- Konu Sahibi elfffkoc 42
-
amin inşallah bakalımRabbim kucagini bos koymasin insaallah
Ewet pozitif çıkması gerekiyor ama bende çıkmıyor ovulasyon.Yok ben kullanmadim. Ama igneden sonra ilk 10 gun hamilelik testi pozitif cikiyor. Ignenin icinde o hormon oldugu icin
12 güne kadar pozitif oluyor canm 14cü gün yapman gerekiyor gebelik testiniyokmuş ovitrelle iğnenin etkisi hep pozitifmis
en zoru beklemek sanırım hayırlısı olsun12 güne kadar pozitif oluyor canm 14cü gün yapman gerekiyor gebelik testini
Evet canm beklemek insanı strese sokuyor ister istemez sonuç nasıl olcak düşünceleri vsen zoru beklemek sanırım hayırlısı olsun
Evet canm beklemek insanı strese sokuyor ister istemez sonuç nasıl olcak düşünceleri vs
Evet canım çıkmaz doktorun mu sert One biliyormuş çocuk olması imkansız diyor canım doktorunu değiştir araştır iyi doktorlarda var canımama bence gebelik olmasa kandada pozitif çıkmaz heralde ya kasiklarimda böyle ağrılar var doktora gittigimde öyle serttiki olması imkansız diyince insanın moreli bozuluyor
en zoru beklemek sanırım hayırlısı olsun
2 kere yaptım ikisindede var çıktı ama işte iğneyi vurulali 6 gün oldu onun etkiside olabilir o yüzden bekliyicem öyle yapicam inşallah vardırEvet canım çıkmaz doktorun mu sert One biliyormuş çocuk olması imkansız diyor canım doktorunu değiştir araştır iyi doktorlarda var canım
Daha erken canım iğneden sonra 14cü gün yap gebelik testini bende bekliyorum hala2 kere yaptım ikisindede var çıktı ama işte iğneyi vurulali 6 gün oldu onun etkiside olabilir o yüzden bekliyicem öyle yapicam inşallah vardır
Yok canım bugün yapmamda iğnenin pozitif etkisi olabilir 14cü gün yap canmkizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı olurmusunuz lütfen
İğneden sonra kaçıncı günün bugün canım test yaptın mı merak ettimkizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı olurmusunuz lütfen
bugün 13. gunum yok yapmadim cumayı bekliyorum ama bende belirti vs yok yoktur diye tahmin ediyorumİğneden sonra kaçıncı günün bugün canım test yaptın mı merak ettim
Az kalmış canımmkizlar marhaba bugün iğnenin 12. günü idrarde test yapsam cikarmi kasiklarimda ağrı var inceden yardımcı
bugün 13. gunum yok yapmadim cumayı bekliyorum ama bende belirti vs yok yoktur diye tahmin ediyorum
ama doktorum bana şu şu zman ilişki demedi sadece ilişki dedi bende ilk 3 gün girdim daha girmedim o yüzden pek ümitli değilim ama ruyamdada ablamı hamile gördüm yorumunu okudum kişinin güzel haber alicahina isaretmis hayırlısı bakalımAz kalmış canımmbenimde bugün 12 günüm bende pazar veya pazartesi test yapcam bende de belirti vs yok
benim arkadasimda hiç belirti yokmus ama hamile kalmışama doktorum bana şu şu zman ilişki demedi sadece ilişki dedi bende ilk 3 gün girdim daha girmedim o yüzden pek ümitli değilim ama ruyamdada ablamı hamile gördüm yorumunu okudum kişinin güzel haber alicahina isaretmis hayırlısı bakalım
ama doktorum bana şu şu zman ilişki demedi sadece ilişki dedi bende ilk 3 gün girdim daha girmedim o yüzden pek ümitli değilim ama ruyamdada ablamı hamile gördüm yorumunu okudum kişinin güzel haber alicahina isaretmis hayırlısı bakalım
tam saate denk gelmedi ama cumartesi sabah aksma bide pazar akşam girdim bugün kan vericem ama hiç belirtim yok ümitli değilim yani ama hayırlısıDoktorlarda şans birazda olsun kuzum iğneden 36 saat sonra değerlendirdiysen içini ferah tut Allah nasip ederse olurAyy hadi hayırlı haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?