Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Cnm endişelenme bende de aynı şekilde ağrı ve batmalar oldu.Özellikle hareket halindeyken.İğneden sonra artacak büyük ihtimal.Normal kafana takma..

gunaydın cnmmmm
evet hep firar edıosun
inşş cnm hayırlısıyla gıder gelırım
senneler yapıosun bakalım

valla onlar neye yarıo pekte bakmadım hehe:))

kuzummm ben bebişi bayanssulusmilebilmiyorumkismilekız diye tahmin ediyorum yada istediğimimi söylüyorum acaba neyse canım sağlıklı :Saruboceqlsunda kız yada erkek hiç farketmez heyecanla senden gelecek tatlı haberi bekliyorum.. güzelim benim işler biraz karışık :çok üzgünüm:şu anda olan bişey yok zaten bi gelişme olsa öncelikle burda paylaşırım bakalım bende anlıcan bi değişiklik yada gelişme yok :hulya:malesef:sinifsinif:öpüyorum seniopuyorumnanaktan

babamızda bence kız dioo
karnımı gorenlerde kız dedıler
bakalım cnm ayy inşş gosterırı yaaa
tabıkı emosum once saglıgı yoksa kız erkek ne farkeder evlat sonucta
cnmm cım baslıycaktık tedavıye
buraları bos bırakma zatn ama zatn eskılerden pek kımse yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrra.s.
kuzucum hakkında ne hayırlı olucaksa o olur inşallah bitanem benim rabbim hayırlısyla bizede nasip eder inşallah böle güzel bir günüolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

erkek :icecream:

arkdaşlar bende pko var dedi doktor soğan kürü kullandım 4 ay bu sefer gittim yumurtalıkların çok tembel dedi ben klomen kullandım en son günde 4 tablet aldım ama gelişmedi doktor iğne başlıyacaksın hapla gelişmez dedi benim durumumda olup hamiş kalanlar lütfen bilgi verin bana artık eşim çok istiyor çok huzurszum lütfen yardımınızı bekliyorum allhım hepimize nasip eder inşllah hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

salı rahim filmi çektirdim, 2 günden geçti hala kanamam var,
ve tüplerimde ağrı var korkuyorum tüplerime bişey olmamıştır inşallah,
sizde de ağrı olmuşmuydu normalmidir.

Canım bende çektirmiştim ama benim ağrım birkaç saat sonra geçmişti üstelik öle çok kanamam olmadı. doktorum biraz kanama olursa normal ağrın için yaptığım ağrı kesici yeterli demişti dediği gibi akşamına ağrım yoktu..

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrra.s.
kuzucum hakkında ne hayırlı olucaksa o olur inşallah bitanem benim rabbim hayırlısyla bizede nasip eder inşallah böle güzel bir günüolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

erkek :icecream:

geldım kızlarrrrrrrrrrr

dr ayşe dedı
kesınmı dedım yanı alımmı bsyler 2 hafta sonra ayrıntılı ulrasonun var ondan sonra al dedı kesınlesrde orada dedı tamm deıdm pekı yuzde kaç kız dıe sordum %89 dedı:))))
umarım dönmez kenmdımızı kıza alıstrdıktan sonra

sağlıklı olsun da canım... hadi bakalım hayırlısıyla ayrıntılıya da gir. kesinleşir o zaman. görüşürüz canım. merak etmiştim ben de geldin mi diyee.denk geldi. görüşmek üzere.

benide ekleyin 24 ekim ilk aşılamam klomen tedavisi...:)

prenses geliyo yani :)))
değişmez artık kaçıncı haftaya geldin kuzu.. hayırlı olsun gönlünden geçen olmuşş
opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey:bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileben yerim prensesimi canımmm kuzum bak benim kız kız diye tutturmamda varmış bişey çok sevindim ALLAH ım sağlıkla sizi birbirinize kavuştursun darısı isteyen herkesin başına olsun...öpüyorum canım seni ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldumŞeniz

ayy canım cok sevındım. hayırlısı olsun. ya ben bıle dıyorum ya alırz alırız da kız dogarsa :)

sağlıklı olsun da canım... hadi bakalım hayırlısıyla ayrıntılıya da gir. kesinleşir o zaman. görüşürüz canım. merak etmiştim ben de geldin mi diyee.denk geldi. görüşmek üzere.
amın cnmm en onemlısı saglıgı inşş ayrıntılıyıda atlatırızda bıranonce:) darısı basınıza tatlım
benide ekleyin 24 ekim ilk aşılamam klomen tedavisi...:)
eklıorum cnm
prenses geliyo yani :)))
değişmez artık kaçıncı haftaya geldin kuzu.. hayırlı olsun gönlünden geçen olmuşş
opuyorumnanaktan
evet prenses gelıo degısmez heralde nebılım dr %89 dıyınce acaba degısırmı dıorum
saol tatlımmm darısı basınıza:))
emıossss teyzesııı valla ole cnmm hehehe amın cnm amın inşş darısı baınıza tatlım benımm ınssssss
tebrik ederim kuzu,
saoll canımmm
ayy canım cok sevındım. hayırlısı olsun. ya ben bıle dıyorum ya alırz alırız da kız dogarsa :)

hehe :))))saol cnmmmm evet verırızz hehehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…