Allah razı olsun Elfidacığım senin de kandilin mubarek olsun. Hep birlikte nice kandillere ulaşırız inşallahh.Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller
Senin de dediğin gibi Allah bilir gülüm. Adetinin kaçıncı gününde vuruldun çatlatma iğneni. Benim doktorum 18 mm civarı olduğunda vurduruyordu. Ama hepsinin bi bildiği vardır. İnşallah iki yumurtan iki bebek olarak döner sana.teşşekkür ederim cnm inşallah hayırlı olur tedavi ama ben bu ay pek ümitli değilim 2 yumurtam oluşmuş ikisde 23 mm çatlatma iğnesi oldum geçe kaldık galiba yinede ALLAH bilir
aaaaaaaaaaa umutlu ne demek yanii.. ilgilenirim tabii. gerçi arada karışır gibi oldu ama toplandı sonra.. ya hamileysen gtsene bi tahlile falan..
Allah razı olsun Elfidacığım senin de kandilin mubarek olsun. Hep birlikte nice kandillere ulaşırız inşallahh.
Senin de dediğin gibi Allah bilir gülüm. Adetinin kaçıncı gününde vuruldun çatlatma iğneni. Benim doktorum 18 mm civarı olduğunda vurduruyordu. Ama hepsinin bi bildiği vardır. İnşallah iki yumurtan iki bebek olarak döner sana.
Sağolasıın Cimekacığım tekrarr.O kadarcık da olur ya, az bi karışıklık zarar etmez. Gülüm o kadar çok umutlanıp testler yaptım kii, ama bu defa ilaç falan kullanmadığım için gebelik gibi bi umudum yok. Yanii olmasın diye uğraşıyorum. Çünkü yine gidip test yapacam, yine negatif çıkacak ve yine hayal kırıklığı. Tam 36 ay oldu bebek istemeye başlayalı. Demek ki bu güne kadar hayırlısı değilmiş ki Rabbim vermedi. Bir tane oğlum var Allah bağışlarsa, 13 yaşını bitirecek yaza. Geçen yıl bi gebelik yaşadım ama sonu hüsranla bitti. Zaten her zaman diyorum, bu kadar umutla bekledikten sonra olmamasına da alışıyor insan. Günün birinde hamile kalsam bile inanamayacağım herhalde. Geçen aydan itibaren de tedaviyi bıraktım. Şimdi de yumurtamın oluşmadığını bile bile hayale kaptırmak istemiyorum kendimi. Ne bileyim yaa, kaafam karışık işte. Çook karışık hem de. Doktorum tüp bebeğe yönlendirecem artık sizi dedi ama eşim istemiyor. Şu durumda da tüp bebek yaptıramam zaten. Bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok. İstanbulda yaptırmam lazım. Zaten tüp bebek bile 6000 liraya falan mal oluyormuş. Git-gel yollarda rezil olduğuna mı yanarsın, onca parayı yavrunun rızkından kesip doktorlara döktüğüne mi yanarsın. Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak bir şeyim yok. Hepimiz için iyi olan neyse o olsun inşallah...
Allah razı olsun Elfidacığım senin de kandilin mubarek olsun. Hep birlikte nice kandillere ulaşırız inşallahh.
Senin de dediğin gibi Allah bilir gülüm. Adetinin kaçıncı gününde vuruldun çatlatma iğneni. Benim doktorum 18 mm civarı olduğunda vurduruyordu. Ama hepsinin bi bildiği vardır. İnşallah iki yumurtan iki bebek olarak döner sana.
Sağolasıın Cimekacığım tekrarr.O kadarcık da olur ya, az bi karışıklık zarar etmez. Gülüm o kadar çok umutlanıp testler yaptım kii, ama bu defa ilaç falan kullanmadığım için gebelik gibi bi umudum yok. Yanii olmasın diye uğraşıyorum. Çünkü yine gidip test yapacam, yine negatif çıkacak ve yine hayal kırıklığı. Tam 36 ay oldu bebek istemeye başlayalı. Demek ki bu güne kadar hayırlısı değilmiş ki Rabbim vermedi. Bir tane oğlum var Allah bağışlarsa, 13 yaşını bitirecek yaza. Geçen yıl bi gebelik yaşadım ama sonu hüsranla bitti. Zaten her zaman diyorum, bu kadar umutla bekledikten sonra olmamasına da alışıyor insan. Günün birinde hamile kalsam bile inanamayacağım herhalde. Geçen aydan itibaren de tedaviyi bıraktım. Şimdi de yumurtamın oluşmadığını bile bile hayale kaptırmak istemiyorum kendimi. Ne bileyim yaa, kaafam karışık işte. Çook karışık hem de. Doktorum tüp bebeğe yönlendirecem artık sizi dedi ama eşim istemiyor. Şu durumda da tüp bebek yaptıramam zaten. Bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok. İstanbulda yaptırmam lazım. Zaten tüp bebek bile 6000 liraya falan mal oluyormuş. Git-gel yollarda rezil olduğuna mı yanarsın, onca parayı yavrunun rızkından kesip doktorlara döktüğüne mi yanarsın. Allahtan hayırlısını istemekten başka yapacak bir şeyim yok. Hepimiz için iyi olan neyse o olsun inşallah...
