Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam nazlikizcim bende yoktum iki gündür nasılsın yarın inşallah verirsin güzel haberlerini klomen mi kullanmıştın bu ay tam bilgim yokta

cnm yarın yumoslara bakılacak buyudu mu dıye.klomende kullandım bu ay hemde gunde 3 tane ama olmadı yumoslar.sonra doktor 3 tane ıgne verdı.onları da bıtırdım.yarın bakıcak olduysa catlatma ıgnesı olucam ınsallah.
sen nasılsın?nasıl gıdıyor?

kızlar bende evelki günü başladım klomene bilmiyorum tutar mı tutmaz mı ama tutsa kendi vücudumun ilaçsız ürettiği yumurtayla tutardı

iyyiim işte bende klomen bitsin soğan kürüne başlamak istiyorum bi iki ay klomene devm edicem of canım yaa ne zor iş mi ilk denediğmiz ay tutmuştu artık yok ya

inşallah canım amin ne diyim deminden beri bekliyorum seni sayfada yok olarak gösteriyo neden bilmiyorum giriş yaptım sen iki mesaj yazmışın:

adetime iki gün kala soğana başladım bitince bir hafta sonrada incir ve havuca başladım arada çörek otu bal ve tarçında yedim

Melike,,
Geçen ay benimde 2 yumurtam olmuştu.kontrol günü 24 mm olduğunu çatlama günü olabileceğini söyledi.Bildiğim kadarıyla 20 mm den sonra çatlıyo.Ben çatlatma iğnesi de oldum...Kasıklarımda ağırlık,şişkinlik ve fazlasıyla sancı oldu.Özellikle gece kasıklarımdaki batmalara uyandım.Bu sancılar yumurta çatladığındda oluor cnm.

bende :kedi:
ama mantıken düşününce doğuma yakın belli bi süreden sonra yapmaya başlıyo galiba yksa 9 ay karnımın içini düşünsene:roflol:
hem o bebenin kokusu aylarca geçer mi ki:roflol::roflol:

Kızlar bebek doğmadan önce sindirim sistemi çalışmıyor.Yani anne karnında kaka yapmıyor.o nedenle bebeklerin sindirim gaz problemi çok oluyor.Bağırsaklar ilk beslenmeden sonra çalışmaya başlıyor.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

canım ben carsamba gitmiştim kontrole ozaman sölemişti cumadan sonra catlar sen gün asırı birlikte ol demişti bugün pazartesi sence catlamışmıdır canım bugün kasıklarım agrıyo siskinlikte var :gitme:
bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…