inşallahta canım ben pek ümidim yok bitane yumurtam oluşmuş buna sükür diom çok şükür ama ne bilim pek şansım olmaz gibi duruyo bence ama herseyin hayırlısı o yüzden rabbim bilir diyom beklicem bakalım nolucak....:sinifsinif:
olsun canım sen çalışmaları sıkı tut bide hemen ayaga kalkma azda olsa artar şansın inşallah gelir bebiş bu ay :lepi:
moralini yüksek tut canım inşallah yüce rabbim dediğin gibi sesimizi duyacaktır kucaklarımızı boş bırakmayacaktır inşallah
nazliki kaç yaşındasın canım sen çok üzülüyorsun benim gibi ya?herkez üzülr gerçe ama iştemafoldumben
ayy inşallah canım arkadasım benn ilaç gibi geliyo valla su moralin allah razı olsun bacım sendennn burdaki tüm arkadaslar ile beraber hamile oluruz inşallahhh hayırlısıylaaaa olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
naziki gitti herhalde kızlar yaşlarınız kaç mümkün mü yazmanız?hepimiz anne olmayı istiyoruz meraak ettim çıtır anneler miyiz?
fındıkzade radyomarı tavsiye ediyorlar telde görüştüm dr kendilerinden çok emin konuştu ben anestezi olayına girdim adam bunu hissetmeyeceksin bile gerek yok dedi büyük ihtimalle orada çektiricem bi de bunu çektirmek için belirli bi dönem gerekiyor mu mesela adetten sonra .... -.... gün arası gibi..
ewt cnm ben normalden bıraz daha fazla takıyorum.hatta cok takıyorum.cnm 28 yasındayım ben.iştende ayrıldım evdeyım sımdı ya cok takıyorum.oyalancak bırsey de olmayınca.zaten cok ıstıyordum bırde boyle olunca toparlayamadım kendımı.gecen hatta baya bır kotu oldum.esımle tartısırken cıktı bır anda ıcımden hersey dokuldu.kendı soledıklerıme sasırdım dıyım sana.dedım kı esıme gucume gıdıyor cocugumun olmaması gıbı seyler soyledım.hem agladım ona sarılıp hem konustum(( esımde cok etkılendı. mafoldumben
üzülme canım nolur llahım seninde kucagını doldursun hayırlısıyla inşallahhhhhh olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
naziki gitti herhalde kızlar yaşlarınız kaç mümkün mü yazmanız?hepimiz anne olmayı istiyoruz meraak ettim çıtır anneler miyiz?
neyse canlar ben kaçar yarın görüşmek dilegiyle saglıcakla kalın allah hayırlı geceler bol bebişli günlerrrr:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben 24 canım bu arada hoşgeldin demiştim ama sayfa gectş görmedin galiba ya sen??? -tatlicadiarzu-
ewt cnm ben normalden bıraz daha fazla takıyorum.hatta cok takıyorum.cnm 28 yasındayım ben.iştende ayrıldım evdeyım sımdı ya cok takıyorum.oyalancak bırsey de olmayınca.zaten cok ıstıyordum bırde boyle olunca toparlayamadım kendımı.gecen hatta baya bır kotu oldum.esımle tartısırken cıktı bır anda ıcımden hersey dokuldu.kendı soledıklerıme sasırdım dıyım sana.dedım kı esıme gucume gıdıyor cocugumun olmaması gıbı seyler soyledım.hem agladım ona sarılıp hem konustum(( esımde cok etkılendı. mafoldumben
ben 23 üm canım yirmi dörten sadece gün aldım ya yirmi bir yaşımdan beri bebek istiyorum kızlar ayrıca çok teşekkür ederim yaşınızı paaylaştığınız için
ınsallah arkadasım hepımızınkını en kısa zamanda.
ben 24 canım bu arada hoşgeldin demiştim ama sayfa gectş görmedin galiba ya sen??? -tatlicadiarzu-
çok tşk ederim canım a.s.ıyı geceler sana cnm:))
ben 23 üm canım yirmi dörten sadece gün aldım ya yirmi bir yaşımdan beri bebek istiyorum kızlar ayrıca çok teşekkür ederim yaşınızı paaylaştığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?