- 31 Aralık 2021
- 46
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi elfffkoc 42
-
Yok canim. Yumurtlama olursa eger t cizgisinin c cizgisi kadar koyu olmasi gerek.Hayırlı akşamlar hanımlar acil bir sorum olucak .
Dün öğlen 1de ovitrelle çatlatıcı iğne vurdurdum daha ilişki olmadı. bu ay ilk defa ovulasyon test yaptım T silik çıktı acaba iğne etkisini gösterdimi bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
Evet onu biliyorum ama iğne 10 gün bıyunca T çok koyu olmalıymış diyorlar kafam çok karışık yaaYok canim. Yumurtlama olursa eger t cizgisinin c cizgisi kadar koyu olmasi gerek.
Hayırlı akşamlar hanımlar acil bir sorum olucak .
Dün öğlen 1de ovitrelle çatlatıcı iğne vurdurdum daha ilişki olmadı. bu ay ilk defa ovulasyon
insAllah olur cnmEvet onu biliyorum ama iğne 10 gün bıyunca T çok koyu olmalıymış diyorlar kafam çok karışık yaa
Amin amin Rabbim isteyen herkesle birlikte nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasıninsAllah olur cnm
bende vuruldum igne bekliyorumAmin amin Rabbim isteyen herkesle birlikte nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Ne zamn vurdurdun canım kaç gün kaldı test yapmama güzel haberler alırsın inşallahbende vuruldum igne bekliyorum
hamile kalabildinmi bende vuruldum daYok canim. Yumurtlama olursa eger t cizgisinin c cizgisi kadar koyu olmasi gerek.
Evet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligimhamile kalabildinmi bende vuruldum da
bende lekelenme oldu test yaptim böyle çıktı silik varmı yokmu anlamadımEvet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligim
Teste gore var canim. Yerlesme kanamasi da olabilir. Kimyasal da olabilir. Sen yarin kan ver 2 gunde bir kan testini tekrarlat. 2 kat artis oluyorsa normaldir.bende lekelenme oldu test yaptim böyle çıktı silik varmı yokmu anlamadım
Ben yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,Evet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligim
Ben yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,Evet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligim
Ayy hayırlı olsun gebelik var darısı başımabende lekelenme oldu test yaptim böyle çıktı silik varmı yokmu anlamadım
Adetimin 3. Gunu doktora gittim. Femara adinda hap verdi. Gunde 2 kez olmak uzere 5 gün içtim. Adetle birlikte 12. Gun gittigimde 1 yumurtam olusmustu ve 16 mm. Ertesi.gun oglen 12 de catlatma iğnesi vuruldum. Igneden 36 saat sonra ilk ilişki. Ondan sonra gun asiri 3 kere ilişki olduBen yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,
Bide siz neler yaptınız da hamilelik oldu paylasabilirnisiniz
Ayy hayırlı olsun gebelik var darısı başıma
Adetimin 3. Gunu doktora gittim. Femara adinda hap verdi. Gunde 2 kez olmak uzere 5 gün içtim. Adetle birlikte 12. Gun gittigimde 1 yumurtam olusmustu ve 16 mm. Ertesi.gun oglen 12 de catlatma iğnesi vuruldum. Igneden 36 saat sonra ilk ilişki. Ondan sonra gun asiri 3 kere ilişki oldu
Bende aynı şekilde ama bana Klomen verdi günde 1 tane al dedi 5 gün 5 hap attım 10 gün sonra gittim 2 yumurtn büyümüş ovitrelle iğne yazdı yarın vur 36 saat sonra ilişki dedi ama yumurtlama testinde T silik çıkıyor neden acaba sizde ovulasyon test yaptınız mı acabaAdetimin 3. Gunu doktora gittim. Femara adinda hap verdi. Gunde 2 kez olmak uzere 5 gün içtim. Adetle birlikte 12. Gun gittigimde 1 yumurtam olusmustu ve 16 mm. Ertesi.gun oglen 12 de catlatma iğnesi vuruldum. Igneden 36 saat sonra ilk ilişki. Ondan sonra gun asiri 3 kere ilişki oldu
Yok ben kullanmadim. Ama igneden sonra ilk 10 gun hamilelik testi pozitif cikiyor. Ignenin icinde o hormon oldugu icinBende aynı şekilde ama bana Klomen verdi günde 1 tane al dedi 5 gün 5 hap attım 10 gün sonra gittim 2 yumurtn büyümüş ovitrelle iğne yazdı yarın vur 36 saat sonra ilişki dedi ama yumurtlama testinde T silik çıkıyor neden acaba sizde ovulasyon test yaptınız mı acaba
ovitrelle iğnenin etkisiymis kandada pozitif çıktı ama doktor yok imkansız dedi daha adet gunumede var ama düzensiz oluyorum ben rabbim hayırlısını nasip etsinTeste gore var canim. Yerlesme kanamasi da olabilir. Kimyasal da olabilir. Sen yarin kan ver 2 gunde bir kan testini tekrarlat. 2 kat artis oluyorsa normaldir.
yokmuş ovitrelle iğnenin etkisi hep pozitifmisBen yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,
Bide siz neler yaptınız da hamilelik oldu paylasabilirnisiniz
Ayy hayırlı olsun gebelik var darısı başıma
Rabbim kucagini bos koymasin insaallahovitrelle iğnenin etkisiymis kandada pozitif çıktı ama doktor yok imkansız dedi daha adet gunumede var ama düzensiz oluyorum ben rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?