- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
çok teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı :) bu akşam ilaca başlıyorum hayırlısıyla umarım dediğiniz gibi olur :)
anladım canım ya ben gezinirken gözüme carptı eger bende adet olursam ki inşallah olmam bu defa sogan suyuna baslıcam annem aradı dün biizm komsunun gelinin 4 yıldır cocugu olmamış sonra sogan suyu içmiş simdi bebegi var kayınvalidesi anlatmış anneme melikeye söle oda yapsın demiş bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
bu sonucum hiç değişmeyecek galiba kızlarr negatifmişş... benim normal adet günüm de geçti demek ki klomen bende gecikmee yapıyorrr.ne kadar gecikecek daha bakalım.
üzüldüm, hayırlısı inşallah çok beklemezsin inşallah,
sana rahim filmi çektilermi canım
olmassın inş. ben adet olursam başalayayım bakalım. kaçıncı gün başlanıyordu buna canım?
canım ben okudum kızlar hep mesela adet oluyon ya ilk gün oluyo o gün ya hehhh 7.ci gün baslıyolarmış 15 gün sürüyomus yani 21.gün bitiyomus canım bu arada tarifi de söle;
bi beyaz sogan olucak ama hani kırmızı renktede var ya bu beyaz sogan olucak 1 bardak kaynamış suya bi soganı soyup 4 bölüp atıcan sonra 5 dak.da kaynıcak sonra dinlencek ılık sekilde sabah akşam olmak üzere içicekmişsin caım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kızlar benim bu ay klomen ve ovitrelle işe yaramadı. bi yumurtam çatlamadı 1i çatladı. çatlamayan kist olarak kaldı. dr tedaviye ara vermemiz gerektiğini söyledi. bu arada kisti yok etmek için doğum kontrol hapı verdi. 1 ay sonra yani kist gidince tekrar klomen ve ovitrelle vereceğini söyledi. eger o da sonuç vermezse günlük iğnelere geçeriz dedi.
bu günlük iğneler nedir nasıl uygulanıyor bilen varmı lütfen yardımcı olur musunuz?
kızlar benim bu ay klomen ve ovitrelle işe yaramadı. bi yumurtam çatlamadı 1i çatladı. çatlamayan kist olarak kaldı. dr tedaviye ara vermemiz gerektiğini söyledi. bu arada kisti yok etmek için doğum kontrol hapı verdi. 1 ay sonra yani kist gidince tekrar klomen ve ovitrelle vereceğini söyledi. eger o da sonuç vermezse günlük iğnelere geçeriz dedi.
bu günlük iğneler nedir nasıl uygulanıyor bilen varmı lütfen yardımcı olur musunuz?
anladım beyaz soğan olacak. bu kistleri falan da dağıttığı için iyi gelir inş. ben de bu ay adet olunca başlayayım canım. sağolasın.
kızlar teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı inşallah. soğan kürünü bende uygulamayı düşünüyorum ama ben adet bitiminden sonra 7gün geçecek ondan sonra başlanacak biliyorum. oyle okudum saraçoğlunun sitesinde.
hakkında hayırlısı olsun canımmm inşallahhh olumunekankayizsmile:Saruboceq:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu sonucum hiç değişmeyecek galiba kızlarr negatifmişş... benim normal adet günüm de geçti demek ki klomen bende gecikmee yapıyorrr.ne kadar gecikecek daha bakalım.
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım bikaçgündür firardaydım ben yine ösledim sizleri hamiş haberi varmı bakalım...
kuzum bugün kontrolün var demek hadi bakalım güzel haberlerle gel bakalım öğrenebilecekmisin cinsiyetini...
yaa kızlar bu yazıdıklarımızın altında beğendim beğenmedim yazıyorya artık bildiğin oylamamı yapacaz bikaçgündür yoktumya yeni gördüm güzel bişeye benziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?