- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
kızlar denemek isteyenler için paylaşıyorum
HAMİLE KALMA KÜRÜ SARAÇOĞLU
İncir kürü ( yumurtlamak için)
1. 8-9 inciri yarın lt suda 15dk kaynatıp ılımaya bırakılacak.
2. 20 gün içilecek
İncir – havuç kürü ( yumurtanın çatlaması için )
4 orta boy havuç yarım lt suda kaynatılacak (20dk)
8-9 incir yarım lt suda kaynatılacak (15 dk)
iki kaynamış su birleştirilip gün içerisinde içilecek.
20 gün uygulanacak.
kızlar bişey sorcam
ben p.tesi rahim filmi çektircem doktorum 1 hafta önce gittiğimde ilaç vercez demişti klomen ama 2 gün önce hsg için randevu almaya gittiğimde ilaç vermicem dedi ama geçen ay yumurtalarım 14.gün 8mm di neden vermedi ilaç anlamadım ben kendim alsam klomen olurmu acaba bugün adetimin 5.günü :44:
Aman ha sakın kendin alma ilacı.Bazı doktorlar rahim filmi çektiklerinde korunmanı bile söylüyorlar. Antibiyotik falan veriyorlarmış çünkü.kızlar bişey sorcam
ben p.tesi rahim filmi çektircem doktorum 1 hafta önce gittiğimde ilaç vercez demişti klomen ama 2 gün önce hsg için randevu almaya gittiğimde ilaç vermicem dedi ama geçen ay yumurtalarım 14.gün 8mm di neden vermedi ilaç anlamadım ben kendim alsam klomen olurmu acaba bugün adetimin 5.günü :44:
O kocaman güzel yumurtan nur topu bi evlat verir inşallah Cimekacığım sana.selam kızlar.. dün sabah 7.30 da iğnemi yaptırdım.. bugün 11 de baktı doktorum çatlamamış dedi. bak görüyor musun çatlamamış yusyuvarlak duruyor dedi. ben de görmez miyim kabak gibi ben buradayım diyor dedim.. koptuk..öyle simsiyah o kadar büyük ki.. ay parçası ay:) bu arada 22 mm olmuş.geçen ay büyüyememişti bu kadar..yarına çatlar bu dedi. çünkü ben batma sancı falan yok demiştim. yne de bu geceyi kaçırmamamı söyledi..yarın tekrar gideceğim çatlamış mı diye bakacak ilişki günü ve saati verecek:)) hayırlısı olsun..
canlarım ben az önce doktordan geldim. Akıllı ben akşam eczaneden idrar testi aldım. Akşam evde kimse yoktu, yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Içim içime sığmadı ama oğluma ve eşime bişi demedim. Kesinleşsin öyle söylerim dedim. Sabah da başka bişi bahane edip hastaneye gittim, beta hcg için kan verdim. Saat 14 te çıkıyormuş sonuçlar ve sonuç kocaman "1"Neyseki kendimi fazla alıştırmamışım hamile olduğuma, canım sıkıldı elbette ama yapacak birşey. Canımız sağolsun.
inşaallah ben veya bi başkası bu ayın ilk haberini veririz. zaten çok umutlanmıyorum beklicem sabredebildiğim yere kadar haftayı geçmicek şekilde tabi. şuan hala gelmedi inş. da gelmez.canım ben ilk klomene başldığım ay 4 gün erken gelmişti adetim. 2. klomen kullandığımda hiç gelmedi doktora gittiğimde kist olmuşmuş dedi adet söktürücü kullandım kistide adetle birlikte attım. şimdi yine başladım .
inşallah hamilesindir canım. her adet gecikmesi kist olmazmış ilaçlardanda kaynaklanabiliyormuşşş.
senden güzel haberler bekliyoruz canımmm
kızlar topicin tamamını okumaya fırsatım olmadı bu kür ilişti gözüme aklıma bİrşey takıldı hergün mü bunları kaynatcaz yoksa 1 kere kaynatıp 20 gün boyunca aynı suyu mu iceceğiz.bu arada balıklama daldım konuya bende geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım ama bugün regl oldum bakalım 3.günü yeniden çağırdı doktor allah herkesin gönlüne versin
Aman ha sakın kendin alma ilacı.Bazı doktorlar rahim filmi çektiklerinde korunmanı bile söylüyorlar. Antibiyotik falan veriyorlarmış çünkü.
