- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ıyı aksamlar canım bende yenı asılama yaptırdım klomen kullandım ve catlatma ıgnesıyle benımde bu sefer cok agrım olduu sırtıma belıme vuruyoduu artıkk drma sordumm yumurtalaarı ıgneler uyardıgı agrı oluyoo demıstı...
miray15 testini yaptırdınmı
miray15 canım inşallah bebişin seninledirrrrrropuyorumnanaktan
inş. canım yaa. çok merak ettim topikleri gezincee. benden sonra aşılaması olanların sonucu belli olduu. senin son durumun nedir canım?
canım ben asılama olmadım zaten yeni basladım dr gitmeye bu ay oda ilk olarak yumurta tembelligim cıktıgı için klomen verdi 13.günümde yani carsamba gittim kontrole dr 15 mm lik olmus dedi bide tabi küçük yumurtam varmış bugün 18.günüm zaten catladı galiba bu agrı yoksa neyin agrısı olabilirkiii :1no2:
büyük olasılıkla çatlamış canım. sen yine de çalışmaları ihmal etmee... benim de gittiğimde 15 mm demişti günde 1 veya 1,5 mm büyüyormuş. 3 gün sonra da çatlatma iğnesi yapmıştı. ben çıkıyorum canım iyi gecelerrr
kuzzuuuu nerdesin??? daha adet olmadım. o jeli kullanıyorum diye mi, yoksa kist mi oluştu gecikti, yoksa hamile miyim????? yarın randevu bulabilirsem gideceğim.merak ettim.
kızlarr günaydınn... dr. umdan en erken pazartesiye randevu buldum.. yaa o zamana kadar bekleyeceğimm.
canım benım inşşşşşşşşşşş hamılesındrrr
pzt yı beklıyebılcekmısın gercekten
ayy ben bıle catlarım valla yaaaa:))heyecn yaptım valla
jelı kullanmaya devam edıyomusun
ben 2 kutu kullanmıstım
dr.umu aradım bugün ameliyattaymış. neyse ki eşim internetten gebelik testi almış. onu getirecek akşama. akşam yapsam varsa çıkar herhalde değil mi?
canım benım inşşşşşşşşşşş hamılesındrrr
pzt yı beklıyebılcekmısın gercekten
ayy ben bıle catlarım valla yaaaa:))heyecn yaptım valla
jelı kullanmaya devam edıyomusun
ben 2 kutu kullanmıstım
Bende merak ettim ne jeli bu??? CADIARZUcanım jel dediginiz ne oluyo ...:uhm:
bebeğini kaybetmenin klomenle bir bağlantısı olabilir mi?Bu konuda ben de çok endişelyim.Sonuçta kimyasal bebek gelişiminde etkisi olur mu?
Bir de biyokimyasal olarak nasıl hamile kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?