Klomen ve ovitrelle

tam saate denk gelmedi ama cumartesi sabah aksma bide pazar akşam girdim bugün kan vericem ama hiç belirtim yok ümitli değilim yani ama hayırlısı
Olsun kuzum sprem vücutta 48 saat yaşıyabiliyor diyorum yaa Nasipte bu ay varsa olur ümidini kaybetme Allah ol derse olur elhamdulillah ayy ne oldu çıktımı kan sonucun

ama doktor bana 1 aylık iğne verdi 4 ay gelmiyceksin dedi bende adet gunumu bekliyorum bakalım daha vurulmicam yani iğne sağlık olsun

Nasıl yani bir aylık iğne nasıl oluyor canım 4 ay neden gitmeyecekmişsin doktora nasıl bir tedavi bu
valla benden anlamadım çoğu kişi aylık vuruluyormus ama bana bikerilik verdi nisana kadar gitmiyicem işte ama kasıklarım çok ağrıyor kanda negatif cikif sonradan pozifif olma ihtimali varmı acaba

valla benden anlamadım çoğu kişi aylık vuruluyormus ama bana bikerilik verdi nisana kadar gitmiyicem işte ama kasıklarım çok ağrıyor kanda negatif cikif sonradan pozifif olma ihtimali varmı acaba
Öyle bişey yok yaa doktorun yanlışı var çatlatıcı iğne her ay vurulanilir aynı tedaviler 3 ay sonra zamn kaybı olur adetinde düzensizlik yoksa pozitif olabilir birde geç döllenme olabiliyor bazen adetine geçerse tekrar test yap canım

adetime 5 gün var ama kasıklarımda ağrı bide kabızlık başladı bende hayırlısı olsun

adetime 5 gün var ama kasıklarımda ağrı bide kabızlık başladı bende hayırlısı olsun
Oo kuzum daha varmış adetine iğne vurulalı kaç gün oldu 17 gün oldu mu normalde 14cü gün yapın gebelik testini diyorlar. ama yani hamilelikte de var bu belirtiler ama şimdi net bişey diyemem benimde yarın 14 gün olucak iğneden sonra sabh test yapayım merak ediyorum

bugün 15. gün işte 14. günü yaptım 2 .0 çıktı

Merhaba sonuç ne oldu sizin. Doktora gittiniz mi. Bende 4 gün önce iğne vuruldum 4 gündür ovulasyon testi hep pozitif hiç silinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…