- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
bugun adetimin dokuzuncu günü ve klomeninde son günü allah sonumu hayır getirsin.
zaten klomen ile hamilelikte normal yolla hamile kalmaya göre düşük riski daha fazla.bende çok endişeliyim ama başka yolla olmadı mecburen yine klomen kullanıyorum.biyokimyasal gebelik yumurtayla sperm birleşiyor fakat rahme yerleşemiyor.1 hafta adet gecikmesi oldu.sonra kanamayla beraber düştü.gida pınar sen ne zamandır klomen kullanıyorsun?
şimdi hastaneden geldim.
hsg çektirdim.annemide götürmüştüm.ben bağırdıkça kadın üzülmüş,
korkulacak gibi değil geçici bir acı.
sonuç tüplerim tıkalı değil, umarım yapışıklık falan varsa o da açılmışır.
bebişim gelir.
Hangi aşamada çekiliyo bu film?
canım jel dediginiz ne oluyo ...:uhm:
ayy hadı bakalım cnmm) valla dr bana kullandrmıstı tatlım du bakalım bı tetsı yap cunku benım testım pozıtıftı dr devam et dedı.cnm ben test gunume vardı bı kacgun adetımende 4-5 gun vardı yapmıstım cooooooooooook sılık cıkmıstı ama herkezxe cıkar dıe bsy yok aksam yapo hemen yaz tatlım <.9999dr.umu aradım bugün ameliyattaymış. neyse ki eşim internetten gebelik testi almış. onu getirecek akşama. akşam yapsam varsa çıkar herhalde değil mi?
cnm bu jel bebısın tutunmasını kolauylastırıo ve dusugu onluocanım jel dediginiz ne oluyo ...:uhm:
şimdi hastaneden geldim.
hsg çektirdim.annemide götürmüştüm.ben bağırdıkça kadın üzülmüş,
korkulacak gibi değil geçici bir acı.
sonuç tüplerim tıkalı değil, umarım yapışıklık falan varsa o da açılmışır.
bebişim gelir.
ben daha 1 ay klomen kullandım ve doktorum bu ay hamile kalmazsam 2.ayımda ilaçlı filim çekeceğiz dedi. yumurtam oluşuyor hamile kalmaman için bir sebep yok dedi. tüplere bakacakmış.
yok canım ben sadece klomen kullandım doktorouma sordum catlama ignesi olacakmıyım diye hiç gerek yok melike hanım dedi bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:melike sen yumurtaların çatlatma iğnesiz mi çatlamasını bekliyorsun canım.bende on üçüncü günü gidicem bakalım dr iğne verecek mi.
ayyy inşallah gelmez canım hamile kalırsınnn yaaaa :Saruboceq: :ecrin_bebek:ya kızlar adetim bugün 4.gün gecikti. ciddi karın ağrısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi.
üstelik bugün kahverengi lekem var. bu adetin geleceğinin belirtisi mi? nolur gelmesin. :sinifsinif:
bu jel preeseed mi?
ayy hadı bakalım cnmm) valla dr bana kullandrmıstı tatlım du bakalım bı tetsı yap cunku benım testım pozıtıftı dr devam et dedı.cnm ben test gunume vardı bı kacgun adetımende 4-5 gun vardı yapmıstım cooooooooooook sılık cıkmıstı ama herkezxe cıkar dıe bsy yok aksam yapo hemen yaz tatlım <.9999
cnm bu jel bebısın tutunmasını kolauylastırıo ve dusugu onluo
gozun aydınnnn en kısa zamnda melegın gelsınnnnnnn inşşşşşzemuszemus
kan testi yaptırabıleceğin yakınlarda bir tıp merkezi yokmu? Yada bir hatsane. Taş olsa çatlar ya. Pazartesi mi beklenir : ) inşallah hamilesindir.
canım jel dediginiz ne oluyo ...:uhm:
Bende merak ettim ne jeli bu??? CADIARZU
ayy hadı bakalım cnmm) valla dr bana kullandrmıstı tatlım du bakalım bı tetsı yap cunku benım testım pozıtıftı dr devam et dedı.cnm ben test gunume vardı bı kacgun adetımende 4-5 gun vardı yapmıstım cooooooooooook sılık cıkmıstı ama herkezxe cıkar dıe bsy yok aksam yapo hemen yaz tatlım <.9999
kocaman bir negatifle karşılaştım artık beklemekten başka çare yok. yarın sabah bi daha mı yapsam diyorumm offff :gitme:
kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm
şimdiye kadar negatif göre göre alıştım valla.az önce de idrar testi almış eşim internetten denedim kocaman bir negatif çıktı yine.. artık beklemekten başka çarem yok.
vajinal bi jel veriyor progestan diye bi ilaç var ya onun jeli.
kocaman bir negatifle karşılaştım artık beklemekten başka çare yok. yarın sabah bi daha mı yapsam diyorumm offff :gitme:
anladım canım yaaa inanki çok üzüldüm eminmisin yaaa offff bi kaç gün daha bekle bakalım canım belki gec döllenme olmustur olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm
Hangi aşamada çekiliyo bu film?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?