Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inna fet ehna leke fetham mubina
10000 tane okunup cami de bağışlatılıcak

inşallah kızlar
sırayla yazarız bir gün buraya
bebislerimizin yaramazlıklarını anlatırız
hee ne dersiniz

bebegim sen nekadar zanadır tedavi görüyosun canım

canım benim septumum var yani perdeli rahim rutin bir muayenede öğrendim.bir yıllık evliydim ve korunuyodum doktor doğuştan olduğunu ve gebeliğe engel olmadığını ama düşük tehlikesinin veya erken doğumun çok olduğunu söyledi tabi ben korunmayı bıraktım bir yıl gebe kalamayınca dopktora gittim rahim filmim çekildi kanallarıma bakıldı açık yumurtalıklar çok iyi dedi doktor ve ameliyat olmamı ve bu perdeyi aldırmamı söyledi. ama ben ameliyattan korktuğum için başka bir doktora daha gittim geçen ay işte. oda henüz hiç hamile kalmadığımı ve eğer düşük yaparsam ameliyat olmamı söyledi ve hormon tahlillerimi istedi hepsi temiz çıktı yumurtlamama baktı ve çok iyi dedi sonra klomen ve pregyl iğne verdi neden diye sorduğumda şansımı dahada yükseltmek için dedi kullandım bir hafta sonra yumurtlama testim 17,6 çıktı ama hamile yine kalamadım ve 5 gün gecikti adetim ayrıca kanama değilde leke gördüm hep anlayacağın ilaç düzenimi bozdu herhalde yarın reglmin son günü doktor bu ayda ilaç tedavisi uygulayacaktı ama gitmedim yarın yumurtalıklarıma ilaç bir zarar vermişmi ona baktırmaya gidicem inş. bişey yoktur eğer gebe kalamazsam ramazandan sonra rabbim nasip ederse ameliyatımı olmayı düşünüyorum canım çokmu uzun oldu

rabbim acil şifalar verir inşallah canım
hepimize

Nilüfercim
galiba ben regl olucam
yani hamiş değilim bence
çünkü gögüslerim falan açiyor
ne dersin

merhaba.bugun ıgnemı olalı 2.gunum.strestenmıdır bılmem ama yuzumde sıvılceler cıkmıs bırkac tane.acaba ıgnenın etkısımı?yada erken mı adet olucam?bu kadar cabuk sıvılce cıkmazdı ..senağlama

bu iğnenin ne gibi yanetkileri var bende anlamadım
vurulduğum günden beri belim ağrıyor
midem bulanıyor

canlar günaydın
sabah şerifleriniz hayır olsun

merhaba,,,
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullaniyorum bu 2. Ayim..ayni zamanda bu ay rahim filmi de çektirdim.sonuç süper çikti...
Bu akşam adetin 12.günü bakalim yumoşlarimiz kaç mm olmuşlar...

hayırlısı olur inşallah melek cim
bende beklemedeyim
eylül 1 de belli olucak kısmetse
çok zor birşey ya
ne kadar düşünmek istemesende insan atamıyor kafasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…