arkadaşlar merhaba ben arnıza yeni katıldım.tedavi olurken sakın umudunuzu yitirmeyin.be 17 seneden sonra oğlumu kucağıma aldım şuanda 7 aylık.çok zor ve sıkıntılı günlerden sonra kavuştum ona inşallah size umut olurum sizde en kısa zamanda muradınıza erersiniz.
selam kızlar nasılsınız bakalım defhnecim tebrikler canım sağlıkla yavruna kavuşursun ve rahat bi hamişlik geçirirsin inş. çok sevindim canım...zehrammmm senden haber bekliyoruz canım herşey yolundadır umarım bidenem hadi yaz artık..kuzummm sende kontrole gitmişsin bugün sanırım nasıl kızımız büyümüşmü annesi
Aramıza hoş geldin öyleyse Kamerciğiiim. İnşallah gelir gelmez kavuşursun meleğine ve bizlere de umut olursuun.Yaradan hayırlı vakitte, hayırlı bbişler verecek inşallh hepimize.
çok şüükür canım en azından senin muradın gerçekleşti bu ay. Tabii ki bize de verecek Allahım boy boy bebişleer. Biliyoruumm... Bıcır bıcırr bebişlr gezinecek ortalarda.
Tekrar Hoşgeldin Kamerciğiim. 4 gün geçmiş fakat sen rahat rahat duruyorsuun demek. E haydi koooş kız bi test alıp yapıveeerr. Zaten varsa vardır, yksa yoktur güzelim. Ama ya varsaaaa
Canımıniçiii karşılamadıkk. Bugün doktora ggideceğini biliyordum zteen, bu defa unutmadııımEvet yaa çok güel bi haber aldık. İnşallahh Zehracığıımm da artık kesinlikle hamileyiiiim diye gelip bizi daha da çoookkk sevindireceek. minnoşumaa teyzesinin selamını söylemeyi uunutmazsın inşallahh. Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı haberlerle gel gülüm.
Belli mi olur gülüm, birinden kaçsa bi başka yumurtya yakalanır bakarsn.. :90: Benim buraaya üye olduumdan beri tam 2 yıl geçtiii ve inan aynı huzuru ben de yaşıyorum. Buradaki herkesin derdi aynı çünkü. Yaşadıklarımız, umutlarımız,umutsuzluklarımıızz... Aynı şeyleri düüşünüp, aynı şeylere üzülüyruz. Bu samimiyet, huzur da bundan kaynaklanıyor bence. İyi ki sen de geldin aramıza. İnşallahh tez zamanda da senin halayını çekeriiiz.
selam kızlar nasılsınız bakalım defhnecim tebrikler canım sağlıkla yavruna kavuşursun ve rahat bi hamişlik geçirirsin inş. çok sevindim canım...zehrammmm senden haber bekliyoruz canım herşey yolundadır umarım bidenem hadi yaz artık..kuzummm sende kontrole gitmişsin bugün sanırım nasıl kızımız büyümüşmü annesi
defnecim tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin darısı başımızabende klomen içtim günde 2 adet 12.günümde kontrolüm vardı 2 yumoşum olmuş çok şükür Rabbime hiç bu kadar iyi gelişeceğini tahmin etmemiştim hemen o akşam çatlatma iğnemi yaptılar bakalım bekliyorum bende hayırlısıylaa belirtilerinden biraz bahsedermisin canım birde senin kaç yumurtan olmuştu ne kadardı büyüklüğü?
Başka bir doktora güvenmek gerçekten zor canım ama bence o kadar içmiişsin ilacını, bi dünya hormon almışsın başka bir doktora gitmelisin. En azından yumurta takibini yptırmak için. Bayram dönüşü de koşarsın kendi doktoruna.Hamiş kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inş.Güle güle büyütün anneciklerDarısı inş. en kısa zamanda bizler... Aminnnnnnnnnnnnn
Kılzar bu arada benim serephone bugün son gün kontrol olayı bayrama denk geliyo ve ben çok tedirginim doktorum dün tatile çıkmış başka bir doktorada gidemedim iş yerinde izin sorun oldu moralim çok bozuk şu an yani napıcamı bilemiyorum kızlar(
Eminemm sen nasılsıın. Zehra dün hiç yazmadı burda. Bugün gelir ve güzel haberlerini verir inşallah bize.zazezzzzz canım nasılsın canım bişey yazmadın inş. güzel haberlerle gelmişsindir bitanem merakta bırakma bizleri..
cankuslarımmmmmmmm geldımmmmmmm
dr muza gıttık evettt %100 kız mınıkımm :))
ayy kocaman olmuss sıpa kıpır kıpır bı yerınde durmuo
dr dedım erkek gıbı bu ya dr dıo erkek gıbı hatun ıste .)eelrını yuzune koyuyo agzını acıoo cok guzeldı cok:) ben erkekge benzıo dedım pat sırtını dondu bıze yuzunu bıdahada duzgun gostermedı kustu mu naptı hehehe:))cd lerını verdı
herseyımız ii ayrıntılımız guzel gectı kızlar cok sukur mınıgım ii :)) Rabbıme bınlerce sukur olsun..
darısı ısteyen tum herkeze inşşşşşşşşşşşşş :))
soyledım cnmmm soylememmıı slm teyzelerındenBaşka bir doktora güvenmek gerçekten zor canım ama bence o kadar içmiişsin ilacını, bi dünya hormon almışsın başka bir doktora gitmelisin. En azından yumurta takibini yptırmak için. Bayram dönüşü de koşarsın kendi doktoruna.
