merhaba arkadaşım klomeni günde kaç tane aldın?eczacı 12 saatte 1 tok yazmış,içinde günde bir tablet 5 gün süreyle kullanılmalı yazıyor. toplam 10 tablet var.benim kafam karıştı 5 gün günde 1 tane içilirse ilaç bitmiyor:26:arkadaslar bende pkoluyum geçen ay ilaçsız yumurta takibine başladık.tabi sonuç hüsran yumurta falan oluşmadı ama çok ilginçtirki ilaçsız adet oldum doktorumda klomen verdi adetimin 5. günü başladım şimdi ilaç bitti 11. günündeyim yumurta olustumu olusmadımı çok merak ediyorum yarın kontrole gidicem
ben hamileliğimi öğrendiğim kanda gebelik testinin sonucunu hastanenin internet sitesinden öğrenmiştim.kimlik nonu falan girip öğreniyosun ya öyle işte.ekran açılırken bi 10 sn falan sürüyo..o 10 sn geçmek bilmedi.zaten iki gözümü de elimle kapadığımı hatırlıyorum.ekrana bakamamıştım ilk bikaç sn.kalbim öyle çarpıyodu ki durcak diye korktum bi ansonra ekrana baktığımda 26 yı gördüğümde ayağa fırladığımı hatırlıyorum biliyodum biliyodum evettttt dedim yalnızdım evde..ben emindim hamile olduğuma.diğer aylara hiç benzemiyodu içimdeki duygu..diğer aylarda da hamilelik belirtileri yaşadığımı hissetmiştim ama değilmiş bu o kadar farklı ki..belki Allah tarafından bişeydir diye düşünüyorum.tahlili yaptırırken bile emindim..umarım bu güzel duyguyu hepiniz yaşarsınız arkadaşlar.hep dua ediyorum hepinize..hastalıklarınız nolursa olsun klomenle olmasa,aşılama var,aşılama olmasa tüp bebek var..dahası Allah ın takdiri var..inanın..Allah ın takdirine güvenin..Allah en doğru zamanı biliyor..inanın buna..önemli olan isyan etmeyin,neden ben sorusunu sormayın,sürekli dua edin içinizi ferah tutun..ben hamile kaldığımda eşimle her birliktelik öncesi yada sonrası abdest alıp Yasin okudum..öyle içten dua ettim ki..Allah ım dedim hayırlısıyla olsun,çok acılar çekiyorum dayanamıyorum ama bunu dile getirmeme bile gerek yok sen bizim içimizi bilensin doğruyu bilensin dedim..ben oluruna bırakıyorum ama dua edicem ve çabalıycam dedim oluruna bıraktım dualarla ve hamile kaldım o ay..
senin de sonucun inş olumlu çıkar arkadaşım..bende merak ettim..bugün sık sık bakarım ınternete..sonucu bize yaz hemen olur mu..
canım nerdesin..sonucu cok merak ediyoruz...bir an önce müjdeli haberi verirsin inş...bizde umutlanırız...
Allahüm salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allah'ım burda olan bütün evlat isteyen kardeşlerime imanlı hayalı edepli güzel ahlaklı güzel huylu güzel yüzlü sağlık sıhatli islam hadimi en hayırlı şekilde bir evlat nasip et. ve en kısa zamanda en hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.amin.
Allahüm salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
duanın başı salevat sonu salevat olursa dua daha çabuk kabul olurmuş.
benimde en az 15 günüm var beklicez paşa paşa inş. beklemeye değer olur bu ay....
canım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum da yaptırdım değer düşük çıktı artıcakmı bakalım diye çarşambaya kadar beklicez bidaha yapcaz inş bakalım dua edin neolur
evet öyle..hamile kalmak ve bi bebeğin dünyaya gelme si ne kadar zormuş dimi :44: insan düşününce o kadar tuhaf ki..ben bebeğin oluşması ile ilgili çok belgesel izledim..o kadar ilginç ki..kadının içine milyonlarca sperm dökülüyor..fakat yaklaşık 2-3 tanesi yumurtanın etrafına gidebiliyormuş..(o da yumurtlama olduğunda erkeğin içine boşalma anını denk getirirsen yumurta sönmeden)..bu 3 tanesinden de sadece 1 tanesi en kalitelisi yumurtayı delip içine giriyormuş..yumurta içine sperm girince o delik kapanıyormuş hemen ve dışarda yumurta etrafında kalan 1-2 sperm hemen ölüyomuş..işte sonra sperm kuyruğundan kurtuluyor kuyruğu düşüyor..sonra yumurta hücresi ile sperm birleşip çoğalmaya başlıyor..2 ye 4 e 16 ya vb çoğalarak yavaş yavaş rahime ilerliyor..bu yaklaşık 7-10 gün sürüyor..bu süre sonunda embriyo rahime düşüyor vb..o kadar ilginç bi hikaye ki..ben 9-10 çocuk doğuran kadınlara hayret ediyorum..o kadar mucizevi bişey ki hamile kalmak çok zor aslında..geçen hastanede bi kadın gördüm 2 aylık hamileymiş..bana sen neye geldin dedi kan testine dedim...aaa hamilelikte kan testi mi yapılıyor dediöyle kadınlar test yaptırmayan ultrasona bile girmeyen kadınlar takır takır doğuruyor..bazen düşünüyorum da acaba biz kafamıza herşeyi çok takıyoruz o yüzden mi sorunlar çıkıyor acaba..taktıkça ve araştırdıkça yani :44: benim eşimin ailesi köyde..annesi 4 defa doğurmuş..hatta 1 i ikiz..doğurtanda köydeki kadınlar..dr yüzü bile görmemiş..üstüne üstlük sürekli tarlada çalışan insan..ben ayağa kalksam kanamam oluyor..valla kafam almıyo bazen bu karmaşık durumları :44:
senden de olumlu sonuçlar alırız inşallah..bende merak ediyorum..bide candy vardı ondan da ses çıkmadı çok merak ettim noldu acaba?
