• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve oviterelle kullnanlar

Bende iğneye dayalı ağrı olmadı ya herkes ağrı oluyor demiş acaba ben mi yanlış yaptım desem her türlü yaptım o iğneyi olmadı hiç ağrım yapmamış gibiyim yani normal mi acaba 🥹yani kendim saatleri ayarlayıp perhizsiz değerlendirdim inşallah faydası oluyordur dünden sonra sadece geceyi değerlendiriyorum umarım faydası olur ayy hadi inş sizin test gününüze az kaldı inşallah pozitifi görürsünüz bizede haber edin 🤍🌸
İnşallah canım bana da dua edin lütfen herkesde aynı olmak zorunda değil tabiki inşallah sizin de olur bebisiniz

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım

İlk denemede mi hamilelik oldu canım Klomen mi kullandın letu mu ilk defa kullandim bende inşallah tek sefer de gebelik olur benim de hamilelik belirtilerin ne zaman başladı iğnenin etkisi yüzünden mide bulantısı oluyo benim de ara ara
İlk klomen canım benim 10.güne kadar iğnenin normal kasık bel ağrısı felan vardı göğüs hiç ağrımadı ben test ile iğne etkisini 9. Gün kaybetmiştim o gün den sonra önce sol göğüs sonra sağ ağrısı başlamıştı şişme sertlik olmamıştı akıntı vardı ama her olayda var dedikleri için sayılmaz oda sanırım 10.Gün itibari ile ben artışı takip ettim geri testte mide bulantısı bende şpne sürecinde olmadı aman aman bi belirtim hiç olmadı sadexe 11. Gün felan karnımda yatakrben çimdik atma gibi batmalar oluyordu yanıyor gibi 12. Gün test vermiştim zaten inşallah Sanada nasip etsin Rabbim

İlk klomen canım benim 10.güne kadar iğnenin normal kasık bel ağrısı felan vardı göğüs hiç ağrımadı ben test ile iğne etkisini 9. Gün kaybetmiştim o gün den sonra önce sol göğüs sonra sağ ağrısı başlamıştı şişme sertlik olmamıştı akıntı vardı ama her olayda var dedikleri için sayılmaz oda sanırım 10.Gün itibari ile ben artışı takip ettim geri testte mide bulantısı bende şpne sürecinde olmadı aman aman bi belirtim hiç olmadı sadexe 11. Gün felan karnımda yatakrben çimdik atma gibi batmalar oluyordu yanıyor gibi 12. Gün test vermiştim zaten inşallah Sanada nasip etsin Rabbim
İnşallah canım ya bi tarafım umud ediyor bı tarafım boşuna Umut etme diyor çok düşünmek istemiyorum ama illa ki bakıyorum kimler ne yaşamış nasıl sonuçlanmış diye o zaman iğnenin etkisi bile insanın kendi vücuduna göre değişiyo 14. Gün test doğru sonuç verir diyorlar sence ben hangi gün test yapayım benim daha iğnenin 5. Günü

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım
Canım benimde iğneden 8 gün sonra bej sarı leke geldi peçeteye tek seferlik iğneden iki gün sonrasını sayarsak dpo11 de testim negatifti iğne gününü sayarsak dpo13 de ve dün belimi. Sağ tarafına ağrı girdi kalçama kadar uzanan ara sıra belimin geneli ağrıyor

Son durumun ne canım

Back
X