Eminemm sen nasılsıın. Zehra dün hiç yazmadı burda. Bugün gelir ve güzel haberlerini verir inşallah bize.
Miniiikk kuzuum beniimm. Demek kocaman olmuuş. Selam söyledin dimi teyzelerindeen :81: :80: Akşam araacaktım seni vallahi noldu gülüüm diye. Ama gece gece rahatsız etmeyeyim diye aramadıım. İnan çok mutlu oldum herşeyin iyi olmasına. İnşallah daha daa iyi olur gülüümm
hepinize günaydın canlarımmmmm
soyledım cnmmm soylememmıı slm teyzelerınden
ayy canım arasaydın keske rahatsızlık nedemek askolsun cankusum
amın cnm inşşşş
gunaydınn tatlımm :)
bu arada gözün aydın tatlikom inşallah bende bebeğimin hareket ettiğini görebilirim ya ne heyecanlı şimdiden heyecan sardı içimi ozaman ölürüm kesin heyecandan
saoll cnmmm
inşş tatlımm sende mınnosunu goreuceksın
Rabbım bu guzel duygudan kımselri mahrum etmesın
sende inşş her anını doya doya guzel guzel yasa cnmm
zaman ole cabuk gecıo kı bak gorcek bı gıttıgınde ufacık bı gıttıgınde kocaman olmuss olucak:))
Herkese merhabalar,
Ben zaman zaman (daha çok jinekolojik sorunlarım olduğunda) yazılanları takip ediyorum..Bende şu aralar çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Önce size geçmişimi yazayım sonra bazı sorularım olacak, tecrübelerinize dayanarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim..16 aylık evliyim, 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım Nisan ayında bıraktım..Bu arada muayene oldum ve rahim ağzında yara çıktı. Mayıs ayında yara donduruldu, Haziran ayında kontrole gittiğimde bu seferde bir adet 1 cm boyutunda polipim olduğunu gördü doktor..Ağustos başında polip ameliyatı oldum ve alındı..Çok şükür bişey kalmadı, kontrollerim gayet sağlıklı..Bu arada polip ameliyatı sırasında verilen sıvı ile tüpleriminde açık olduğu da anlaşıldı (bi taşla iki kuş oldu :) ) Ameliyat sonrası 1 kutu Climen kullandım..Doktorum bu tip ameliyatlardan sonra rahimde yapışma olabileceğini, bu ilaç ile engellediklerini söyledi. Östrojen hormonu takviyesi imiş. Sonraki ay yumurtlama testleri ile denedik fakat olmadı. Bende hemen olsun istediğim için bi yumurta takibi yaptırmak istedim. İlk seferinde herşey güzel gitti, yumurta oluştu ve çatladı fakat yine gebelik olmadı..Sonraki ayda-yani bu ay- herşey normal olmasına rağmen, doktor istersen hızlandıralım diyip bana klomen verdi, günde iki tane 5 gün kullandım, kontrole gittiğimde solda 2 adet büyük (17 mm ve 18 mm) sağda 1 adet küçük (12.5 mm) yumurtam olduğunu gördü, üç gün sonra tekrar gittim (SAT 15 idi) sağdaki yumurta çatlamış soldakiler duruyor, 1 tanesi belki çatlayabilir dedi..küçük olan nasıl çatlar diye sorduğumda bizim göremediğimiz başka bir yumurtada olabilir belki o çatlamıştır, ama kesin çatlamış sıvıyı görüyorum dedi..bu gün sat 17 benim sol kasığımda ağrılarım var ve pazar gününden beri her gün yumurta akı kıvamında olan iki parmak arasında uzayan akıntıdan geliyor. Kafam o kadar karıştı ki..şimdi olgunlaşmayan yumurtam çatladıysa o kadar küçük yumurta döllenir mi?? diğer ikisi de çatlamış mıdır? çünkü 3 gündür çatlama belirtilerim devam ediyor..çatlamadıysa ne olacak?? yardımcı olabilir misiniz??? (yazarken kaptırmışım kendimi biraz uzun olmuş:))
Arkadaşlar tekrar merhaba, dün üstteki soruyu sormuştum ama bi cevap alamadım
cevap verebilecek kimse yok mu??
canım bence sen ne olur ne olmaz çalışmalara devam et. hepsi farklı tarihlerde çatlıyor demekki
2 günde 1 devam ediyoruzbelirtiler olduğu için bırakmadım, ama dün okudum bu topiği bayaa bi, çatlamayan yumurtada kistden bahsediliyordu çoğunlukla, kistin belirtileri nelerdir acaba?
bu arada hamilesin galiba..Allah hayırlısıyla kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İnşallahççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?