Klomen ve ovitrelle

Merhabalar bende 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum ilk günler hafif karın ağrılarım oldu ama en çok igneden sonra 7 ve 8 gün arttı ağrım şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı ve karında şişlik benzer durumlar yaşadıniz mı acaba şuan da adet olacakmış gibi ağrılarım var ilk ignem çok fazla bilgim yok bu konuda tecrübesi olanlar dönüş yaparsa çok sevinirim.

oluyor canım adet alt kasıklarda hemde bendede aynisi olmuştu ama iğne tutması bende şuan adetin 2. gunundeyim

oluyor canım adet alt kasıklarda hemde bendede aynisi olmuştu ama iğne tutması bende şuan adetin 2. gunundeyim
Hadi ya hakkımızda hayırlısı canım bende adet olacağım bekliyorum karnım çok ağrıyor adet ağrısı bu belli zaten

Hadi ya hakkımızda hayırlısı canım bende adet olacağım bekliyorum karnım çok ağrıyor adet ağrısı bu belli zaten
ewet bide ben iğneyi bu seferlik vuruldum yani doktor bı tane verdi bu ay düzenli aynı günümde adet oldum kaçınci günler ilişkiye girsem tutar acaba bilmiyorum normal deniyecegiz üzme kendine Allah nasip eder inşallah bizlere

Amin canım. Benimde ilk ve tek iğnemdi iğneyi yaptirdigim gün iğneden bir gün sonrasini sonraki günlerde gün aşırı birlikte olduk doktor tavsiyesiyle.

Amin canım. Benimde ilk ve tek iğnemdi iğneyi yaptirdigim gün iğneden bir gün sonrasini sonraki günlerde gün aşırı birlikte olduk doktor tavsiyesiyle.
nerde oturuyorsun sen hangi doktora gittin benim adet 3 gün sürdü gecenkide böyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…