Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

umutlummmmmmmmmmmmmmmmm yazdım gerılerde kaldı:)) cnm benım napıosunn nasılsınnn
ben cıkıormmm dr gunum bugun bakalım kızım napıomusss
kocamn öptummmmmmmmm ii bakın kendınızee
(kızım napıomus demek ne degsık bsy ınanamamaktayım sanırsam hala anne olacagıma )

Günaydın hanımlar... Minik kuzunun annesi Kuzu'dan güzel haberleri alınca bende gelip 1-2 bişey yazayım dedim.
Öncelikle Zazez 'imin güzel haberini aldığım için çok mutlu oldum... İnşallah herşey çok güzel devam edecek ve burası minik klomen bebişleriyle dolup taşacak.
Zazez'in ardından Defhne arkadaşımız da çift çizgiyi görenlerden olmuş.Onu da tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Beklemedeki arkadaşlarımın da Rabbim dualarını ve çabalarını karşılıksız bırakmayacaktır buna inanıyorum... umudunuzu koruyup çaba harcadığınız sürece en hayırlı vakitte hepinizin güzel haberlerini alacağız inşallah.

çok teşekkür ederim canımmmm

sağol umutcum..Yumurta çok ama tutan yok herşeyden önemlisi kısmet zaten.. umarım bizimde yüzümüz güler. Bu arada buraya üye olmak hayatıma çok şey kattı.. sizlerin içtenliği doğallığı başka teşk ederim

bende yeni katılıyorum arkadaşlar aranıza. 12 yıllık evliyim ve klomen seraphone çatlata iğnesi aşılama laparoskopi oldum
yani tüp bebek dışında hepsinden birerkere denedim ama sonuç yok
Aramıza hoş geldin öyleyse Kamerciğiiim. İnşallah gelir gelmez kavuşursun meleğine ve bizlere de umut olursuun. Yaradan hayırlı vakitte, hayırlı bbişler verecek inşallh hepimize.

çok şüükür canım en azından senin muradın gerçekleşti bu ay. Tabii ki bize de verecek Allahım boy boy bebişleer. Biliyoruumm... Bıcır bıcırr bebişlr gezinecek ortalarda.
Tekrar Hoşgeldin Kamerciğiim. 4 gün geçmiş fakat sen rahat rahat duruyorsuun demek. E haydi koooş kız bi test alıp yapıveeerr. Zaten varsa vardır, yksa yoktur güzelim. Ama ya varsaaaa

Canımıniçiii karşılamadıkk. Bugün doktora ggideceğini biliyordum zteen, bu defa unutmadııım Evet yaa çok güel bi haber aldık. İnşallahh Zehracığıımm da artık kesinlikle hamileyiiiim diye gelip bizi daha da çoookkk sevindireceek. minnoşumaa teyzesinin selamını söylemeyi uunutmazsın inşallahh. Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı haberlerle gel gülüm.

Belli mi olur gülüm, birinden kaçsa bi başka yumurtya yakalanır bakarsn.. :90: Benim buraaya üye olduumdan beri tam 2 yıl geçtiii ve inan aynı huzuru ben de yaşıyorum. Buradaki herkesin derdi aynı çünkü. Yaşadıklarımız, umutlarımız,umutsuzluklarımıızz... Aynı şeyleri düüşünüp, aynı şeylere üzülüyruz. Bu samimiyet, huzur da bundan kaynaklanıyor bence. İyi ki sen de geldin aramıza. İnşallahh tez zamanda da senin halayını çekeriiiz.

canım ben günde 2 tane 5 gün içmiştim

defnecim tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin darısı başımıza bende klomen içtim günde 2 adet 12.günümde kontrolüm vardı 2 yumoşum olmuş çok şükür Rabbime hiç bu kadar iyi gelişeceğini tahmin etmemiştim hemen o akşam çatlatma iğnemi yaptılar bakalım bekliyorum bende hayırlısıylaa belirtilerinden biraz bahsedermisin canım birde senin kaç yumurtan olmuştu ne kadardı büyüklüğü?

sağol canım cevap verdiğin için bende 2 tane içmiştim ilk ay çok gelişti aniden kist oldu bu ay hiç gelişmedi günde 3 e çıkardı nası içicem diye kara kara düşünüyorum:94:

canım inş bu ay tedavinin sonucu güzel olur senin için de bol bol dua edeceğim.

sağol canımmmmmmmmm darısı başına inşallahhhhh canım ya benim 13.gün 15mm bitane yumurtam vardı. doktor tedavi başarısız adet olunca gel dedi. ama oldu işte :) bende hala inanamıyorum. sadece çok karın ağrım oldu hala da var bi de göğüslerim çok şişti ve ağrıdı. bazen şişerdi göğüslerim ama busefer iğne batıyor gibi oldu uç kısımlarda. inş iki yumurtanda çatlarda ikizlerin olur canımcım

ikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

göğüslerin peki ne zaman şişti canım yani adetine ne kadar vardı hissettiğinde benim biri 22,23 mm miş diğeri 15,15 mm umarım döllenir ikisinden beri yada ikiside artık farketmez döllensinde

ne güzel hamile haberleri almak acaba bizede sıra gelir mi ??? hafta sonunu beklemek çok zor.. benimde göğüs ağrılarım var ama şu beta hcg net bişey vermedi ki.. ayy darısı bizim başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…