Günaydın hanımlar... Minik kuzunun annesi Kuzu'dan güzel haberleri alınca bende gelip 1-2 bişey yazayım dedim.
Öncelikle Zazez 'imin güzel haberini aldığım için çok mutlu oldum... İnşallah herşey çok güzel devam edecek ve burası minik klomen bebişleriyle dolup taşacak.
Zazez'in ardından Defhne arkadaşımız da çift çizgiyi görenlerden olmuş.Onu da tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Beklemedeki arkadaşlarımın da Rabbim dualarını ve çabalarını karşılıksız bırakmayacaktır buna inanıyorum... umudunuzu koruyup çaba harcadığınız sürece en hayırlı vakitte hepinizin güzel haberlerini alacağız inşallah.
Aramıza hoş geldin öyleyse Kamerciğiiim. İnşallah gelir gelmez kavuşursun meleğine ve bizlere de umut olursuun.bende yeni katılıyorum arkadaşlar aranıza. 12 yıllık evliyim ve klomen seraphone çatlata iğnesi aşılama laparoskopi oldum
yani tüp bebek dışında hepsinden birerkere denedim ama sonuç yok
sağol tatlımm. canım dün idrar teti yaptım silik çizgi vardı ama beklemeden uyumuştum 1 saat sonra gördüm. inanmadım tabi teste. bu sabah gene yaptım hemen beliriverdi ikinci çizgi :) inş cumartesi de kan testi yapılacak doktor randevum var. canım ben bu ay çok dua ettim kuran okudum hep. 25. ayımda geldi meleğim. senin de gelecek tez zamanda inşallahhh umudunu asla yitirme bak doktorun olmaz dediği ayda oldu
Tekrar Hoşgeldin Kamerciğiim. 4 gün geçmiş fakat sen rahat rahat duruyorsuun demek. E haydi koooş kız bi test alıp yapıveeerr. Zaten varsa vardır, yksa yoktur güzelim. Ama ya varsaaaabenim problemim yok dedi dr lar sebepsiz kısırlık.Ama en zoruda bu heralde, sorun olsa bişiler yaparsın ,tedavi olursun ben horon fazla almaim diye erteleye erteleye bu güne geldik.Yaş lar geçiyor artık ucundan tutmamız lazım. bide benim reglim hiç günü aksamazken şu anda 4 gün geçti.Tabiki boşa heves leniyorum biliyorum ama umut işte. ararken gebelik mebelik falan sizi buldum lütfen banada arkadaş olunnnnn
umutlummmmmmmm gunaydınnnnnn nasılsınn bak neguzel basladık gune valla:))
bende bugun dr gıtdıorumm ayrıntılımız var kızçem napıomus bakalım hayırlısıyla bı atlatalım bunuda
ayy bıde dr dıomus kız degl erkek hehhe
Canımıniçiii karşılamadıkk. Bugün doktora ggideceğini biliyordum zteen, bu defa unutmadııımumutlummmmmmmmmmmmmmmmm yazdım gerılerde kaldı:)) cnm benım napıosunn nasılsınnn
ben cıkıormmm dr gunum bugun bakalım kızım napıomusss
kocamn öptummmmmmmmm ii bakın kendınızee
(kızım napıomus demek ne degsık bsy ınanamamaktayım sanırsam hala anne olacagıma )
sağol umutcum..Yumurta çok ama tutan yokherşeyden önemlisi kısmet zaten.. umarım bizimde yüzümüz güler. Bu arada buraya üye olmak hayatıma çok şey kattı.. sizlerin içtenliği doğallığı başka teşk ederim
kızlar günde aç klomen içiyorsunuz dedim kimse cevap yazmadı
canım ben günde 2 tane 5 gün içmiştim
kızlar günde aç klomen içiyorsunuz dedim kimse cevap yazmadı
canım ben günde 2 tane 5 gün içmiştim
sağol canım cevap verdiğin için bende 2 tane içmiştim ilk ay çok gelişti aniden kist oldu bu ay hiç gelişmedi günde 3 e çıkardı nası içicem diye kara kara düşünüyorum:94:
defnecim tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin darısı başımızabende klomen içtim günde 2 adet 12.günümde kontrolüm vardı 2 yumoşum olmuş çok şükür Rabbime hiç bu kadar iyi gelişeceğini tahmin etmemiştim hemen o akşam çatlatma iğnemi yaptılar bakalım bekliyorum bende hayırlısıylaa belirtilerinden biraz bahsedermisin canım birde senin kaç yumurtan olmuştu ne kadardı büyüklüğü?
canım inş bu ay tedavinin sonucu güzel olur senin için de bol bol dua edeceğim.
sağol canımmmmmmmmm darısı başına inşallahhhhhcanım ya benim 13.gün 15mm bitane yumurtam vardı. doktor tedavi başarısız adet olunca gel dedi. ama oldu işte :) bende hala inanamıyorum. sadece çok karın ağrım oldu hala da var bi de göğüslerim çok şişti ve ağrıdı. bazen şişerdi göğüslerim ama busefer iğne batıyor gibi oldu uç kısımlarda. inş iki yumurtanda çatlarda ikizlerin olur canımcım
canım inş bu ay tedavinin sonucu güzel olur senin için de bol bol dua edeceğim.
sağol canımmmmmmmmm darısı başına inşallahhhhhcanım ya benim 13.gün 15mm bitane yumurtam vardı. doktor tedavi başarısız adet olunca gel dedi. ama oldu işte :) bende hala inanamıyorum. sadece çok karın ağrım oldu hala da var bi de göğüslerim çok şişti ve ağrıdı. bazen şişerdi göğüslerim ama busefer iğne batıyor gibi oldu uç kısımlarda. inş iki yumurtanda çatlarda ikizlerin olur canımcım
ikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
göğüslerin peki ne zaman şişti canım yani adetine ne kadar vardı hissettiğinde benim biri 22,23 mm miş diğeri 15,15 mm umarım döllenir ikisinden beri yada ikiside artık farketmez döllensinde
sağolun kızlar hamileleri tebrik ediyorum darısı bize inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?