olsun olsun sen devam et çalışmaya. işleyen demir paslanmaz:81::81: kistin belirtisini hiç bilmiyorum canımcım sen şimdi kötü düşünme hemen.
evet canım hamileyimmm çok sağol darısı tez zamanda başına inşallahhh
ewet doğru söylüyosun canım, pozitif düşünmek lazım ama bu yola girince pek mümkün olmuyormuş onu anladım :26: ama çabalıyorum kendimce, stres gebeliği engellermiş diye okumuştum bi yerlerde..kafa dağıtmak için hobiler edindim onlarla uğraşıyorum, ama yinede aklın bi köşesinde hep kemiren bişey var malesef
amin inşallah, Allah isteyen herkese versin, kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan inşallah..
cankuslarımmmmmmmm geldımmmmmmm
dr muza gıttık evettt %100 kız mınıkımm :))
ayy kocaman olmuss sıpa kıpır kıpır bı yerınde durmuo
dr dedım erkek gıbı bu ya dr dıo erkek gıbı hatun ıste .)eelrını yuzune koyuyo agzını acıoo cok guzeldı cok:) ben erkekge benzıo dedım pat sırtını dondu bıze yuzunu bıdahada duzgun gostermedı kustu mu naptı hehehe:))cd lerını verdı
herseyımız ii ayrıntılımız guzel gectı kızlar cok sukur mınıgım ii :)) Rabbıme bınlerce sukur olsun..
darısı ısteyen tum herkeze inşşşşşşşşşşşşş :))
ben bu ay spora başlamıştım mesela 1 ay düzenli spor yaptım. dediğin gibi hobiler bulmak çok faydalı el işi yapmak falan. inş tez zamanda meleğine kavuşursun canımcım
defhne canımmm tebrik ediyorum seninde miniğin geliyormuş demek yaa maşallah , Allah ömrünü güzel yazsın inşallah, hamiş belirtilerin varmıydı canım bahsedermisin.
İnşallah canım inşallah sağolasın..
Sen çok uğraştın mı meleğine kavuşmak için?
cnmmm benım saol teyzesı amınayy canım o kadar güzel yazmışsın ki yorum yazmadan edemedim.maşallah ya kırkbir kere maşallah, kocaman olmuş demek, ayy ben bile heyecanlandım yaa , bu arada düşündüğün bütün isimler çok güzel kuzum ,
Bayram üzeri bu kadaarr yoğunlukk öldüm bitttiimm. Hastaneye bile koşa koşa gittim. Bu defa seropheneye çevap vermiş yumurtam, bir tane 9 mm lik yumurta oluşmuş. Pztesi-salı-çarşamba hergün, ondn snra da gün aşırı ilişki dedi. Çatltma iğnesi vermeyeck misiniz dedim, bi daha kontrol edemeyeceğim icçin (bayram tatili giiyor araya) ezbere veremem dedi. Günde 2 mm büyüyormuş yumurtaar, bu doktora da sordum öyle söyledi. Hatta benim yumoşşş hftay falan ancak büyür. Adetimin 11. günü daha. Amaaann neyse işte, durum böylee
canlarım beni merak etmişsiniz ama ben vefasız insan bi giripte cevap yazamadım size
hepiniz çok çok saolun
canım arkadaşlarım hep umutsuzdum biliosunuz ama sanki bi umut ışığı doğdu bugün
bugün değerim 78 den 206 ya çıktı
daa dr.umla görüşemedim ama inş. hayırlı bi sonuç olur
duanızı eksik etmeyin nolur
kuzummm kesinlesmiş
güzeller güzeli bi kız geliomuş
Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inş.
çok sevindim kuzummmm
Allahımmmmmmmmmmm melegımızzz gelıooooooooooooooooooo
zehraaaaaaaaaaa cnmmmm ayyyyyyyyy nasıl sevındım anlatamam arayamadımda senı ya benım telım rehberı kafayı yedı senın numaranı bulamadım sevda bıle aradı ıstedı veremedım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
topıcımızdee hamılerr cogalıooo umutlummmda verıcek tez zamnda bu haverı inşşşşşşş
ayyyyyyyyy cok sevındım yaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmm
çok çok çokkkkk saol
inş. Gönlümüzdeki gibi olur herşey
canım aklımdasın hep msj atıcaktm
ama ben de daaa yeni öğrendim bide dr.umla konuşmadan bişi demek istemedim
ben sana msj atarım canım
hem kaydedersin numaramı
canlarım beni merak etmişsiniz ama ben vefasız insan bi giripte cevap yazamadım size
hepiniz çok çok saolun
canım arkadaşlarım hep umutsuzdum biliosunuz ama sanki bi umut ışığı doğdu bugün
bugün değerim 78 den 206 ya çıktı
daa dr.umla görüşemedim ama inş. hayırlı bi sonuç olur
duanızı eksik etmeyin nolur
canımmm gördüm değiştirmişsin listeyi
inş. yerim oradan hiç değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?