canımsın ya...burda hepimiz tek yürek olduk zaten...sadece kendimiz için değil hepimizin yüzü gülsün diye tüm umutlarımız...dualarımız....carşambayı bizde iple cekicez senle beraber...dualarımız seninle...inşallah yüzünü güldürsün rabbim...
arkadaşlar,bugün benim kontrolüm vardı,yumurta takibi için dr çağırıyor
en son c.tesi gitmiştim ort 15mm yumurta vardı,p.tesi tekrar gel dedi,gittim ama dr rahatsızlanmış :26:
neyse aynı hastanede başka bi dr a rica ettim,18mm folikül var,endometrium iyi dedi
fakat geçen ay dr 18mm de çatlatma iğnesi verdi,dr a sordum onukendi dr unuza sorun dedi
ben ne yapayım şimdi,kafama göre alayımmı çatlatma iğnesi,yoksa bu ay öyle geçsinmi
benim yumurtalarım çatlıyor,kistim olmadı hiç
dr umun kendi telefonuda yok,ulaşamam
kararsızım :44:
doktora gittim bugün yeniden serophene başladı bakalım ne olacak ama bu ay soğan kürünü de yapacağım birde ateş ölçeceğim bakalım ne olacak
cnm bence kendi kafana göre takılma madem yumurtan kendiliğinden çatlıyor..Tek dezavantajı ilişkiye gireceğin saatleri ayarlayamayabilirsin bunuda artık günasırı ilişkiyle dengelersin..Ayrıca benim Drum 22 ml olmadan yaptırmıyor iğneyi öğrendiğim kadarıyla 18-24 ml arası olunca iğne yaptırılıyor istersen baska doktora git ya da günaşırı ilişki bölece kaçırmazsın.
canım bende yaptırdım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum benimde değer düşük çıktı bakalım yükselcekmi dedi dr çok merak ediyorum çarşamba bidaha yaptırcam senin açından çok mutlu oldum inş rabbim banada nasip eder bende çok dualar ediyorum çok sağol canım yazdıkların için içimde bi umut oldu
canım ...yazdıkların öyle etkileyiciki gerçekten...iyiki yazdın iyiki paylaştın..saol..evet öyle haklısın ki geçmişe şöyle bir bakınca insan hayretler içinde kalıyor..geçenlerde yaşlı bir babaneyle sohpet ettik 11 tane cocuğum oldu ama 4 ü yaşamadı dedi..yani...köyde ebelerin yardımıyla...hani abiyane bir tabir var ya..."ceket atsan hamile kalıyorum " diye..benim annemle ablam öyleler işte..annem hep korkmuştur hamile kalırım diye taki menopoza kadar..ablam 2 tane cocuk aldırdı..ve her ay o da tedbir almasına rağmen korkar...ben de öyle her ay yoluna bakıyorum işte..hamile kalabilsem keşke diye...bi tane oğlum var cok şükür..ama inan ki o da öyle sancılarla oldu ki..8 sene önce..cok ağladım cok gözyaşı döktüm..şimdi aynı süreç yine devam...ne bilim..rabbim hayırlısı versin herşeyden önce...
canım bende yaptırdım nete giremedim benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum benimde değer düşük çıktı bakalım yükselcekmi dedi dr çok merak ediyorum çarşamba bidaha yaptırcam senin açından çok mutlu oldum inş rabbim banada nasip eder bende çok dualar ediyorum çok sağol canım yazdıkların için içimde bi umut oldu
ben 5 şubatta başladım serophene 5. günüm. bakalım inşallah bu ay sonuç alırız..
inşaallah canım ya aynı zamanda başlamış sayılırız 4 şubatta başladım bende hayırlısı bakalım
ayyy nasıl koştum hapa görmeliydin.. iyi hatırlattın:) unutmuşum.. günde 3 kere içiyorum bu sefer..geçen defa geç büyümüştü..umarım bu sefer 12. günde büyümüş olur...sen( ve diğer hap kullanan arkadaşlar )tam saat ile mi alıyorsun bu hapları??ben günde 3 olunca tam denk getiremiyorum..birşey olmaz diyorum ama??
ayyy nasıl koştum hapa görmeliydin.. iyi hatırlattın:) unutmuşum.. günde 3 kere içiyorum bu sefer..geçen defa geç büyümüştü..umarım bu sefer 12. günde büyümüş olur...sen( ve diğer hap kullanan arkadaşlar )tam saat ile mi alıyorsun bu hapları??ben günde 3 olunca tam denk getiremiyorum..birşey olmaz diyorum ama??
ben geçen ay baya dikkat ediyordum ama bu ay nedense hep unuttum saatler aksadı yani bakalım böylede büyürler yumuşlar inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?