Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhabalar kızlar ben bir şey merak ediyorum.Klomen kullanıp ovulasyon testi ile takip yapan oldumu aranızda ?

Bu topicte ikinci sorum sanırım bu da havada kalacak neyse yinede sağolun Allah ne muradınız varsa versin

kızlar cumadan beri ateş ölçüyorum 37 il 36.8 arasında ama hiç düşmedi.....bu iyi bişi galiba:) bide göğüs ağrısı ve kasık ağrısı....hadi inşallah ayın 10 na az kaldı.....

hayırlısı olur inşallah kaç çıkmıştı değerin?

aaa benimde 12. günüm cumartesi doktor bakıcak ne kadar olmuş diye klomeni günde 2 tane içiyorum ben.. ya bi taraftan da korkuyorum ya çatmazsa kiste dönüşürse diye:18:

bu pazar a az kaldı aslında...saya saya yoruldum..6 günüm kaldı..ama bugün moralim bozuldu cok..benim adetime 4-5 gün kala hep başım ağrır..dün ve bugün hep başım ağrıdı..öyle böyle değil hemde keyfimi kaçıracak kadar..off ya..bu ay sanki farklı gibiydi..beyaz akıntı..bel ağrısı..bacak ağrısı..hepsi vardı..ama bu baş ağrısı moralimi bozduu...şimdi eminim şöyle diyeceksiniz..zaten diger belirtilerde adet belirtisi olabilir..dimi ya...boşa mı kürek salladık bu ay yine...off ya yoruldum vallahi..

Merhabalar kızlar ben bir şey merak ediyorum.Klomen kullanıp ovulasyon testi ile takip yapan oldumu aranızda ?

canım ovulasyon testi dediğin nedir?? nasıl oluyor biraz daha ayrıntılı yazarmısın..ovulasyon takibi oluyor ama test diyince kafam karıştı..anlayamadım ,,:44:

ben 2ay klomen kullanmıştım, o ara ovu testleriyle de takip etmiştim
şuan kullanmıyorum klomen,ama bugün dr a gittiğimde 18mm yum varmış,ve ovu testi koyulaşmaya başladı

ben 2ay klomen kullanmıştım, o ara ovu testleriyle de takip etmiştim
şuan kullanmıyorum klomen,ama bugün dr a gittiğimde 18mm yum varmış,ve ovu testi koyulaşmaya başladı

cvp için teşekkür ederim canım.Ben de kullandım bu ay 7. gün silik çizgilerle başladım 10. gün iki çizgi de aynı koyulukta idi sonraki günler daha az koyulukta 13 ve 14. gün tekrar iki çizgi ikinci çizgi çok daha koyu.son iki gündür de daha az koyu çizgiler..Sende de böylemi sürmüştü kullandığın dönemlerde yani ikinci çizgi klomenle hiç kaybolmuyor galiba :44:

lh ta dalgalanmalar oluyor,normaldir bu,klomen kullandığım zamanlarda olmamıştı sanırım,arada olur ama
demekki lh ın 10.gün artmış bi,sonra 13. 14.gün enyüksek seviyeye ulaşmış, inş tutar bakalım hayırlısyla
son 2gün çizgiler daha az koyu ise,silikleşecek demekki,azalıyor artık,yarın öbürgün daha silik olur

aaa benimde 12. günüm cumartesi doktor bakıcak ne kadar olmuş diye klomeni günde 2 tane içiyorum ben.. ya bi taraftan da korkuyorum ya çatmazsa kiste dönüşürse diye:18:

eeee doktora beraber gideceğiz desene:) dönüşümüz muhteşem olur inşallah:)valla benim bebekte de ilaçlı tedavide de 2. ayım.. geçen ay farketmeden baya stres yapmışım.. hiiiiç kendmi dinlemeyeceğim belirti anlamında .. çünkü çok benziyor birbirine. ve benim hamile kaldığım ay hiçççççç birşey hissetmedim ne adetle ilgili ne hamilelikle...

DURU ovulasyon testiyle ilgili soran arkadaşım o an sistemde ovulasyon testi kullanan yokmuş demek ki.. yanlış anlama..hem soruyu sorduktan 5 dk sonra cevabını bulacaksın gibi brşey yok..bazen birkaç gün sonra da alabiliyoruz.. ben hiç o testlerden kullanmadım.. mantıklı olabilir. ama ben doktorun bakmasını daha garanti buluyorum o günlerde hem 2 güne bir ilişkm oluyor hem de 3 güne br doktora gdiyorum ki kaçırmayım...herkesn görüşü farklı olabilir ama idrar testi ve bu yumurtlama testleri tamamen stres.. sonuç aldığında bile aklında hala ACABA?? kalıyor...ben doktor takibni hamile kalmak isteyen herkese öneriririm.. bu arada bu topicte ben ovulasyon testyle hamile kalan görmedim. ama ben çok eskilerden değilim...

mrb arkadaslar bugün adetimin 10.günü ne cabuk geldi yine
dr 10.gün gel demişti ben 2 ay klomen kullandım bu ay ilaç kullanmadım belki faydası olur diye çörekotu+bal+tarcın kullandım bugün görcez işe yaradı mı die
benim aklıma takılan şu, klomen kullandığımda sadece 1 yumurtam olmustu forumlarda takip ettiğim kadarıyla 2-3 yumurtası olanlar bile var acaba benim yumurtalıklarım tembel mi?
offf kızlar çikolata kistinden 2 kez ameliyat olmamış olsam inanın hiç stres yapmam ama bu operasyonlardan sonra yapısıklık,tembellik olabiliyormus diyorum acaba boşa mı deniyorum
bugün rahim filmi hakkında bilgi alıcam doktorumdan neyse gelince haberleri sizlerle paylasırım

mrb hemencik tepki vermeye gerek yok demek ki forumda kimse yokmus cvp verebilecek
yardımcı olayım bildiğim kadarıyla klomen vb seyler lh içerdiğinden ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor,bende denemiştim klomenle silik çizgiler baslamıstı çatlatma iğnesiylede cok koyulasmıstı.İlaç kullanıldığında dr takibi yapılıyor zaten dolayısıyla yumurtanın büyüyüp büyümediği,ne zaman çatlayacağı hakkında bilgin oluyor.Ovulasyon testlerini dr takibi yaptıramadığın ve ilaç kullanmadığın zamanlarda yapabilirsin

Son düzenleme:

inşallah büyümüştür. beni geçen ayki gibi 12.gün çağırdı.. inşallah tembellik falan yoktur.. benimde biri 18 olmuştu diğerleri de büyüyor demişti..rahim film aslında hiç birşeye başlamadan çekilmeli. benim doktorum bahsetti bir kere ama sonra bişey demedii. bu ay olmazsa ben gelecek ay kendim rahim flmi isteyeceğim.. boşuna niye kürek çekelim ki.. hep tıklaı veya yapışıksa o esnada bile açılan çok oluyormuş..hakkında hayırlısı olsun.. inşallah büyümüştür yumoşların..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…