Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşım klomeni günde kaç tane aldın?eczacı 12 saatte 1 tok yazmış,içinde günde bir tablet 5 gün süreyle kullanılmalı yazıyor. toplam 10 tablet var.benim kafam karıştı 5 gün günde 1 tane içilirse ilaç bitmiyor:26:

canım bende yaptırdım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum benimde değer düşük çıktı bakalım yükselcekmi dedi dr çok merak ediyorum çarşamba bidaha yaptırcam senin açından çok mutlu oldum inş rabbim banada nasip eder bende çok dualar ediyorum çok sağol canım yazdıkların için içimde bi umut oldu

canım nerdesin..sonucu cok merak ediyoruz...bir an önce müjdeli haberi verirsin inş...bizde umutlanırız...

canım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum da yaptırdım değer düşük çıktı artıcakmı bakalım diye çarşambaya kadar beklicez bidaha yapcaz inş bakalım dua edin neolur

canım benim yüreğine sağlık rabbim inş yardımcımız olur ve biran önce bebeklerimizi alırız kucaklarımıza

canım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum da yaptırdım değer düşük çıktı artıcakmı bakalım diye çarşambaya kadar beklicez bidaha yapcaz inş bakalım dua edin neolur

canımsın ya...burda hepimiz tek yürek olduk zaten...sadece kendimiz için değil hepimizin yüzü gülsün diye tüm umutlarımız...dualarımız....carşambayı bizde iple cekicez senle beraber...dualarımız seninle...inşallah yüzünü güldürsün rabbim...

canım ...yazdıkların öyle etkileyiciki gerçekten...iyiki yazdın iyiki paylaştın..saol..evet öyle haklısın ki geçmişe şöyle bir bakınca insan hayretler içinde kalıyor..geçenlerde yaşlı bir babaneyle sohpet ettik 11 tane cocuğum oldu ama 4 ü yaşamadı dedi..yani...köyde ebelerin yardımıyla...hani abiyane bir tabir var ya..."ceket atsan hamile kalıyorum " diye..benim annemle ablam öyleler işte..annem hep korkmuştur hamile kalırım diye taki menopoza kadar..ablam 2 tane cocuk aldırdı..ve her ay o da tedbir almasına rağmen korkar...ben de öyle her ay yoluna bakıyorum işte..hamile kalabilsem keşke diye...bi tane oğlum var cok şükür..ama inan ki o da öyle sancılarla oldu ki..8 sene önce..cok ağladım cok gözyaşı döktüm..şimdi aynı süreç yine devam...ne bilim..rabbim hayırlısı versin herşeyden önce...

Bu arada uğurlu listemizle ilgilenen varmı.??.umutlum izine ayrıldı biliyorsunuz...takip etmek lazım..gerçi değişiklik yok dimi..güzel haberler alabilsek keşke..

çok sağol canım benim desteğin beni güçlendirdi beklemek belirsizlik çok zor ama burası insana huzur veriyo hepimiz tek yüreğiz derdimiz aynı bizi birbirmizden daha iyi anlıcak kimse yok desteklerimiz hepimize bi umut bi dayanak oluyo huzur buluyorum sizlerle ve nete giremediğim zaman bi eksiklik hissediyorum yada aklımda bi şüphe olduğu zaman sizinle paylaşmayınca bi burukluk oluyo fikirlerimiz birbirimize umut bi heyecan oluyo iyiki varsınız

arkadaşlar,bugün benim kontrolüm vardı,yumurta takibi için dr çağırıyor
en son c.tesi gitmiştim ort 15mm yumurta vardı,p.tesi tekrar gel dedi,gittim ama dr rahatsızlanmış :26:
neyse aynı hastanede başka bi dr a rica ettim,18mm folikül var,endometrium iyi dedi
fakat geçen ay dr 18mm de çatlatma iğnesi verdi,dr a sordum onukendi dr unuza sorun dedi
ben ne yapayım şimdi,kafama göre alayımmı çatlatma iğnesi,yoksa bu ay öyle geçsinmi
benim yumurtalarım çatlıyor,kistim olmadı hiç
dr umun kendi telefonuda yok,ulaşamam
kararsızım :44:

cnm bence kendi kafana göre takılma madem yumurtan kendiliğinden çatlıyor..Tek dezavantajı ilişkiye gireceğin saatleri ayarlayamayabilirsin bunuda artık günasırı ilişkiyle dengelersin..Ayrıca benim Drum 22 ml olmadan yaptırmıyor iğneyi öğrendiğim kadarıyla 18-24 ml arası olunca iğne yaptırılıyor istersen baska doktora git ya da günaşırı ilişki bölece kaçırmazsın.

Son düzenleme:

yinede zamanı ayarlayabilirim aslında ovulasyon testlerim var biraz
bilmiyorum ki,17.5mm di geçen ay,ertesi güne çatlatma iğnesi vermişti 18.5mm olmuştur en fazla
off bu zaten 2.dr,ilki klomen veriyor bi daha bakmıyordu,adet olmazsan gel ya yumurtan çatlamamıştır iğne yaparım çatlaması içşn,ya da hamilelik testi yaparsın diyodu,o zaman iyiki kist mist olmamış elh...
inş artık öyle yaparım,çok teşekkürler

değerin kaç çıktı peki?5 e yakın mı 5 den yüksek mi?çok merak ediyorum durumunu vallahi..umarım iyi haberler verirsin bizlere..

geçen gün bende hastanede bi kadın gördüm 40-45 yaş civarındaydı..adetim gecikti hamile miyim acaba diye korkuyorum hemde utanıyorum da dedi..torunlarım var ya hamile kaldıysam etrafa rezil olucam dedi..çok şaşırdım böyleeeee oldum yani millet ne kadar doğurgan ya maşallah yani..benim teyzemin kızıda evlendiği ilk gece hamile kaldı yuhhh dedim yani içimden

Son düzenleme:

kaç çıktı canım değerin?

inşaallah canım ya aynı zamanda başlamış sayılırız 4 şubatta başladım bende hayırlısı bakalım

ayyy nasıl koştum hapa görmeliydin.. iyi hatırlattın:) unutmuşum.. günde 3 kere içiyorum bu sefer..geçen defa geç büyümüştü..umarım bu sefer 12. günde büyümüş olur...sen( ve diğer hap kullanan arkadaşlar )tam saat ile mi alıyorsun bu hapları??ben günde 3 olunca tam denk getiremiyorum..birşey olmaz diyorum ama??

diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben sabah ve akşam içmiştim..belli bi saatte değilde kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğini ne zaman yersem ondan sonra..

ben geçen ay baya dikkat ediyordum ama bu ay nedense hep unuttum saatler aksadı yani bakalım böylede büyürler yumuşlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…