inşallah bitanem benim hayırlısıyla hep beraber hamile oluruzzz olumunekankayizsmile:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[
cnmmm benım valla ozledım senı
aynen öle gostermedı bzımkı bakalım haftaya cuma randevumuz inşşş gosterır
bugun chıcoonun deposunun satıs gunudu gıttık esımle cıtcıtlı body lerını aldık valla baya da almısz eve gelınce farkettık :))))
bıde cınsıyetı bellı olsa hayırlısıyla
Allahım saglıgıyla dunyaya gelmesını nasıp etsın cok korkuyorum kotu bsy olur dıe
demek bzım cimcime yaramaz cıktı kaydirigubbakcemile3eeee kızlar cadı olur annesi bılıosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nezman beslıosun ıse annenlermı bakıck mınnoşlara...
kızlar selaaaammm
bugün doktora gittim. sağda bi yumurta 12 mm. ama daha bugün 9. gün. çarşamba bi daha bakacak
yumurtam kıvamındaysa:) çatlatacak sanırım.
akıllı büyümesini bekliyorum dedi ne demek istedi anlamadım ben de sormadım:))))
sizce küçük mü yaaaaa veya büyür müüüüü
kızlar selaaaammm
bugün doktora gittim. sağda bi yumurta 12 mm. ama daha bugün 9. gün. çarşamba bi daha bakacak
akıllı büyümesini bekliyorum dedi ne demek istedi anlamadım ben de sormadım:))))
kızlar selaaaammm
bende aranıza yeni katıldım.1 yıl önce klomenle 2. denememle hamile kaldım.2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım.daha sonra kist oluştu.1 kerede biyokimyasal gebelik yaşadım.klomen kullanmam birdaha diyordum ama baktım normal yolla olacağı yok tekrar başladım.şimdi 2. denemem.ama çok ümitsizim.
kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa
insallah hamilesindir cnm.regl gunun yakınmı? bekle kırmızılar gelmezse ınsallah vardır bebıs:))
kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa
hayırlı olsun canım, sağlıklı bir hamilelik sonrası sağlıklı bir bebişe sahip olursun inş.. darısı bütün isteyenlerin başına...
canım sende ki sorun tam olarak neydi, ne zamandır ilaç kulanıorsun, nasıl bi tedavi uygulandı. bizleri de bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. çok güzel bir haber heycanın ve mutluluğun yazından bile anlaşılıyor..
selam ecrin aynı gün iğne yaptırmıştık ben dün gece regl oldum. başa aldık anlaşılan yarın dr.a gidicem.. inşallah senin vardır bebişin
canım eni umutlandırmak istemem ama olmasa 0.1 cıkıyor genelde seninki yeni döllenmişe ondan düşük cıkabilir yani olabilirsin fakat yinede kendini kaptırma derim
hayırlı geceler kızlar kimse yokmu acaba???
yaa benim kasıklarım yırtılıcak gibi agrıyo dayanamıyorum doktorumu arayıp sölim dedim ama gec oldu artık size bi danısayım dedim acaba yumurtam mı catlıyooo bugün 18.günüm dr da zaten pazardan sonra catlar demişti varmı bi fikri olan inanın hiç böle olmamıştım.....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?