Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

olmassın inş. ben adet olursam başalayayım bakalım. kaçıncı gün başlanıyordu buna canım?

bu sonucum hiç değişmeyecek galiba kızlarr negatifmişş... benim normal adet günüm de geçti demek ki klomen bende gecikmee yapıyorrr.ne kadar gecikecek daha bakalım.

üzüldüm, hayırlısı inşallah çok beklemezsin inşallah,
sana rahim filmi çektilermi canım

olmassın inş. ben adet olursam başalayayım bakalım. kaçıncı gün başlanıyordu buna canım?

canım ben okudum kızlar hep mesela adet oluyon ya ilk gün oluyo o gün ya hehhh 7.ci gün baslıyolarmış 15 gün sürüyomus yani 21.gün bitiyomus canım bu arada tarifi de söle;
bi beyaz sogan olucak ama hani kırmızı renktede var ya bu beyaz sogan olucak 1 bardak kaynamış suya bi soganı soyup 4 bölüp atıcan sonra 5 dak.da kaynıcak sonra dinlencek ılık sekilde sabah akşam olmak üzere içicekmişsin caım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar benim bu ay klomen ve ovitrelle işe yaramadı. bi yumurtam çatlamadı 1i çatladı. çatlamayan kist olarak kaldı. dr tedaviye ara vermemiz gerektiğini söyledi. bu arada kisti yok etmek için doğum kontrol hapı verdi. 1 ay sonra yani kist gidince tekrar klomen ve ovitrelle vereceğini söyledi. eger o da sonuç vermezse günlük iğnelere geçeriz dedi.
bu günlük iğneler nedir nasıl uygulanıyor bilen varmı lütfen yardımcı olur musunuz?

anladım beyaz soğan olacak. bu kistleri falan da dağıttığı için iyi gelir inş. ben de bu ay adet olunca başlayayım canım. sağolasın.

canım hakkında hayırlısı olur inşallahhh inanki igne hakkında hiç bi bilgim yok bende sadece bu ay ilk defa klomen kullandım hatta burdaki yazıyı gördüm catlatma ignesi onu sordum doktorumada hiç gerek yok dedi bakalım nolucak olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

canım klomen yerine karından yapılan iğneler var yaa her gün karından yapılıyormuş. bazı arkadaşlar kullanmıştı adını tam bilmiyorum. buradan okumuştum. o da aynı yumurta geliştirici.

kızlar teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı inşallah. soğan kürünü bende uygulamayı düşünüyorum ama ben adet bitiminden sonra 7gün geçecek ondan sonra başlanacak biliyorum. oyle okudum saraçoğlunun sitesinde.

canım bende adet olunca 7.ci gün baslanıyo diye duydum 21.günde bitiyomus nasıl istersen öle yap tatlım benim olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

kızlar KÜRLER için İBRAHİM SARACOĞLUnun sitesıne göz gezdırın tarıfı nekadr kullanılacagı hep yazıo baska kürlerde var:)))

günaydın kızlarrrrrr
bugun dr rabdevumuz var teyzelerı bakalım inşş hesey yolundadr vee cinsiyetını gösterıır :)))

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım bikaçgündür firardaydım ben yine ösledim sizleri hamiş haberi varmı bakalım...
kuzum bugün kontrolün var demek hadi bakalım güzel haberlerle gel bakalım öğrenebilecekmisin cinsiyetini...

yaa kızlar bu yazıdıklarımızın altında beğendim beğenmedim yazıyorya artık bildiğin oylamamı yapacaz bikaçgündür yoktumya yeni gördüm güzel bişeye benziyor...

bu sonucum hiç değişmeyecek galiba kızlarr negatifmişş... benim normal adet günüm de geçti demek ki klomen bende gecikmee yapıyorrr.ne kadar gecikecek daha bakalım.

hayırlısı olsun canım üzülüyoruz ama eldende bişey gelmiyor inş. pozitif sonucunu önümüzdeki ay alırsın... gecikme içinde doktoruna git mutlaka..

yaa kızlar bu yazıdıklarımızın altında beğendim beğenmedim yazıyorya artık bildiğin oylamamı yapacaz bikaçgündür yoktumya yeni gördüm güzel bişeye benziyor...

gunaydın cnmmmm
evet hep firar edıosun
inşş cnm hayırlısıyla gıder gelırım
senneler yapıosun bakalım

valla onlar neye yarıo pekte bakmadım hehe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…