Klomen ve ovitrelle

ama bence gebelik olmasa kandada pozitif çıkmaz heralde ya kasiklarimda böyle ağrılar var doktora gittigimde öyle serttiki olması imkansız diyince insanın moreli bozuluyor

ama bence gebelik olmasa kandada pozitif çıkmaz heralde ya kasiklarimda böyle ağrılar var doktora gittigimde öyle serttiki olması imkansız diyince insanın moreli bozuluyor
Evet canım çıkmaz doktorun mu sert One biliyormuş çocuk olması imkansız diyor canım doktorunu değiştir araştır iyi doktorlarda var canım

en zoru beklemek sanırım hayırlısı olsun

Evet canım çıkmaz doktorun mu sert One biliyormuş çocuk olması imkansız diyor canım doktorunu değiştir araştır iyi doktorlarda var canım
2 kere yaptım ikisindede var çıktı ama işte iğneyi vurulali 6 gün oldu onun etkiside olabilir o yüzden bekliyicem öyle yapicam inşallah vardır

kizlar marhaba bugün iğnenin 9. günü idrarde test yaptim negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor

kizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı olurmusunuz lütfen

kizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı
İğneden sonra kaçıncı günün bugün canım test yaptın mı merak ettim
bugün 13. gunum yok yapmadim cumayı bekliyorum ama bende belirti vs yok yoktur diye tahmin ediyorum

kizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı

bugün 13. gunum yok yapmadim cumayı bekliyorum ama bende belirti vs yok yoktur diye tahmin ediyorum
Az kalmış canımm benimde bugün 12 günüm bende pazar veya pazartesi test yapcam bende de belirti vs yok

Az kalmış canımm benimde bugün 12 günüm bende pazar veya pazartesi test yapcam bende de belirti vs yok
ama doktorum bana şu şu zman ilişki demedi sadece ilişki dedi bende ilk 3 gün girdim daha girmedim o yüzden pek ümitli değilim ama ruyamdada ablamı hamile gördüm yorumunu okudum kişinin güzel haber alicahina isaretmis hayırlısı bakalım

benim arkadasimda hiç belirti yokmus ama hamile kalmış

Doktorlarda şans birazda olsun kuzum iğneden 36 saat sonra değerlendirdiysen içini ferah tut Allah nasip ederse olur Ayy hadi hayırlı haberler alırsın canım

Doktorlarda şans birazda olsun kuzum iğneden 36 saat sonra değerlendirdiysen içini ferah tut Allah nasip ederse olur Ayy hadi hayırlı haberler alırsın canım
tam saate denk gelmedi ama cumartesi sabah aksma bide pazar akşam girdim bugün kan vericem ama hiç belirtim yok ümitli değilim yani ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…