• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve oviterelle kullnanlar

mutluannemb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
39
3
1
28
Arkadaşlar merhaba.ben 7 gün boyunca klomen içtim bugün muayne oldugumda iki tane büyümüş yumurtam vardı ikiside 20 mm bugün de çatlatma iğnesi yaptım akşam 7 de ilişki nemznn olmalı deneyimli olanlar yazarsa sevinirim

Arkadaşlar merhaba.ben 7 gün boyunca klomen içtim bugün muayne oldugumda iki tane büyümüş yumurtam vardı ikiside 20 mm bugün de çatlatma iğnesi yaptım akşam 7 de ilişki nemznn olmalı deneyimli olanlar yazarsa sevinirim
12 saat sonra olmalı. Doktorunu bilgi vermedi mi

Bende bugün 16.30da yaptım iğneyi ama bu geceyi değerlendireceğim benimde 3 tane olgun yumurtam var

YUmurtalrin boyutu neydi acaba buarada sizin ikiz olma ihtimali yüksek doktorunuz söyledimi eğer döllenme olursa çoğul gebelik yüksek oluyor klomen kullandığın için
Evet doktorumda öyle dedi günlük 3 mm olarak hesaplayabilirsin demişti bana bugün de 18 ve 19,19 du inşallah öyle olur çok isterim rabbim nasip ederse inşallah

İnşallah ya benim bide 8. Hafta da düşük yaptım kalbi durdu onun üstüne dar vakitte yine güzel bir haber alırsam heralde mutluluktan çıldırırım inşallah nasip olur ikimizde senin kaç mm

İnşallah ya benim bide 8. Hafta da düşük yaptım kalbi durdu onun üstüne dar vakitte yine güzel bir haber alırsam heralde mutluluktan çıldırırım inşallah nasip olur ikimizde senin kaç mm
Benim iki tane oluşmuştu 20 mm ama daha fazlada büyümüş olabilir aynı gün ilaç içmeye devam ettim

MERHABA 20 EYLUL DE 20.3 MM IKEN BIR TANECIK YUMURTM İÇİN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM DOKTORUM BU AKSAMDAN ITIBAREN HER GUN ILISKI DEDI 7 GUN DEĞERLENDIRDIM BUGUN ONUNCU GUN HEYECANLA BEKLIYORUM INSALLAH TUTAR

MERHABA 20 EYLUL DE 20.3 MM IKEN BIR TANECIK YUMURTM İÇİN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM DOKTORUM BU AKSAMDAN ITIBAREN HER GUN ILISKI DEDI 7 GUN DEĞERLENDIRDIM BUGUN ONUNCU GUN HEYECANLA BEKLIYORUM INSALLAH TUTAR
Umuyorum pozitif sonuçlar alırız ne hissediyorsunuz iğnenin yan etkileri dışında bi belirti varmı sizde bende 26 eylülde yaptım iğneyi 3 tane yumurtam vardı

Umuyorum pozitif sonuçlar alırız ne hissediyorsunuz iğnenin yan etkileri dışında bi belirti varmı sizde bende 26 eylülde yaptım iğneyi 3 tane yumurtam vardı
Karın ağrısı var iğne vuruldugum günden beri 7. Ve 8. Gün şeffaf akintim oldu bazıları bebek tutunurken olabilir dedi 9.ve 10. Gün göğüs hassasiyetim var bide ara ara mide yanması bulantı gibi yemeklere de bi tiksinti geliyor 3 gündür

Maşallah 3 yumurta çok iyi şansın daha yüksek iyi degelrendir dınlen ağır hiç bişey kaldırma

Maşallah 3 yumurta çok iyi şansın daha yüksek iyi degelrendir dınlen ağır hiç bişey kaldırma
Bende iğneye dayalı ağrı olmadı ya herkes ağrı oluyor demiş acaba ben mi yanlış yaptım desem her türlü yaptım o iğneyi olmadı hiç ağrım yapmamış gibiyim yani normal mi acaba 🥹yani kendim saatleri ayarlayıp perhizsiz değerlendirdim inşallah faydası oluyordur dünden sonra sadece geceyi değerlendiriyorum umarım faydası olur ayy hadi inş sizin test gününüze az kaldı inşallah pozitifi görürsünüz bizede haber edin 🤍🌸

Back
X