayacak ta. ohoooooooooooo:)) asıl kısmı döllenip tutunması...
Merhabalar kızlar ben bir şey merak ediyorum.Klomen kullanıp ovulasyon testi ile takip yapan oldumu aranızda ?
kızlar cumadan beri ateş ölçüyorum 37 il 36.8 arasında ama hiç düşmedi.....bu iyi bişi galiba:) bide göğüs ağrısı ve kasık ağrısı....hadi inşallah ayın 10 na az kaldı.....
Merhabalar kızlar ben bir şey merak ediyorum.Klomen kullanıp ovulasyon testi ile takip yapan oldumu aranızda ?
ben 2ay klomen kullanmıştım, o ara ovu testleriyle de takip etmiştim
şuan kullanmıyorum klomen,ama bugün dr a gittiğimde 18mm yum varmış,ve ovu testi koyulaşmaya başladı
cvp için teşekkür ederim canım.Ben de kullandım bu ay 7. gün silik çizgilerle başladım 10. gün iki çizgi de aynı koyulukta idi sonraki günler daha az koyulukta 13 ve 14. gün tekrar iki çizgi ikinci çizgi çok daha koyu.son iki gündür de daha az koyu çizgiler..Sende de böylemi sürmüştü kullandığın dönemlerde yani ikinci çizgi klomenle hiç kaybolmuyor galiba :44:
aaa benimde 12. günüm cumartesi doktor bakıcak ne kadar olmuş diyeklomeni günde 2 tane içiyorum ben.. ya bi taraftan da korkuyorum ya çatmazsa kiste dönüşürse diye:18:
mrb arkadaslar bugün adetimin 10.günü ne cabuk geldi yine
dr 10.gün gel demişti ben 2 ay klomen kullandım bu ay ilaç kullanmadım belki faydası olur diye çörekotu+bal+tarcın kullandım bugün görcez işe yaradı mı die
benim aklıma takılan şu, klomen kullandığımda sadece 1 yumurtam olmustu forumlarda takip ettiğim kadarıyla 2-3 yumurtası olanlar bile var acaba benim yumurtalıklarım tembel mi?
offf kızlar çikolata kistinden 2 kez ameliyat olmamış olsam inanın hiç stres yapmam ama bu operasyonlardan sonra yapısıklık,tembellik olabiliyormus diyorum acaba boşa mı deniyorum
bugün rahim filmi hakkında bilgi alıcam doktorumdan neyse gelince haberleri sizlerle paylasırım
kızlar umutlum nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?