Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Hamiş kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inş.Güle güle büyütün annecikler Darısı inş. en kısa zamanda bizler... Aminnnnnnnnnnnnn

Kılzar bu arada benim serephone bugün son gün kontrol olayı bayrama denk geliyo ve ben çok tedirginim doktorum dün tatile çıkmış başka bir doktorada gidemedim iş yerinde izin sorun oldu moralim çok bozuk şu an yani napıcamı bilemiyorum kızlar (

kızlar bence iğne yapıldğı gece ilişkiye başlanmalı benim akrabam öyle yapmıştı hamile kaldı tarih de tututyor ben öyle yapıcam

cnım gözün aydın. allah bebegıne uzun ömürler versin. darısı tum isteyenler inşallah.

Herkese merhabalar,
Ben zaman zaman (daha çok jinekolojik sorunlarım olduğunda) yazılanları takip ediyorum..Bende şu aralar çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Önce size geçmişimi yazayım sonra bazı sorularım olacak, tecrübelerinize dayanarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim..16 aylık evliyim, 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım Nisan ayında bıraktım..Bu arada muayene oldum ve rahim ağzında yara çıktı. Mayıs ayında yara donduruldu, Haziran ayında kontrole gittiğimde bu seferde bir adet 1 cm boyutunda polipim olduğunu gördü doktor..Ağustos başında polip ameliyatı oldum ve alındı..Çok şükür bişey kalmadı, kontrollerim gayet sağlıklı..Bu arada polip ameliyatı sırasında verilen sıvı ile tüpleriminde açık olduğu da anlaşıldı (bi taşla iki kuş oldu :) ) Ameliyat sonrası 1 kutu Climen kullandım..Doktorum bu tip ameliyatlardan sonra rahimde yapışma olabileceğini, bu ilaç ile engellediklerini söyledi. Östrojen hormonu takviyesi imiş. Sonraki ay yumurtlama testleri ile denedik fakat olmadı. Bende hemen olsun istediğim için bi yumurta takibi yaptırmak istedim. İlk seferinde herşey güzel gitti, yumurta oluştu ve çatladı fakat yine gebelik olmadı..Sonraki ayda-yani bu ay- herşey normal olmasına rağmen, doktor istersen hızlandıralım diyip bana klomen verdi, günde iki tane 5 gün kullandım, kontrole gittiğimde solda 2 adet büyük (17 mm ve 18 mm) sağda 1 adet küçük (12.5 mm) yumurtam olduğunu gördü, üç gün sonra tekrar gittim (SAT 15 idi) sağdaki yumurta çatlamış soldakiler duruyor, 1 tanesi belki çatlayabilir dedi..küçük olan nasıl çatlar diye sorduğumda bizim göremediğimiz başka bir yumurtada olabilir belki o çatlamıştır, ama kesin çatlamış sıvıyı görüyorum dedi..bu gün sat 17 benim sol kasığımda ağrılarım var ve pazar gününden beri her gün yumurta akı kıvamında olan iki parmak arasında uzayan akıntıdan geliyor. Kafam o kadar karıştı ki..şimdi olgunlaşmayan yumurtam çatladıysa o kadar küçük yumurta döllenir mi?? diğer ikisi de çatlamış mıdır? çünkü 3 gündür çatlama belirtilerim devam ediyor..çatlamadıysa ne olacak?? yardımcı olabilir misiniz??? (yazarken kaptırmışım kendimi biraz uzun olmuş:))

selam kızlar nasılsınız bakalım defhnecim tebrikler canım sağlıkla yavruna kavuşursun ve rahat bi hamişlik geçirirsin inş. çok sevindim canım...zehrammmm senden haber bekliyoruz canım herşey yolundadır umarım bidenem hadi yaz artık..kuzummm sende kontrole gitmişsin bugün sanırım nasıl kızımız büyümüşmü annesi

zazezzzzz canım nasılsın canım bişey yazmadın inş. güzel haberlerle gelmişsindir bitanem merakta bırakma bizleri..

