- 31 Aralık 2021
- 46
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi elfffkoc 42
-
Amin sağlık herşeyden önemlisağlık olsun bundada vardır bi hayir uzulmeyelim rabbim bizede nasip ed r elbet
Amin inşallah canım Allah razı olsunHayırlısı olsun bende aylardır deniyorum bikac daha bekleyeceğim sonra aşılama deneyecegim
Hadi ya hakkımızda hayırlısı canım bende adet olacağım bekliyorum karnım çok ağrıyor adet ağrısı bu belli zatenoluyor canım adet alt kasıklarda hemde bendede aynisi olmuştu ama iğne tutması bende şuan adetin 2. gunundeyim
ewet bide ben iğneyi bu seferlik vuruldum yani doktor bı tane verdi bu ay düzenli aynı günümde adet oldum kaçınci günler ilişkiye girsem tutar acaba bilmiyorum normal deniyecegiz üzme kendine Allah nasip eder inşallah bizlereHadi ya hakkımızda hayırlısı canım bende adet olacağım bekliyorum karnım çok ağrıyor adet ağrısı bu belli zaten
Amin canım. Benimde ilk ve tek iğnemdi iğneyi yaptirdigim gün iğneden bir gün sonrasini sonraki günlerde gün aşırı birlikte olduk doktor tavsiyesiyle.ewet bide ben iğneyi bu seferlik vuruldum yani doktor bı tane verdi bu ay düzenli aynı günümde adet oldum kaçınci günler ilişkiye girsem tutar acaba bilmiyorum normal deniyecegiz üzme kendine Allah nasip eder inşallah bizlere
nerde oturuyorsun sen hangi doktora gittin benim adet 3 gün sürdü gecenkide böyle olmuştuAmin canım. Benimde ilk ve tek iğnemdi iğneyi yaptirdigim gün iğneden bir gün sonrasini sonraki günlerde gün aşırı birlikte olduk doktor tavsiyesiyle.
bende İstanbul Kavakpınarda oturuyorum 22 yaşındayım senİstanbul'da yaşıyorum ben canım sen nerede yaşıyorsun yaşın kac
Bende Ümraniye de oturuyorum canım 21 yaşındayımbende İstanbul Kavakpınarda oturuyorum 22 yaşındayım sen
kaç yıllık evlisin ay kaderimiz aynıBende Ümraniye de oturuyorum canım 21 yaşındayım
aa baya olmuş senin doktor ne diyor peki istersen özelden konuşalım hem birbirimize yardımcı oluruzBen 3 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıl oldu çocuk konularina gireli
olsun yasin ne önemi varPardon canım ben 21 değil 31 yaşındayım karışıklik oldu
alireyhanpk takip et beni nasıl hitap etmemi istersinizKullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?