o ne canım onuda ilk defa duydum yaaa kusura bakma yani oda folik asit öyle mi ama adını hiç duymamıştım kuzuubilmiyorumkismile
evet cnm oda folıkast ıcerıo
bana hamıle kalmadan once verdı zatn 1 ay sonrada hamıle kaldım
folık asıt genelde hamılelıgı dusunen herkeze verıo dr lar
hamılelıklten oncede kullanılması ii denıo
hamıle kaldıktan sonrada ben 16. haftama kadr kulladım yanlıs hatırlamıosam
sımdıde vıtamıne gectı dr ama bu vıtamınde folık ast ıcerıo
folık ast bebek ıcın onemlı anne ıcın onemlı
Benım doktorum hamıle kaldıktan sonra vermıstı. Bebegın omurgalarının gelişmesi için oldugunu söylemişti ama hamıle kalmadan once neden veriliyor bilmiyorum. Aslında vitamin hapı..
anladım canım çok tesekkürlerrr olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evet cnm oda folıkast ıcerıo
bana hamıle kalmadan once verdı zatn 1 ay sonrada hamıle kaldım
folık asıt genelde hamılelıgı dusunen herkeze verıo dr lar
hamılelıklten oncede kullanılması ii denıo
hamıle kaldıktan sonrada ben 16. haftama kadr kulladım yanlıs hatırlamıosam
sımdıde vıtamıne gectı dr ama bu vıtamınde folık ast ıcerıo
folık ast bebek ıcın onemlı anne ıcın onemlı
hımmm anladım canım bilgilendirdiginiz için çok tesekkürlerrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kızlar ben demiştim ilk kez buay klomene basladım ve adetim ayın 2inde bugün karnımda cok sızı var adet agrısı gibi değil cok sızlıyor rahatsız edici sekilde özellikle kasıklarımda var ve batıyor vajinal gölgeme vuruyor korkmaya basladım bilgii olan varsa yardım etsin iğneler batıyor anki karnımın heryerine ve acayip gazımda var
cnm bnm adetime az kaldı yani o dönemi atlattım ben tatlım
kızlarrr kan verdim öğlen akşama çıkar dediler. 7 8 gibi arayın dedilerr.... ultrasonla da baktı kist falan da görünmüyor dedi. kendi dr. uma yine ulaşamadım ben de bi tıp merkezine gittim. acaba kist oldu da mı adet olmuyorum dedim. test de yaptım çıkmadı dedim. hemen çıkmayabilir. dedi. adet gününden 1 hafta geçmesi lazım idrarda çıkması için dedi. bekliyorum sonucu alıncaa yazarım.
kızlar ben demiştim ilk kez buay klomene basladım ve adetim ayın 2inde bugün karnımda cok sızı var adet agrısı gibi değil cok sızlıyor rahatsız edici sekilde özellikle kasıklarımda var ve batıyor vajinal gölgeme vuruyor korkmaya basladım bilgii olan varsa yardım etsin iğneler batıyor anki karnımın heryerine ve acayip gazımda var
hmm 2sinde cnm belkide ilacın etkisindendir dediğin gibi
psrdon 24. günüm yanlıs söledim
bu sonucum hiç değişmeyecek galiba kızlarr negatifmişş... benim normal adet günüm de geçti demek ki klomen bende gecikmee yapıyorrr.ne kadar gecikecek daha bakalım.
ahh deme canım yaaaaaa inan çok üzüldüm neyse herseyde vardır bi hayır diyelim..:gitme:
öyle demekten başka da çarem yok. ilk duyunca üzülüyorum ama daha kötüsü de olabilirdi. kist falan diye kendimi rahatlatamaya çalışıyorum.adet olmayı bekliyorum artık. yeni ay yeni umut olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?