O kocaman güzel yumurtan nur topu bi evlat verir inşallah Cimekacığım sana.
selam kızlar.. dün sabah 7.30 da iğnemi yaptırdım.. bugün 11 de baktı doktorum çatlamamış dedi. bak görüyor musun çatlamamış yusyuvarlak duruyor dedi. ben de görmez miyim kabak gibi ben buradayım diyor dedim.. koptuk..öyle simsiyah o kadar büyük ki.. ay parçası ay:) bu arada 22 mm olmuş.geçen ay büyüyememişti bu kadar..yarına çatlar bu dedi. çünkü ben batma sancı falan yok demiştim. yne de bu geceyi kaçırmamamı söyledi..yarın tekrar gideceğim çatlamış mı diye bakacak ilişki günü ve saati verecek:)) hayırlısı olsun..
kızlar bişey sorcam
canım benim üzülme desemde boş sende bursa daymışın hangi hastaneye hangi doktora gittin yazabilirmisin sakıncası yoksa
başlama bencede canım film sonucunu bekle bakalım inşaallah iyi sonuç alırsın
Aman ha sakın kendin alma ilacı.Bazı doktorlar rahim filmi çektiklerinde korunmanı bile söylüyorlar. Antibiyotik falan veriyorlarmış çünkü.
bence kendin kafandan alma ilaç falan..rahim filmine göre verecektir. bu laç çok fazla kullanılmıyor hakkını boşa harcama diyedir. br bildği vardır yani...
tamam haklısınız kendi kafama göre iş yapmıyım bakalım bal çörekotu tarçın yiyorum inş bu ay boşa gitmez..çok sağolun
oh oh maşallah kocaman yumurta ha inşallah içini doldurupta gelir iyi valla senin doktor sürekli çatlayıp çatlamadığına bakıyo benim doktor yumurta büyüdüğünde çatlatma iğnesi veriyo ondan sonra adet olursanda olmazsanda gel diyo şimi bilemiyorum ben çatlayıp çatlamadığını yani bugün iğne olalı 4. günüm feci ağrıyo kasığım sağ yaa sol taraf değil ama orta ve aşağı kısım anlamadım hayırlısı bakalım
Tünaydın canlarıım, hayırlı cumalar. Sabahtan biraz geç kaldım, ancak gelebildim yani. Baktım geçmişe ama yeni hamiş çıkmamış, haydii koşun kızlar...
O zaman neymiş gülüm, KANAMAYAN RAHİMDEN UMUT KESİLMEEEZ miiş. İnşallahh gönlündeki neyse hayırlısıyla olsun canım. Negatif de olsa hayatın sonu değil. Ben bebek istemeye başlayalı tam 36 ay oldu. Yani tas tamaam 3 yıl. Rabbim beklemenin de umun etmenin de sabrını veriyor.
Maşallaahh ne güzel büyümüşler öyle. İnşallah ikisi de bebiş olur.
Evet gülüm, iğnesin etkisidir. Yumurtaların çatlıyor büyük olasılıkla. Bu günleri boş geçmemeye bak, bol boool çalış arkadaşım.
Hayırlısı olsun Bihterciğim. Sen düşünmüşsündür mutlaka ve doğru olduğuna karar verip ayrılmışsındır işten. İnşallah bu ay gelir meleğin ve evde güzel güzel büyütürsün.
Psikolojini çok iyi anlayabiliyorum canım. Yıllardır aynı şeyleri yaşıyorum çünkü ben de. Bazı dönemler oldu ki, kimsenin kucağında bebek görmek istemedim. Ne fırtınalar ne umutlar yaşıyoruz hepimiz. Yeni tarihini ekledim uğurlu listemize. İnşallah bi dahaki ay üst listeye terfi edersin. Hamileler listesine yani.
selam kızlar.. dün sabah 7.30 da iğnemi yaptırdım.. bugün 11 de baktı doktorum çatlamamış dedi. bak görüyor musun çatlamamış yusyuvarlak duruyor dedi. ben de görmez miyim kabak gibi ben buradayım diyor dedim.. koptuk..öyle simsiyah o kadar büyük ki.. ay parçası ay:) bu arada 22 mm olmuş.geçen ay büyüyememişti bu kadar..yarına çatlar bu dedi. çünkü ben batma sancı falan yok demiştim. yne de bu geceyi kaçırmamamı söyledi..yarın tekrar gideceğim çatlamış mı diye bakacak ilişki günü ve saati verecek:)) hayırlısı olsun..
o feci ağrı çatladığını gösteriyor.bir de benim çatladığı zaman kireç gibi beyaz hiç biryere bulaşmayan bir akıntım oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?