Klomen ve ovitrelle

elfffkoc 42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2021
46
19
3
29
Hayırlı akşamlar hanımlar acil bir sorum olucak .
Dün öğlen 1de ovitrelle çatlatıcı iğne vurdurdum daha ilişki olmadı. bu ay ilk defa ovulasyon test yaptım T silik çıktı acaba iğne etkisini gösterdimi bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba

Yok canim. Yumurtlama olursa eger t cizgisinin c cizgisi kadar koyu olmasi gerek.

Evet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligim
Ben yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,
Bide siz neler yaptınız da hamilelik oldu paylasabilirnisiniz

Evet canim catlatma ignesiyle suan 2. Gebeligim
Ben yeni vuruldum banada Dua edin hayırlı sonuç alayım, birde ovulasyon testnde yumurtlama yok iğne 10 gün boyunca yumurtlama göstermeli ama bende öyle değil acaba iğne etki göstermesini,
Bide siz neler yaptınız da hamilelik oldu paylasabilirnisiniz
bende lekelenme oldu test yaptim böyle çıktı silik varmı yokmu anlamadım
Ayy hayırlı olsun gebelik var darısı başıma

Adetimin 3. Gunu doktora gittim. Femara adinda hap verdi. Gunde 2 kez olmak uzere 5 gün içtim. Adetle birlikte 12. Gun gittigimde 1 yumurtam olusmustu ve 16 mm. Ertesi.gun oglen 12 de catlatma iğnesi vuruldum. Igneden 36 saat sonra ilk ilişki. Ondan sonra gun asiri 3 kere ilişki oldu

Bende aynı şekilde ama bana Klomen verdi günde 1 tane al dedi 5 gün 5 hap attım 10 gün sonra gittim 2 yumurtn büyümüş ovitrelle iğne yazdı yarın vur 36 saat sonra ilişki dedi ama yumurtlama testinde T silik çıkıyor neden acaba sizde ovulasyon test yaptınız mı acaba

Yok ben kullanmadim. Ama igneden sonra ilk 10 gun hamilelik testi pozitif cikiyor. Ignenin icinde o hormon oldugu icin

Teste gore var canim. Yerlesme kanamasi da olabilir. Kimyasal da olabilir. Sen yarin kan ver 2 gunde bir kan testini tekrarlat. 2 kat artis oluyorsa normaldir.
ovitrelle iğnenin etkisiymis kandada pozitif çıktı ama doktor yok imkansız dedi daha adet gunumede var ama düzensiz oluyorum ben rabbim hayırlısını nasip etsin

yokmuş ovitrelle iğnenin etkisi hep pozitifmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…