sağol kuzucummmmmmm darısı isteyenlerinde başına inşallahhh

cankuslarımmmmmmmm geldımmmmmmm

dr muza gıttık evettt %100 kız mınıkımm :))
ayy kocaman olmuss sıpa kıpır kıpır bı yerınde durmuo
dr dedım erkek gıbı bu ya dr dıo erkek gıbı hatun ıste .)eelrını yuzune koyuyo agzını acıoo cok guzeldı cok:) ben erkekge benzıo dedım pat sırtını dondu bıze yuzunu bıdahada duzgun gostermedı kustu mu naptı hehehe:))cd lerını verdı
herseyımız ii ayrıntılımız guzel gectı kızlar cok sukur mınıgım ii :)) Rabbıme bınlerce sukur olsun..
darısı ısteyen tum herkeze inşşşşşşşşşşşşş :))

cnm çok sevindim yumoşlar olmuş hadi bakalım hayırlısı inş

Başka bir doktora güvenmek gerçekten zor canım ama bence o kadar içmiişsin ilacını, bi dünya hormon almışsın başka bir doktora gitmelisin. En azından yumurta takibini yptırmak için. Bayram dönüşü de koşarsın kendi doktoruna.
zazezzzzz canım nasılsın canım bişey yazmadın inş. güzel haberlerle gelmişsindir bitanem merakta bırakma bizleri..
Eminemm sen nasılsıın. Zehra dün hiç yazmadı burda. Bugün gelir ve güzel haberlerini verir inşallah bize.

Miniiikk kuzuum beniimm. Demek kocaman olmuuş. Selam söyledin dimi teyzelerindeen :81: :80: Akşam araacaktım seni vallahi noldu gülüüm diye. Ama gece gece rahatsız etmeyeyim diye aramadıım. İnan çok mutlu oldum herşeyin iyi olmasına. İnşallah daha daa iyi olur gülüümm

soyledım cnmmm soylememmıı slm teyzelerınden
ayy canım arasaydın keske rahatsızlık nedemek askolsun cankusum
amın cnm inşşşş
hepinize günaydın canlarımmmmm

gunaydınn tatlımm :)

soyledım cnmmm soylememmıı slm teyzelerınden
ayy canım arasaydın keske rahatsızlık nedemek askolsun cankusum
amın cnm inşşşş

gunaydınn tatlımm :)

bu arada gözün aydın tatlikom inşallah bende bebeğimin hareket ettiğini görebilirim ya ne heyecanlı şimdiden heyecan sardı içimi ozaman ölürüm kesin heyecandan

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
139.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24....................................18 KASIM
G.ERKL...................................18 KASIM
KİDY.......................................19 KASIM
ZEYNO_81...............................20 KASIM
AYSGLBRKN...........................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.....................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22................................2 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

--------------------------------------------------------------------------------

bu arada gözün aydın tatlikom inşallah bende bebeğimin hareket ettiğini görebilirim ya ne heyecanlı şimdiden heyecan sardı içimi ozaman ölürüm kesin heyecandan

saoll cnmmm
inşş tatlımm sende mınnosunu goreuceksın
Rabbım bu guzel duygudan kımselri mahrum etmesın
sende inşş her anını doya doya guzel guzel yasa cnmm
zaman ole cabuk gecıo kı bak gorcek bı gıttıgınde ufacık bı gıttıgınde kocaman olmuss olucak:))

ayyyyyy inşallah canımcım. önceden hamile olduğumu hayal eder hep derdim karnım şiş olsun böyle cici elbiseler giyip dolaşayım hiç doğmasın derdim şimdi daha karnım bile şişmeden hemen doğsun istiyorum inş çabucak ve hayırlısı ile geçer 9 ayım

Arkadaşlar tekrar merhaba, dün üstteki soruyu sormuştum ama bi cevap alamadım
cevap verebilecek kimse yok mu??

canım bence sen ne olur ne olmaz çalışmalara devam et. hepsi farklı tarihlerde çatlıyor demekki

2 günde 1 devam ediyoruz belirtiler olduğu için bırakmadım, ama dün okudum bu topiği bayaa bi, çatlamayan yumurtada kistden bahsediliyordu çoğunlukla, kistin belirtileri nelerdir acaba?

bu arada hamilesin galiba..Allah hayırlısıyla kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İnşallahççç

olsun olsun sen devam et çalışmaya. işleyen demir paslanmaz :81::81: kistin belirtisini hiç bilmiyorum canımcım sen şimdi kötü düşünme hemen.

evet canım hamileyimmm çok sağol darısı tez zamanda başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…