arkadaslar bisi sorcam ben yurtdisindayimda klomen hapi gebeligi hizlandiran hapmi
mevlid kandiliniz mübarek olsun arkadaşalar.sabah dr daydım.2 tane yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi oldum(9.30 da) yarından itibaren dr 3 gün ilişki olsun dedi.biraz araştırma yaptım da 24. ve 36. saatten bahsediliyor sizin bu konuda bi bilginiz var mı acaba??:26:
Amiin canım amiin. Allah razı olsun senden.hepinizin kandilini kutlarım bu gece dualarım hepimiz için olacak ALLAH dualarımızı bu güzel günde kabul etsin hepimiz kalbimizdekine kavuşalım....
Ahh gülüüm demek kızımız olacak. Allahım hayırlısıyla doğurup nur yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah. Sağlıcakla, analı babalı büyüsün yavruum. evet gülüm ben bir hafta da olsa oğlumla birlikte olmak istedim. İzin alacak zaman sorun yaşıyorum her defasında. Kavga gürültü bir hafta alabildim ama buna şükür. Senin doğum ne zaman Zehracığım hayırlısıyla. Özelden mesaj atacağım sana msn adresimi göndereceğim. Ben de seni çok özledim. Test meselesine gelince, sen benim bu durumumu en iyi bilenlerdensin. Daha önce de kaç defa yaşadık ama sonu hüsran... Boşver sğlık olsun da gerisi gelecek elbet. Eninde sonunda bana da ikinci bebeği nasip edecek Rabbim biliyorum.merhaba arkadaşlar
serabımmm canımmm nasılsınn
geldim bikaç kere seni sordum ama sonradan anladım ki 15 tatilde oğlunla beraber olmak istedin galba
canımmmm günün baya geçmiş evet her ay aynı şeyleri yaşamak üzüo insanı ama
nolur ihmal etme canım bi test yap evde
öyle çok özledim ki sizleri
seldada msn in var galba bigün ondan isteyip beni ekle olur mu canım
yada ben seni ekliim bari ordan görüşelim
canımm çoook çoook özledim seni eminemide çok özledim
eğer Rabbim nasip ederse bi kızım olucak benim
bu güzel gecede ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inş.
Günaydın canım. Allah kabul etsin. Herkesin gönlündeki muradı ollsun inşallah. Ağzına, yüreğine sağlık.canlar günaydın hepinize. dün hepimiz için dua ettim.. hayırlı ve sağlıklı bebişler için.. Allah kabul etsin..
çok sevindim ya canım anjıyo sonuçlarının temiz çıkmasına ve bir dahaki seneye anjıyo olmamana ben de keremde çok şükür iyiyiz canım canım sanırım günün geçmiş yapsana bi test en azından aklında soru işareti olmazhoşgördüüm benim vefakar arkadaşım. Tatil çok güzeldi allaha şükür. Pazartesi istanbuldaydım zaten, hastaneye gittim. Anjiyo sonuçlarımı götürdüm, çok şükür ki iyiymiş sonuç. Seneye hiçbirşey çektirmeden sadece kontrole gel dedi doktor. Rabbime binlerce şükür olsun kii 6 yıl sonra bunu duyabildim. Sen nasılsın gülüm, keremim nasıl. Ben de sizleri çok özledim ama kısa da olsa bi tatil şarttı. Yoksa neredeyse hergün ağlamaya başlamıştım burdaa. Allahıım bugünümüzü aratmasın inşaallahh. Kandilin mubarek olsun, gönlünde ne muradın varsa onu versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?