evet ya çok çabuk büyüyo aşırı cevap veriyomuş doktorum öyle söyledi üstelik ben pko luyum hormon sonuçlarıma göre zor gebe kalırsın demişti hemen klomen verdi ve daha yeni düşünmeye başlamıştım bebiş öle yani ilk ayımda 4 tane oluşmuştu yomuşum ama doktorum beni 10 şubatta çağırmıştı ben 2 sonra geleyim dedim izin yüzünden o yüzden 23 mm olmuş çatlamak üzere dedi iğne oldum bilmiyorum direk ben klomene başladım öle 1 yıl falan kendinimiz denemedik cnm tabi herkesin aynı zamanda olucak büyücek diye bişey yok hayırlısı zaten 12 satte bir ilşki dedi tutarsa tuttu dün gece bugün anlayacağın
maaşallah ne güzel büyümüş yumurtalarınselam kızlar benimde bu ay klomende 2.ayım ilk ay negatifti sonuç
adetimin 13.günü gittim 2 yumurtam oluşmuş ikiside 23 mm hemen iğne vuruldum doktor çatlamak üzere dedi benim erken gelişiyo yumuşlarım sanırım 13.gün olması bu kadar olması normalmi 11.gün çağırmıştı am işten izin almamak için cmtesi dün gittim geç kaldım sanırım ama inşallah çatlar yaa 12 satte bir ilişki dedi bakalım olursa olur hayırlısı AALAH tan
benim adet düzensizliğim yoktu hormon sonuçalrım lh yüsek malum bide proklatin sınırda çıktı 29 öle işte devamlı gidiyomusun yumurta takibine 2 gün de bir falan ben klomeni kullanıyom bittikten sonra 3.4.5. gün falan gel diyo bu geç kaldım demiştim hamile olmazsam daha erken çağıracam dedi adetin 9.günü yani arkadaşımda yanlış anlama ama bu durumda olanlar 2 günde bir umurta takibine gidiyo dedi cnm sıkıldı benimde
benim polikistik sadece ultrasonda görünüyor çok şükür hormon tahlillerim hep tam aralıklarında..yumurta takibine adetin 11. 12. gün başlıyorum taki büyüyene kadar 2 3 güne bir gidiyorum doktora..canın sıkılmasın.. napalım. durumumuz biraz özel...
atlamışım cnm ultrasonda gözüküyo demişin
kızlar ya kafam karıştı dün benen beyaz uzayan akıntı geli hiç görmemiştim böylesini bugüne şeffaf fakat uzayan bi akıntım var adetten sonra 12. gün çatlama mı sizce bu
günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar hepinize. Ayrıca hayırlı kandiller. Allahım herkesin dualarını kabul eder inşallahh.
Ben bugün iş başı yaptım. önceki sayfaları bi okuyayım, listemize bi göz atayım bakalım kaaçç kişi hamiş kaldı ben yokken.
günaydın tatlım hoşgeldin özlettin kendini tatilin umarım iyi geçmiştir
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsuun. Hemen uğurlu listemize ekliyorum seni dee. İnşaallaah hemenceciik üst listeye geçersin. Hamileler listesine yanii.kızlar beni de listeye alırmısınız rica etsem klomen+ovirettle çatlatma iğnesi iğnenin olduğu tarih 12.02.2011 geçen ay 31 ocaktı bu ay kısa ya 28 şubattır büyük ihtimalle hırlısı inşallah
selam arkadaşlar.. 13 şubat öncesi ne oldu meraktayım..o kadar çok kişi var ki... bu arada hoşgeldin umutlu..senin de adetin geçmiş sonuç ne?? toobe senin de geçmiş...
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsuun. Hemen uğurlu listemize ekliyorum seni dee. İnşaallaah hemenceciik üst listeye geçersin. Hamileler listesine yanii.
Merhaba Cimekacığıımm. Öncelikle yokluğumda listeyle ilgilendiğiniz için sana ve MELEK arkadaşıma çook teşekkür ederim. Allah razı olsuun. Elleriniz dert görmesin inşaallahh. Evet gülüm benim de adetim geçti ama ilaç almadığım için olduğundan eminim. Pkoluyum ben de. Bazen 3 ayı bile geçebiliyor adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?